banner

Sensoren & Beveiliging

1Stalling biedt verschillende mogelijkheden voor het optimaal beheren en beveiligen van jouw caravanstalling, opslagruimte (self storage) of vastgoed. Door het integreren van toegangscontrole, beveiligingscamera’s en sensoren in onze cloudomgeving is het mogelijk om een volledige locatie te beheren zonder zelf aanwezig te hoeven zijn. Alle informatie is real-time beschikbaar in jouw eigen dashboard op pc, tablet of smartphone.

Ja, ik wil een gratis demonstratie Download brochure

Gemiddeld beoordeeld met een 9,1 door verhuurders!

Innovatieve oplossingen

Perfecte combinatie van hardware en software

Verschillende manieren van toegangscontrole en beveiliging zijn naadloos te integreren in de software van 1Stalling. De bediening is eenvoudig via hetzelfde dashboard, waarin je ook de klantgegevens, contract en facturatie regelt.

In het beheer geef je eenvoudig de openingstijden en overige wensen op. De activiteiten volgen, toegang verlenen of niet betalende huurders blokkeren kun je hierna vanaf elke plek ter wereld.

Ja, ik wil meer informatie

Unieke klantervaring

Een gebruiksvriendelijke ervaring voor huurders

Voeg je huurders toe in de software van 1Stalling en zij ontvangen automatisch een account om alle informatie, facturen en jullie contract in terug te vinden.

Integreer je ook jouw hek, roldeur of poort in onze cloud-omgeving? Dan geef je de huurders een fantastische manier van toegangscontrole en beveiliging van de gehuurde ruimte.

Ja, ik wil meer informatie

De mogelijkheden van onze hardware

 • Automatische toegang

  Via smartphone

 • Beveiligingscamera

  Een extra controle

 • Terugkijken

  Ga voor zekerheid

 • Online beheer

  Beveiligde cloudverbinding

 • Overige sensoren

  Monitor jouw locatie

1Stalling Cloud Connect

Automatiseer jouw bestaande toegang voor slechts € 29 p/m.

Cloud Connect van 1Stalling maakt het mogelijk om bestaande toegang te automatiseren. Geen onhandige, trage on-site oplossingen, maar een compacte module welke je kunt aansluiten op elke (rol)deur, hek of elektrische poort. De volledige controle is ingebouwd in de software, zodat je veilig, effectief en eenvoudig jouw locatie kunt beheren. Op één Cloud Connect box kan je tot 4 toegangsmogelijkheden aansluiten. Via jouw eigen dashboard bekijk je vervolgens alle toegangspogingen, maar stel je ook gemakkelijk openingstijden, limieten en andere specifieke wensen in. • Automatiseer bestaande toegang
 • Schaalbaar naar meerdere locaties
 • Eenvoudig voorkeuren instellen
 • Beheer op afstand mogelijk
 • Automatische updates
 • Alleen internet noodzakelijk

Integratie camerabeelden Nieuw!

Vanaf slechts € 29,- per maand.

Via Cloud Connect hou je eenvoudig bij wie, wanneer binnen je locatie(s) is. Toch is beeld hierbij vaak erg handig zijn om de huidige situatie te bekijken of te achterhalen wat er is gebeurd.

Door Cloud Connect aan te sluiten op een beveiligingscamera kan je elke toegangspoging gemakkelijk terugkijken vanuit jouw eigen dashboard en hoef je niet langer naar de locatie voor controle. Klik eenvoudig op een klant om toegangspogingen of complete opnames te bekijken.

Ja, ik wil meer informatie
Camerabeveiliging

Veelgestelde vragen over onze toegangscontrole

Is het mogelijk om bestaande hekken en (rol)deuren automatiseren?

Wat doe je als de gebruikers van jouw software vragen naar de mogelijkheden om de bestaande toegang te automatiseren? Je gaat eerst op zoek naar de huidige mogelijkheden. Maar als je niks kunt vinden en schrikt van de hoge prijzen ga je zelf aan de slag. Het resultaat is 1Stalling Cloud Connect. Het is vanaf nu mogelijk om bestaande hekken, roldeuren en toegangspoorten te veranderen in een innovatieve toegangscontrole met een gemakkelijke bediening via onze cloud software.

Hoe start ik met de hardware van 1Stalling?

Verschillende manieren van toegangscontrole en beveiliging zijn naadloos te integreren in de 1Stalling Software. We komen graag bij je langs om kennis te maken en een vrijblijvende demonstratie van alle mogelijkheden. Gezamenlijk zullen we bespreken welke opties het beste aansluiten bij jouw locatie om je vervolgens een mooi aanbod te kunnen doen. Het is bijna altijd mogelijk om een bestaand hek of roldeur te automatiseren.

Wat zijn de voordelen van 1Stalling hardware op mijn locatie?

1Stalling Software is een compleet systeem voor het automatiseren van alle terugkerende taken bij jouw locatie, zoals de facturatie en administratie, maar ook het klantcontact. Recentelijk is hier de integratie met diverse toegangssystemen en sensoren aan toegevoegd. Doordat alle klantgegevens beschikbaar zijn in een centrale omgeving is het hierdoor zelfs mogelijk om de toegang en overige rechten te controleren op klantniveau. Verder geeft het dashboard een overzichtelijke weergave van alle gebeurtenissen van alle huurders. De software draait in de cloud en is dus altijd en overal bereikbaar vanaf jouw pc, tablet of smartphone.

Wat kost de integratie van hardware in het systeem van 1Stalling?

Voor de integratie van toegangscontrole en sensoren in het systeem van 1Stalling dien je minimaal gebruik te maken van Pakket B (€0,39 per huurder per maand). Afhankelijk van het type hardware kunnen er extra kosten zijn, meestal wordt er gekozen om een bestaande elektrische toegangsdeur te automatiseren, dit kan met onze Cloud Connect oplossing al vanaf €29 per maand. We komen graag bij je langs om kennis te maken en een vrijblijvende demonstratie van alle mogelijkheden te geven.

Professionaliseer je locatie

Onze hardware en software is een complete oplossing voor een lage prijs, zonder ingewikkelde gebruiksaanwijzing, maar met uitstekende service die het verhuren leuker maakt.

Op zoek naar meer informatie of graag een demonstratie live op je locatie? Neem contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden.

Stuur ons een bericht
hardware toegang 1Stalling