Sensoren & Beveiliging

Toegangscontrole- en beveiligingssystemen voor jouw locatie

1Stalling biedt verschillende mogelijkheden tot het optimaal beveiligen van jouw caravanstalling of opslagfaciliteit (self storage). Door het integreren van toegangscontrole, beveiligingscamera’s of (bewegings)sensoren in het systeem van 1Stalling is het mogelijk om een volledige locatie te beheren zonder zelf aanwezig te zijn. Alle informatie is real-time beschikbaar vanuit de cloud in jouw eigen dashboard op pc, tablet of smartphone.

Innovatieve oplossingen

Perfecte combinatie van hardware en software

Verschillende manieren van toegangscontrole en beveiliging zijn naadloos te integreren in de software van 1Stalling. De bediening is eenvoudig via het dashboard, waarin je ook de klantgegevens en facturatie regelt. In dit beheer geef je eenvoudig de openingstijden en overige wensen op. De activiteiten volgen,toegang verlenen of weigeren kun je hierna vanaf elke plek ter wereld.
Ja, ik wil meer informatie

Self Storage toegangscontrole

De mogelijkheden van onze hardware

 • Keypads

  Toegangscontrole

 • Automatische sloten

  Ontgrendelen met App

 • Bewegingssensoren

  Een extra beveiliging

 • Deur-tags

  Slimme deursloten

 • Online beheer

  Beveiligde cloudverbinding

 • Overige sensoren

  Monitor jouw locatie

Caravanstalling Beveiligingscamera Alarm

Modern, Simpel en Klantgericht

Jouw locatie klaar voor de toekomst

De cloud-oplossing van 1Stalling maakt een einde aan onhandige, trage on-site oplossingen en is ideaal voor facilitair beheer op afstand. De volledige controle is ingebouwd in de bestaande 1Stalling Software voor veilig, effectief en eenvoudig gebruik. Het maakt niet uit of er één poort of diverse automatische toegangspunten zijn. Via het eigen dashboard hou je eenvoudig alle toegangspogingen in de gaten, maar stel je ook eenvoudig limieten en andere specifieke wensen in.
Ja, ik wil meer informatie

Veelgestelde vragen

Hoe start ik met de hardware van 1Stalling?

Verschillende manieren van toegangscontrole en beveiliging zijn naadloos te integreren in de 1Stalling Software. We komen graag bij je langs om kennis te maken en een vrijblijvende demonstratie van alle mogelijkheden. Gezamenlijk zullen we bespreken welke opties het beste aansluiten bij jouw locatie om je vervolgens een mooi aanbod te kunnen doen. Het is veel gevallen zelfs mogelijk om de huidige toegangsdeuren te automatiseren.

Wat zijn de voordelen van 1Stalling hardware op mijn locatie?

1Stalling Software is een compleet systeem voor het automatiseren van alle terugkerende taken bij jouw locatie, zoals de facturatie en administratie, maar ook het klantcontact. Recentelijk is hier de integratie met diverse toegangssystemen en sensoren aan toegevoegd. Doordat alle klantgegevens beschikbaar zijn in een centrale omgeving is het hierdoor zelfs mogelijk om de toegang en overige rechten te controleren op klantniveau. Verder geeft het dashboard een overzichtelijke weergave van alle gebeurtenissen van alle huurders. De software draait in de cloud en is dus altijd en overal bereikbaar vanaf jouw pc, tablet of smartphone.

Wat kost de integratie van hardware in het systeem van 1Stalling?

Voor de integratie van toegangscontrole en sensoren in het systeem van 1Stalling dien je minimaal gebruik te maken van Pakket B (€0,29 per huurder per maand). Afhankelijk van het type hardware kunnen er extra kosten zijn. We komen graag bij je langs om kennis te maken en een vrijblijvende demonstratie van alle mogelijkheden te geven.

Professionaliseer jouw onderneming

Integreer de nieuwste technologieën en beveilig jouw onderneming met professionele hardware.

Informatie aanvragen
Vragen?
Stuur een WhatsApp