Stallingsoftware

  • Het systeem voor jouw stalling- en opslaglocatie

    1Stalling is dé manier om jouw stalling- en opslaglocatie efficiënt te beheren. In plaats van meerdere losse programma’s als excel, een boekhoudprogramma en handgeschreven lijstjes is 1Stalling een gebruiksvriendelijk systeem om alle randzaken van jouw locatie gemakkelijk te regelen. In een eigen 1Stalling-account is het eenvoudig bij te houden wie bij jou huurt, welke plekken verhuurd zijn, wanneer betaald is en wanneer betaald moet worden.

    Het gehele systeem van 1Stalling is ontwikkeld in samenwerking met onze aangesloten stallinghouders. Het bevat hierdoor alles om huurder en verhuurder voor langere tijd aan elkaar te verbinden. Verbaas jouw klanten met functionaliteiten als online afspraken en betalingen, terwijl jij tijd bespaart door het automatiseren van de facturatie en administratie.

De verschillende mogelijkheden

Als opslag- en stallinghouder registreer je eenvoudig een account om te ontdekken of 1Stalling past bij jouw onderneming. Je kunt direct gebruik maken van het gratis deel van 1Stalling. Wij noemen dit Pakket A, waarmee je onder andere jouw eigen advertentiepagina kan aanmaken, een klantenbestand kan bijhouden en makkelijk kan communiceren met huurders. Pakket B en C bevatten extra functionaliteiten die je helpen met het beheer, de facturatie en de administratie van jouw onderneming. Onderstaande prijzen zijn per 50 actieve huurders en exclusief BTW.

Het online klantenbestand

Het klantenbestand van 1Stalling is ontworpen om te ondersteunen bij het overzichtelijk houden van jouw huurders. Alle mogelijkheden van het klantenbestand zijn dan ook afgestemd op wat een opslag- en stallinghouder van zijn huurders moet weten. Het grootste voordeel van het online klantenbestand is de tijdsbesparing door alle informatie op één centrale plek. Dit geeft een overzichtelijke samenvatting wie welke plek huurt, wat voor contract er is en wanneer de nodige betalingen zijn. Natuurlijk is er ook ruimte om jouw eigen notities per klant te bewaren.

Het online centraal klantenbestand

Koppeling met persoonlijke agenda

Bespaar jezelf tientallen telefoongesprekken, e-mails en whatsappjes door jouw huurders de mogelijkheden van online ophaalverzoeken aan te bieden. Jouw huurders geven gemakkelijk hun gewenste ophaalmoment door, natuurlijk binnen jouw openingstijden en met een minimale verwerkingstijd. Jij beantwoord deze ophaalverzoeken met één klik. Hierna komen alle afspraken automatisch in jouw persoonlijke agenda te staan en zet je alle voertuigen gemakkelijk van tevoren klaar.

Kennismaken met 1Stalling

Wat kan ik van 1Stalling verwachten?

Geen klanten, maar partners

Wij zien jou als partner, niet als een klant. Jij kan ons platform gebruiken, eventueel tegen een kleine vergoeding als je extra services afneemt. Verder zijn er geen verborgen kosten of commissies per reservering.

Een positieve toevoeging

Bij elke keuze die we maken wordt overwegen of het voor beide kanten van de markt, huurder en verhuurder, als een positieve toevoeging wordt gezien. Is dit niet het geval? Dan zoeken we naar een betere oplossing.

Kennis & Advies

1Stalling was in eerst instantie niet meer dan een lijst van beschikbare stallingen. Samen met onze stallinghouders zijn wij uitgegroeid tot een groter platform. Wij staan open voor feedback en zijn altijd bereikbaar voor advies.

AVG & Privacy

1Stalling voldoet aan de meest recente regelgeving en maakt gebruik van een beveiligde verbinding.

Altijd bereikbaar

1Stalling is volledig cloud-gebaseerd waardoor jij en eventuele medewerkers overal en op elke device optimaal kunnen werken.

Optimale gebruiksvriendelijkheid

Gebruik onze innovatieve zoekfunctie om huurders, contracten, facturen en meer te vinden met slechts een paar karakters.

Start direct met 1Stalling op jouw locatie

Laat je stalling online opvallen, krijg ondersteuning en verhoog het rendement per m2


Locatie aansluiten
Vragen?
Stuur een WhatsApp