Algemene voorwaarden

1Stalling is een platform dat professionele verhuurders en mogelijke huurders samenbrengt. Dit houdt in dat wanneer de huurder en verhuurder een huurovereenkomst aangaan, 1Stalling geen contractpartij is in deze overeenkomst, maar slechts een faciliterende functie heeft.

Wel kan de verhuurder ervoor kiezen om gebruik te maken van ondersteunende 1Stalling services, zoals de klantenservice, facturatie of online reserveringen. Ook kan de verhuurder ervoor kiezen om onze modelovereenkomst, gericht op het verduidelijken van de afspraken tussen beide partijen, te gebruiken. Wat er precies in deze juridische tekst staat? Om gemakkelijk te kunnen begrijpen wat je kan verwachten hebben wij deze voorwaarden hieronder in heldere taal samengevat.

Heb je liever de volledige juridische variant? Deze versie vind je hier: (Caravan)stalling | Opslagruimte.

Het gebruik van 1Stalling Software

Maak je gebruik van de software van 1Stalling voor het beheer van jouw stalling- of opslaglocatie? Dan zijn onze servicevoorwaarden van toepassing.

Algemene voorwaarden van 1Stalling

De overeenkomst

Het begin van elke huurperiode

Een verhuurder op 1Stalling heeft 2 mogelijkheden: De algemene voorwaarden van 1Stalling hanteren of buiten ons platform om de huurovereenkomst met jou sluiten. Wanneer de verhuurder gebruik maakt van de algemene voorwaarden van 1Stalling komt de huurovereenkomst tot stand via een online akkoord via het 1Stalling platform en bevestiging per geautomatiseerde mail. Gebruikt de verhuurder zijn/haar eigen algemene voorwaarden? Dan verschilt de aanpak per verhuurder.


Ons aanbod

Wij doen elke dag ons best om ervoor te zorgen dat jij onder de indruk raakt van onze diensten. Ons doel is het kunnen aanbieden van een locatie, welke perfect aansluit bij jouw voorkeuren. Hiervoor werken we samen met een groot aantal verhuurders. Elk met een andere locatie, aanpak en huurprijs. Daarbij verschillen de openingstijden en huisregels nog wel eens. Om de juiste keuze te maken raden we je aan om onze zoekfilters te gebruiken en voor het aangaan van de huurovereenkomst alle kenmerken van de gekozen locatie te controleren.

De prijzen op 1Stalling

De getoonde huurprijzen op 1Stalling zij slechts ter indicatie en gebaseerd op ingevoerde gegevens, waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. De verhuurders wordt gevraagd om de totaalprijzen (incl. BTW en overige kosten) in te voeren.Communiceren via 1Stalling

Het idee achter 1Stalling is het een open platform, gericht op de beste huurovereenkomst voor beide partijen. Via 1Stalling is het daarom mogelijk dat huurders en verhuurders communiceren via een online chat en meerdere contactformulieren. Mocht je hierover vragen hebben dan kan je ons altijd bereiken via info@1stalling.nl of 0252 - 27 22 20.

Ons privacybeleid

Hoe we jouw privacy waarborgen

1Stalling respecteert de privacy van alle bezoekers en behandelt de informatie die je verschaft uiterst vertrouwelijk. Wij verzamelen daarbij het liefst zo min mogelijk gegevens. De verhuurder en betrokken derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te waarborgen, zoals vastgelegd in ons Privacybeleid en de AVG . Wij maken gebruik van een beveiligde HTTPS-verbinding en een SSL-certificaat voor de veilige overdracht van alle gegevens. Daarnaast controleren wij regelmatig of onze beveiligingsmaatregelen nog up-to-date zijn.

Is 1Stalling te vertrouwen

Onze relatie (1Stalling, Huurder & Verhuurder)

Wanneer jij en de verhuurder ervoor kiezen de huurovereenkomst via 1Stalling af te sluiten, dienen beide partijen een persoonlijk account te registreren om de overeenkomst digitaal te kunnen ondertekenen. 1Stalling wordt geen partij in deze overeenkomst. 1Stalling heeft slechts een ondersteunende functie bij het tot stand brengen van de huurovereenkomst.

De algemene voorwaarden die worden gefaciliteerd door 1Stalling zijn opgesteld in samenwerking met tientallen verhuurders en meerdere professionals om ervoor te zorgen dat de huurperiode zo goed mogelijk verloopt voor beide partijen. Hieronder vind je de belangrijkste verplichtingen uit onze voorwaarden.

Verplichtingen huurder

  • Het volgende te verwijderen: (brand-)gevaarlijke, schadelijke, verontreinigende en illegale stoffen, waaronder gasflessen en bederfelijke waren.
  • De huurder dient schade aan zijn objecten bij inname kenbaar te maken aan de verhuurder.
  • De huurder, ofwel een bevoegd persoon moet zich te kunnen legitimeren middels een geldig legitimatiebewijs.
  • Wanneer gewenst, zorg dragen voor een verzekering tegen cascoschade en eventuele overige schade aan het stallingobject.

Verplichtingen verhuurder

  • De verhuurder gebruikt de objecten niet en geeft de objecten niet bij derden in bewaring of in gebruik.
  • De verhuurder is verplicht elk object op het doorgegeven tijdstip, mits de aanvraag 78 uur van tevoren plaatsvindt.
  • Neemt de nodige maatregelen ter voorkoming van schade aan de objecten en toebehoren.

Wijzigingen in de voorwaarden

1Stalling behoudt zich het recht om de voorwaarden te wijzigen en de gewijzigde voorwaarden op de bestaande overeenkomsten van toepassing te verklaren. Natuurlijk kunnen deze wijzigingen geen sterke nadelige gevolgen hebben voor de huurder of verhuurder. 1Stalling zal eventuele wijzigingen altijd bekend maken via het opgegeven e-mailadres. De aanpassingen treden in werking 20 dagen na de bekendmaking.

1Stalling kan de algemene voorwaarden wijzigen. Deze pagina toont de laatste versie. De voorwaarden zijn voor het laatst gewijzigd in januari 2021.

Vragen?
Stuur een WhatsApp