Algemene voorwaarden

Bij elke overeenkomst die je via 1Stalling sluit gelden onze algemene voorwaarden. Wat er precies in deze juridische tekst staat? Om gemakkelijk te kunnen begrijpen wat 1Stalling voor je doet en wat je van ons mag verwachten, hebben wij deze voorwaarden hieronder kort en in heldere taal samengevat.

Heb je liever de volledige juridische variant? Deze versie vind je hier.

Jouw (contact)gegevens

Om je goed van dienst te kunnen zijn, hebben we de juiste (contact)gegevens van je nodig. Controleer dus goed wat je invult en geef eventuele wijzigingen bij een verhuizing of andere situatie via jouw persoonlijke account aan ons door.


Je gegevens wijzigen
Algemene voorwaarden van 1Stalling

Ons Aanbod

Wij doen ons elke dag een beetje meer ons best om ervoor te zorgen dat jij onder de indruk raakt van onze dienst. Ons doel is de stallingslocatie aan te kunnen bieden, die het beste aansluit bij jouw voorkeuren.


Hiervoor werken we samen met een groot aantal stallinghouders. Elk met een andere stallingslocatie, stallingsperiode en huurprijs. Ook verschillen de openingstijden en huisregels nog wel eens. Om de juiste keuze te maken raden we je aan om onze zoekfilters te gebruiken en zowel voor als na het aangaan van de stallingsovereenkomst even alle kenmerken van de gekozen stallingslocatie te controleren.


De bedragen die je tegenkomt op 1Stalling.nl zijn totaalbedragen incl. BTW. Dit bedrag betaal je dus om je voertuig te kunnen stallen, geen enkele cent meer. Eenmaal betaalt via ons veilige reserveringssysteem kan je jouw voertuig wegbrengen. Om dit Stallingsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben wij ervoor gekozen om via een vooruitbetaling te werken. Zo hoef jij je nergens meer druk om te maken en kun je met een gerust hart je voertuig achterlaten.


Annuleren

Komt er onverwachts iets op je pad? Of toch niet 100% tevreden na het bezoeken van de stalling? Annuleren is kosteloos totvanaf het reserveren tot 7 dagen na ingang van de afgesloten stallingsperiode, dus ook als je na het wegbrengen van je voertuig niet met een lekker gevoel zit. Via onze uitgebreide contactmogelijkheden helpen we je graag verder.

Is 1Stalling te vertrouwen

Vertrouwelijk

1Stalling zal jouw gegevens uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij de Stallingsovereenkomst. Onze werknemers, de Stallinghouder en eventuele betrokken derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te waarborgen, zoals vastgelegd in ons Privacybeleid en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).


Privacybeleid

Onze Relatie (1Stalling, Stallinghouder & Bewaargever)

1Stalling is het platform dat helpt de vraag en het aanbod op de markt samen te brengen. Om een stallingsovereenkomst te kunnen sluiten via 1Stalling dienen zowel de bewaargever als stallinghouder een persoonlijk (verhuur)account te registreren. Hierbij controleren we enkele gegevens van je, zodat we er zeker van kunnen zijn dat iedereen de verwachte dienst ontvangt.


Bij het reserveren van een locatie komt er een overeenkomst tot stand komt tussen jou en de Stallinghouder (die zijn plek via 1Stalling.nl adverteert). Ondanks dat 1Stalling de tussenschakel is voor ophaal-, wegbrengverzoeken, betalingen en eventuele vragen zijn wij geen partij in deze overeenkomst. Wel hebben wij duidelijke verplichtingen in onze voorwaarden opgenomen om alles in goede banen te leiden. Dit zijn de belangrijkste:


Verplichtingen Bewaargever

- Voor het afgeven van het stallingobject dient het volgende verwijderd te zijn: (brand-)gevaarlijke, schadelijke, verontreinigende en illegale stoffen, waaronder gasflessen en bederfelijke waren.

- De bewaargever dient schade aan het stallingobject bij inname kenbaar te maken aan de stallinghouder.

- Bij het ophalen van het stallingobject dient de bewaargever, ofwel een bevoegd persoon zich te kunnen legitimeren middels een geldig legitimatiebewijs.

- Wanneer gewenst, zorg dragen voor een verzekering tegen cascoschade en eventuele overige schade aan het stallingobject.


Verplichtingen Stallinghouder

- Gebruikt het stallingobject niet en geeft het object niet bij derden in bewaring of in gebruik.

- Elk stallingobject op het doorgegeven tijdstip in bewaring te nemen en dit voertuig op het doorgegeven tijdstip weer te beschikking te stellen, mits de aanvraag 48 uur van tevoren plaatsvindt.

- Maatregelen ter voorkoming van eventuele schade aan de voertuigen.

Opzeggen

Het opzeggen van de stallingsovereenkomst dient per mail (info@1stalling.nl) of via je persoonlijke 1Stalling-account te gebeuren met een opzegtermijn van één maand. Na het succesvol opzeggen ontvangt je van ons een bevestiging per mail. Bij het ontbreken van een opzegging wordt de stallingsovereenkomst automatisch verlengd voor de overeengekomen stallingsperiode.


Opzeggen
Opzeggen bij 1Stalling

Wet- & Regelgeving

Je bepaalt zelf wat je met je voertuig(stalling) doet, maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat jij (of jouw klant) ons in gevaar brengt door de wet te overtreden. In voorkomende gevallen kunnen wij of de rechter besluiten om je diensten (tijdelijk) te blokkeren.


1Stalling behoudt zich het recht om de Voorwaarden te wijzigen en de gewijzigde voorwaarden op de bestaande overeenkomsten van toepassing te verklaren, wanneer deze wijzigingen geen sterke nadelige gevolgen hebben voor zowel de bewaargever als stallinghouder. 1Stalling zal eventuele wijzigingen altijd bekend maken via het in het 1Stalling account opgegeven e-mailadres. De aanpassingen treden in werking 20 dagen na de bekendmaking.

Vragen?
Stuur een WhatsApp