Self Storage Software

De alles-in-1 software voor je Self Storage onderneming

In plaats van meerdere losse programma’s is onze software een gebruiksvriendelijk beheersysteem om alle randzaken van je opslaglocatie te regelen. Inclusief interactieve plattegrond, automatische facturatie, uitgebreide statistieken, online contract tekenen en beveiligde cloudopslag voor alle data. Gebruik onze slimme software om je locatie tijdbesparend te beheren naar je wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ja, ik wil een gratis demonstratie

Welke functionaliteiten passen bij je opslaglocatie?

Registreer eenvoudig een account om te ontdekken of Self Storage Software bij je locatie past. Pakket A is perfect voor het aantrekken van nieuwe huurders. Pakket B en C bevatten extra functionaliteiten die je helpen met het beheer, de facturatie en administratie.

Pakket A
5,00 per maand
 • Locatiepagina
 • Klantenbestand bijhouden
 • Klantenvragen & verzoeken
 • Interactieve plattegrond
 • Gebruiksvriendelijk dashboard
 • Uitgebreide statistieken
 • Online contracten afsluiten
 • Facturatie automatiseren
 • Online betalingen + Incasso's
Meer informatie
Pakket B
0,29 per huurder per maand
 • Locatiepagina
 • Klantenbestand bijhouden
 • Klantenvragen & verzoeken
 • Interactieve plattegrond
 • Gebruiksvriendelijk dashboard
 • Uitgebreide statistieken
 • Online contracten afsluiten
 • Facturatie automatiseren
 • Online betalingen + Incasso's
Meer informatie
Populair!
Pakket C
0,49 per huurder per maand
 • Locatiepagina
 • Klantenbestand bijhouden
 • Klantenvragen & verzoeken
 • Interactieve plattegrond
 • Gebruiksvriendelijk dashboard
 • Uitgebreide statistieken
 • Online contracten afsluiten
 • Facturatie automatiseren
 • Online betalingen + Incasso's
Meer informatie
Bekijk alle functionaliteiten

Persoonlijk dashboard

Altijd op de hoogte

In een oogopslag zie je welke facturen nog betaald moeten worden en welke klantvragen nog open staan. Ook komen alle openstaande taken voor je locatie in het dashboard terug. Zo heb je overzicht en ben je altijd op de hoogte van de laatste status, bijvoorbeeld wanneer er een contract afloopt.

Via het het menu "beheer" stel je gemakkelijk de plekken, prijzen en overige voorkeuren in om deze in het dashboard terug te vinden en de toegang en facturatie te automatiseren.

Self Storage Facturatie Systeem
Self Storage Software Integraties

Geweldige integraties

Maak het jezelf niet te moeilijk

Als verhuurder van opslagruimte ben je vaak ondernemer, boekhouder en werknemer in 1. Voordat je het weet ben je veel tijd kwijt. Wij bieden de mogelijkheden om dit te voorkomen. Koppel je boekhouding, de online betalingen en toegangscontrole aan de software. Enkele opties van onze software zijn:

De toegang blokkeren bij niet-betaalde facturen
Omzet automatisch in je boekhouding
Online incasso’s automatiseren

Facturatie automatiseren

Bespaar tijd en mis nooit meer een betaling

Door het koppelen van de plek en huurder kan je gemakkelijk de facturatie en betalingen automatiseren. Het menu 'facturen' geeft je een overzichtelijke weergave van de aankomende betalingen, de verstuurde facturen en een extra waarschuwing wanneer deze nog niet (op tijd) betaald zijn.

Via het menu 'beheer' kan je ook de eventuele borg of extra servicekosten toevoegen aan je facturatie en huurders de mogelijkheid van automatische incasso aanbieden.

Self Storage Facturatie Systeem
Self Storage Software Cloud Oplossing

Online contracten tekenen

Voor de opslaglocatie van de toekomst

Met 1Stalling is het mogelijk om je locatie volledig te digitaliseren. Gebruik onze contractmodule om automatisch de contracten van je huurders te genereren en laat deze gelijk digitaal ondertekenen. Na de ondertekening ontvangen jij en de huurders allebei een kopie!

Met de functionaliteiten van 1Stalling is het zelfs mogelijk om niet op je locatie aanwezig te hoeven zijn, maar dat is volledig aan jou. Wij bieden de mogelijkheden, jij bepaalt hoe je deze gebruikt.

Whitelabel Software

Nieuw! Groen, Blauw Rood of toch Paars?

Wij zijn er 100% zeker van dat dit dé alles-in-1 oplossing is voor de professionele verhuurder. Je huurders kunnen alles zelf regelen in de online omgeving van je opslagconcept, volledig in de huisstijl waarmee ze al bekend zijn.

De mogelijkheden zijn ongelimiteerd. E-mails, contracten, facturen en een integratie met je eigen website. De software biedt alle nodige mogelijkheden om succesvol uit te breiden en zelfs meerdere vestigingen in je eentje te beheren.

Meer lezen over Whitelabel Software
Self Storage Facturatie Systeem Whitelabel

Aanvullende mogelijkheden voor je Self Storage opslaglocatie

Extra's om nog meer tijd te besparen

Eigen website

Slechts € 39,- p/m

Een eigen website. Geoptimaliseerd voor het aantrekken van nieuwe huurders en online afspraken. Je hebt altijd inzicht in je performance.

Meer informatie

Toegangscontrole

Vanaf € 29,- p/m

Integreer je bestaande hekken en deuren in het systeem van 1Stalling. Geef je huurders automatisch toegang binnen de afgesproken openingstijden.

Meer informatie

Camerabeelden

Vanaf € 29 p/m

Integreer een beveiligingscamera in de software van 1Stalling en bekijk alle toegangspogingen gemakkelijk in je eigen dashboard.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Kan ik de Self Storage Software van 1Stalling vrijblijvend proberen?

Ja, via deze link start je gemakkelijk je eigen account. Via je account is het ook mogelijk om een betaald pakket 2 maanden kosteloos proberen, zonder ergens aan vast te zitten. Twijfel je of 1Stalling Self Storage Software bij je locatie past? We komen graag op je locatie langs om kennis te maken en een vrijblijvende demonstratie van alle mogelijkheden te geven.

Wat kan ik precies met Self Storage Software?

1Stalling Self Storage Software is een compleet systeem voor het automatiseren van alle randzaken in je opslaglocatie, zoals de facturatie en administratie, maar ook het klantcontact. De software draait in de cloud en is dus altijd en overal bereikbaar vanaf je pc, tablet of smartphone. Benieuwd naar alle mogelijkheden van onze software? We komen graag bij je langs om kennis te maken en een vrijblijvende demonstratie van alle mogelijkheden.

Wat kost 1Stalling Self Storage Software?

Onze Self Storage Software wordt aangeboden in verschillende 3 mogelijkheden. Met Pakket A kun je een advertentiepagina aanmaken om nieuwe huurders te bereiken, maar ook een online klantenbestand kan bijhouden in de cloud. Pakket B en C bevatten extra functionaliteiten die je helpen met het beheer, de facturatie en administratie.

Pakket A kost € 5 per maand, ongeacht het aantal huurders
Pakket B kost € 0,29 per huurder per maand
Pakket C kost € 0,49 per huurder per maand

Rekenvoorbeeld: Wanneer je 120 huurders hebt en je wilt gebruik maken van Pakket B kost dit slechts 120 * €0,29 = € 34,80 per maand.
Minimaal tarief: Voor Pakket B/C zijn de minimale kosten € 25 per maand. Hiervoor ontvang je van ons de beste service!

Waar worden mijn klantgegevens opgeslagen?

Onze Self Storage Software draait volledig in de cloud, hierdoor heb je altijd de meest recente versie op elk gewenst apparaat. Nooit meer een verouderd systeem door continue updates! Alle ingevoerde (klant)gegevens worden beveiligd opgeslagen in een datacenter van het Nederlandse TransIP B.V. met een uptimegarantie van meer dan 99,99%. Dit datacenter bezit een ISO270001, ISO 9001 en NEN7510 certificering. Eventuele bijlagen die geüpload worden naar het 1Stalling platform worden versleuteld bewaard in het Google Data Center in Eemshaven. Verder worden er automatisch back-ups gemaakt, hebben wij een 2FA-inlogmethodes, uitgebreide logbooks en een terugkerende controle of onze beveiligingsmaatregelen nog up-to-date zijn.

Self Storage software integraties

Samen met onderstaande partijen bieden wij jou nog meer service en gemak.
 • Mollie

  Slimme ontwikkelingen om je huurders makkelijk, goedkoop en flexibel te laten betalen.

 • KVK Handelregister

  Haal automatisch bedrijfsinformatie op om een huurder direct toe te voegen.

 • iDEAL

  Het bekenste betaalmiddel in Nederland om online betalingen van klanten te kunnen ontvangen.

 • Postcode API

  Gemakkelijk klantinformatie toevoegen in je klantenbestand via de kopelling met Postcode API.

 • Google Agenda

  Alle (ophaal)afspraken kunnen direct in je persoonlijke agenda komen te staan.

 • Exact

  Klanten en facturen direct in je boekhouding en op de juiste grootboekrekening.

 • Twinfield

  Klanten en facturen direct in je boekhouding en op de juiste grootboekrekening.

 • MailChimp

  Je klanten kun je gemakkelijk exporteren om nieuwsbrieven en acties te versturen.

 • Snelstart(In ontwikkeling)

  Klanten en facturen direct in je boekhouding en op de juiste grootboekrekening.

 • Binnenkort

  Meer integraties voor de administratie en toegangscontrole volgen binnenkort.

Start met Self Storage Software

Onze software is een complete oplossing voor een lage prijs, zonder ingewikkelde gebruiksaanwijzing, maar met uitstekende service die het verhuren leuker maakt. We staan altijd voor je klaar met tips, templates en voorbeelden om het beste rendement te behalen.

We zien jou als partner waarbij we door samen te werken de beste software kunnen ontwikkelen. De huidige functionaliteiten om werkzaamheden te automatiseren zijn ontwikkeld samen met 20+ verhuurders.

Start je account
Vragen?
Stuur een WhatsApp