Algemene voorwaarden

1Stalling is een platform dat professionele verhuurders en huurders samenbrengt. Dit houdt in dat wanneer de huurder en verhuurder een overeenkomst aangaan, wij geen contractpartij zijn, maar slechts een faciliterende functie hebben. Wel kan de verhuurder ervoor kiezen om gebruik te maken van onze ondersteunende diensten, zoals extra klantenservice of software voor de registratie en facturatie van huurders.

Als verhuurder kan je er ook voor kiezen om onze modelovereenkomst, gericht op het verduidelijken van de afspraken tussen beide partijen, te gebruiken. Een voorbeeld van deze versies bekijken? Deze vind je hier: (Caravan)stalling | Opslagruimte.


Algemene voorwaarden

1. Ons privacybeleid

Hoe we jouw privacy waarborgen

1Stalling respecteert de privacy van elke gebruiker en behandelt alle informatie uiterst vertrouwelijk. Wij verzamelen daarbij niet meer gegevens dan noodzakelijk, zoals vastgelegd in ons Privacybeleid en de AVG . Verder maken gebruik van de nieuwste technieken voor een veilige overdracht van alle gegevens en controleren wij maandelijks of onze beveiligingsmaatregelen nog up-to-date zijn.

Bekijk ons Privacybeleid

2. Welke rol heeft 1Stalling?

Huurder, Verhuurder of Bezoeker

Wanneer de huurder en verhuurder er samen voor kiezen de (huur)overeenkomst via 1Stalling af te sluiten, dienen beide partijen een account te registreren om de overeenkomst digitaal te kunnen ondertekenen. Wij hebben hierbij slechts een ondersteunende functie.

Voorwaarden van 1Stalling

Verhuurder op 1Stalling

Als verhuurder van ruimte kun je een verhuurders-account starten om vervolgens met een eigen locatiepagina nieuwe huurders te bereiken. Eventueel kun je ons software verder gebruiken om o.a. plekken, prijzen en huurders te registreren en deze vervolgens ook te voorzien van mogelijkheden om facturen, contracten en berichten te sturen. We sluiten een verwerkersovereenkomst met je af waarin we onze gezamenlijke rechten en plichten vastleggen.Huurder op 1Stalling

Wanneer een verhuurder je als huurder toevoegt in onze software ontvang je een eigen account om online verschillende zaken te kunnen regelen, waaronder de betalingen, het ondertekenen van contracten en verder contact tussen beide partijen. De verhuurder is verplicht de privacy van je gegevens te waarborgen. Uiteraard kunnen jullie samen de perfecte (huur)overeenkomst en voorwaarden bepalen. 1Stalling biedt alleen de mogelijkheden met software, maar is bij overige afspraken in geen enkele vorm betrokken.(Website)bezoekers van 1Stalling

Als je (nog) geen huurder of verhuurder bent ontvangen we je natuurlijk ook graag op onze website, app of andere omgevingen. Door onze producten te gebruiken ga je akkoord met ons privacybeleid.

Maak je gebruik van onze software voor het beheer van jouw stalling- of opslaglocatie?

Dan zijn onze servicevoorwaarden van toepassing.

3. Het aanbod op 1Stalling

De partner voor huurders en verhuurders

Wij doen elke dag ons best om het beste platform voor zowel verhuurders als huurders te zijn. Hiervoor werken we samen met een groot aantal verhuurders, elk met eigen prijzen, openingstijden en huisregels. Het kan hierdoor zijn dat niet alle informatie altijd up-to-date is.

De prijzen op 1Stalling

De getoonde huurprijzen op 1Stalling zijn slechts ter indicatie en gebaseerd op door de verhuurder ingevoerde gegevens, waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. De verhuurders wordt gevraagd om de totaalprijzen, incl. BTW en overige kosten in te voeren.

4. Overige bijzonderheden

Doordat we een platform zijn hebben we te maken met diverse partijen

We proberen altijd onze voorwaarden zo helder mogelijk te houden voor iedereen, wel zo makkelijk! Toch zijn er enkele puntjes die we je graag nog even verder toelichten.

Communiceren via 1Stalling

Het idee achter 1Stalling is het een open platform, gericht op de beste huurovereenkomst voor beide partijen. Via 1Stalling is het daarom mogelijk dat huurders en verhuurders communiceren via een online chat en meerdere contactformulieren. Mocht je hierover vragen hebben dan kan je ons altijd bereiken via info@1stalling.nl of 0252 - 27 22 20.Fouten in het aanbod

We doen samen met onze verhuurders ons best om een volledige en nauwkeurige omschrijving van de aangeboden mogelijkheden te geven om een goede beoordeling van het aanbod mogelijk te maken. Eventuele vergissingen of fouten kunnen voorkomen. Mocht dit voorkomen dan kunnen er geen rechten aan worden ontleend.

5. Wijzigingen in de voorwaarden en contactgegevens

Voor als je nog vragen of opmerkingen hebt.

1Stalling behoudt zich het recht om de voorwaarden te wijzigen en de gewijzigde voorwaarden op de bestaande overeenkomsten van toepassing te verklaren. Natuurlijk kunnen deze wijzigingen geen sterke nadelige gevolgen hebben.Bedrijfsnaam: 1Stalling B.V.
Adres: 2203ZA, Noordwijk
E-mailadres: info@1stalling.nl
Telefoonnummer: 0252 - 272 220
KvK-nummer: 69644829


1Stalling kan de algemene voorwaarden wijzigen. Deze pagina toont de laatste versie. De voorwaarden zijn voor het laatst gewijzigd in november 2021.