banner

Toegangscontrole, Sensoren & Beveiliging

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor het beheren en beveiligen van je caravanstalling, opslagruimte (self storage) of bedrijfsruimtes. Door het integreren van toegangscontrole, camera’s en overige sensoren in de cloudomgeving van onze software is het mogelijk om meerdere locaties te beheren zonder aanwezig te hoeven zijn. Alle informatie is real-time beschikbaar in jouw eigen dashboard op pc, tablet of smartphone. Toegang automatiseren is al mogelijk vanaf slechts € 29 per maand! Ook in combinatie met online boeken!

Ja, ik wil een gratis demonstratie Download brochure

Gemiddeld beoordeeld met een 9,1 door verhuurders!
Caravanstalling Software Modern in de Cloud

Innovatieve oplossingen

Perfecte combinatie van hardware en software

Alle manieren van toegangscontrole en beveiliging zijn naadloos te integreren in de software van 1Stalling. De bediening, maar ook alle statistieken zijn eenvoudig berijkbaar via hetzelfde dashboard, waarin je ook alle registraties, contracten en facturen regelt.

In het beheer geef je eenvoudig de openingstijden en overige wensen op. De activiteiten volgen, toegang verlenen of niet betalende huurders (automatisch) blokkeren kun je hierna vanaf elke plek ter wereld.

Ja, ik wil meer informatie

Unieke klantervaring

Een gebruiksvriendelijke ervaring voor huurders

Voeg je huurders toe in de software en zij ontvangen automatisch een account om alle informatie, facturen en jullie contract in terug te vinden.

Integreer je ook jouw hek, roldeur of poort in onze cloud-omgeving? Dan geef je de huurders een fantastische manier van toegangscontrole en beveiliging van de gehuurde ruimte via hetzelfde account (+ iOS / Android App).

Ja, ik wil meer informatie
Caravanstalling Systeem Ophaalverzoeken

1Stalling Cloud Connect

Automatiseer jouw bestaande toegang voor slechts € 29 p/m.

Cloud Connect van 1Stalling maakt het eenvoudig om bestaande toegang te automatiseren. Geen onhandige, trage on-site oplossingen, maar een compacte module welke je kunt aansluiten op elke (rol)deur, hek of elektrische poort. De volledige controle is ingebouwd in de software, zodat je veilig, effectief en eenvoudig je locatie kunt beheren.

Op één Cloud Connect module kan je standaard 4 toegangsmogelijkheden aansluiten. Via je eigen dashboard bekijk je vervolgens alle toegangspogingen, maar stel je ook eenvoudig de openingstijden, limieten en andere specifieke wensen in. Wij leveren zelf geen complete deuren of slagbomen, maar wel de mogelijkheid om bijna alles te automatiseren. Wil je zeker weten of het past op je (toekomstige) toegang? Neem vooral contact met ons op! • Automatiseer bestaande toegang
 • Schaalbaar naar meerdere locaties
 • Eenvoudig voorkeuren instellen
 • Beheer op afstand mogelijk
 • Automatische updates
 • Alleen internet noodzakelijk
 • Oneindig uit te breiden
 • Perfect i.c.m. online boeken
 • Continue monitoring

Samenvatting van onze hardware

 • Automatische toegang

  Via een eigen App

 • Beveiligingscamera

  Een extra controle

 • Terugkijken

  Meer zekerheid

 • Online beheer

  Je eigen voorkeuren

 • Overige sensoren

  Monitor je locatie

 • RFID

  Veel openingen

Integratie keypads (ook met RFID!)

Perfect voor een groot aantal openingen

Na het automatiseren van de toegang middels onze Cloud Connect module is het zeer eenvoudig om een additionele keypad aan te sluiten op de toegangscontrole. We leveren hiervoor diverse varianten, ook met RFID.

In de software geef je klanten gemakkelijk een eigen persoonlijke code, zodat je altijd nog kan monitoren wie er bij de locatie is en bij bijzonderheden de code kan blokkeren. Je kunt ook werken met tijdelijke dagcodes voor als er bijvoorbeeld een verbouwing plaatsvindt.

Ja, ik wil meer informatie
Camerabeveiliging
Caravanstalling Software Modern in de Cloud

Toegangscontrole 2.0

Perfect voor Self Storage locaties

Cloud Connect is volledig aan te passen aan de wensen van de locatie. Standaard ontvangt elke huurder een account om via de App de deuren te openen*, maar ook cards / tags / codes zijn toe te voegen als extra beveiliging. Je kunt zelfs beide tegelijk gebruiken, consumenten via de App en bedrijven bijvoorbeeld een tag. In eigen huisstijl als je dit wilt 😄.

* Toegang van de App heeft diverse voordelen, zo kan de huurder direct de gemiste betalingen of overige bijzonderheden online regelen als de toegang geblokkeerd is.

Integratie camerabeelden Nieuw!

Vanaf slechts € 29,- per maand.

Via Cloud Connect hou je eenvoudig bij wie en wanneer binnen bij je locatie(s) is. Toch is beeld hierbij vaak erg handig zijn om de huidige situatie te bekijken of te achterhalen wat er is gebeurd.

Door Cloud Connect te koppellen met de beveiligingscamera's kan je elke toegangspoging gemakkelijk terugkijken vanuit je eigen dashboard en hoef je niet langer naar de locatie voor controle. Klik op een klant om de toegangspogingen of complete opnames te bekijken.

Ja, ik wil meer informatie
Camerabeveiliging

Veelgestelde vragen over onze toegangscontrole

Is het mogelijk om bestaande hekken en (rol)deuren automatiseren?

Wat doe je als de gebruikers van je software vragen naar de mogelijkheden om de bestaande toegang te automatiseren? Je gaat eerst op zoek naar de huidige mogelijkheden. Maar als je niks kunt vinden en schrikt van de hoge prijzen ga je zelf aan de slag. Het resultaat is Cloud Connect. Het is vanaf nu mogelijk om bestaande hekken, roldeuren en toegangspoorten te veranderen in een innovatieve toegangscontrole met een gemakkelijke bediening via onze cloud software. Elke deur die je normaal met een afstandbediening, gsm-module of knop kan bedienen is te automatiseren met onze Cloud Connect module voor slechts € 29 per maand!

Hoe start ik met de hardware van 1Stalling?

Verschillende manieren van toegangscontrole en beveiliging zijn naadloos te integreren in de 1Stalling Software. We komen graag bij je langs om kennis te maken en een vrijblijvende demonstratie van alle mogelijkheden. Gezamenlijk zullen we bespreken welke opties het beste aansluiten bij je locatie om je vervolgens een passend aanbod te kunnen doen a.d.v. onze vaste prijzen.

Wat zijn de voordelen van 1Stalling hardware op mijn locatie?

1Stalling Software is een compleet systeem voor het automatiseren van alle terugkerende taken bij je locatie, zoals de facturatie en administratie, maar ook het klantcontact. Hier is later de de integratie met diverse toegangssystemen en sensoren aan toegevoegd. Doordat alle klantgegevens beschikbaar zijn in een centrale omgeving is het hierdoor zelfs mogelijk om de toegang en overige rechten te controleren op klantniveau. Verder geeft het dashboard een overzichtelijke weergave van alle gebeurtenissen van alle huurders. De software draait in de cloud en is dus altijd en overal bereikbaar vanaf je pc, tablet of smartphone.

Wat kost de integratie van hardware in het systeem van 1Stalling?

Dit is afhankelijk van het type toegang, meestal wordt er gekozen om één of meerdere bestaande elektrische toegangsdeuren te automatiseren, dit kan met onze Cloud Connect oplossing al vanaf €29 per maand. We komen graag bij je langs om kennis te maken en een vrijblijvende demonstratie van alle mogelijkheden te geven.

Camerabeveiliging

Een onbeheerde locatie?

Alle mogelijkheden in 1 pakket

Wij bieden een combinatie van hardware en software waarmee je in 1x klaar bent voor wanneer je (in de toekomst) je locatie volledig onbeheerd wilt maken. Toegangscontrole werkt perfect samen met online boeken, de App voor huurders, het online betalen en contracten afsluiten.

Ja, ik wil meer informatie

Professionaliseer je locatie

Onze hardware en software is een complete oplossing voor een lage prijs, zonder ingewikkelde gebruiksaanwijzing, maar met uitstekende service die het verhuren leuker maakt.

Op zoek naar meer informatie of graag een demonstratie live op je locatie? Neem contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden.

Stuur ons een bericht
hardware toegang 1Stalling