Self Storage Software

De software voor jouw Self Storage onderneming

1Stalling is dé manier om jouw self storage locatie(s) efficiënt te beheren. In plaats van meerdere losse programma’s is 1Stalling een gebruiksvriendelijk beheersysteem om alle randzaken van jouw opslaglocatie te regelen. Inclusief interactieve plattegrond, automatische facturatie, management dashboard en beveiligde cloudopslag voor alle klantgegevens en documenten. Gebruik onze slimme software om jouw locatie tijdbesparend te beheren naar jouw wensen.
Ja, ik wil een gratis demonstratie

Innovatieve software

Een unieke ontwikkeling in de Self Storage markt

Het volledige systeem is ontwikkeld samen met ondernemers uit de Self Storage, Mini Opslag en Containerverhuur. Onze software bevat hierdoor alle functionaliteiten om huurders en verhuurders voor langere tijd aan elkaar te verbinden.

Verbaas jouw huurders met gebruiksvriendelijke online mogelijkheden, terwijl jij tijd bespaart door het automatiseren van o.a. de facturatie en administratie. 1Stalling is op maat ontworpen voor opslaglocaties. Door alle mogelijkheden te combineren is er een tijdsbesparing te behalen van maar liefst ±50%.

Self Storage Beheersysteem Software

Welke functionaliteiten passen bij jouw locatie?

Als self storage ondernemer registreer je eenvoudig een account om te ontdekken of Self Storage Software bij jouw locatie past. Je kunt direct gebruik maken van het gratis deel van 1Stalling. Wij noemen dit Pakket A, waarmee je een professionele locatiepagina kan aanmaken en een online klantenbestand kan bijhouden in de cloud. Pakket B en C bevatten extra functionaliteiten die je helpen met het beheer, de facturatie en administratie.

Pakket A B
Populair!
C
Prijzen

Gratis

voor altijd

€ 0,29

per huurder per maand

€ 0,49

per huurder per maand
Automatisering Klantcontact Klantcontact
Reserveringen
Contracten
Klantcontact
Reserveringen
Contracten
Facturatie
Betalingen*
Herinneringen
Statistieken Basis Uitgebreid Compleet
Cloud opslag voor foto's 1 GB 5 GB 20 GB
Ondersteuning Via telefoon Op locatie Op locatie
Aanmelden Aanmelden Aanmelden

*Afhankelijk van de betaalmethode, kunnen er extra transactiekosten zijn.

 • Bekijk overzicht van functionaliteiten

Facturatie automatiseren

Bespaar tijd en mis nooit meer een betaling

Door het koppelen van ple en huurder kan je gemakkelijk de terugkerende facturatie en betalingen automatiseren. Na het activeren van de module geeft het dashboard een overzichtelijke weergave van de aankomende betalingen, de verstuurde facturen en een extra waarschuwing bij de facturen die nog niet (op tijd) betaald zijn. Via het beheer kan je ook de eventuele borg of eenmalige/extra servicekosten toevoegen aan jouw facturatie. Beschikbaar vanaf Pakket C.

Self Storage Facturatie Systeem
Self Storage Software Cloud Oplossing

Gebruiksvriendelijk dashboard

Altijd op de hoogte In een oogopslag zie je welke facturen nog betaald moeten worden en welke klantvragen nog open staan. Ook komen alle openstaande taken voor jouw locatie in het dashboard terug. Zou houdt je het overzicht en ben je altijd op de hoogte van de laatste status, zoals wanneer er een contract afloopt.

Via het beheer bewerk je gemakkelijk jouw beschikbare plekken, prijzen en overige voorkeuren om deze in het dashboard terug te vinden en de toegang en facturatie te automatiseren.

Extra mogelijkheden voor jouw opslaglocatie

Opzoek naar een stapje extra? Wij bieden de volgende innovatieve services aan. Daarnaast ontwikkelen we samen met onze aangesloten verhuurders continue nieuwe functionaliteiten. Je profiteert van deze ontwikkelingen en software die altijd up to date is!

Marketing websites

Een eigen website. Geoptimaliseerd voor het aantrekken van nieuwe huurders. Gemakkelijk aanpasbaar en altijd inzicht in jouw performance.

Meer informatie

Automatische toegang

Integreer jouw hekwerk in het systeem van 1Stalling een geef jouw huurders toegang tot de locatie binnen de afgesproken openingstijden.

Meer informatie

Integratie sensoren

Integreer diverse (bewegings)sensoren in het systeem van 1Stalling en bekijk alle beschikbare informatie real-time in jouw dashboard.

Meer informatie

Meer werkplezier, minder zorgen

Alles in 1x geregeld voor een helder maandbedrag

Onze software is een complete oplossing voor een lage prijs, zonder vast contract of opzegtermijn, maar met een uitstekende service die het verhuren leuker maakt. We staan altijd voor je klaar met tips, templates en voorbeelden om het beste rendement te kunnen behalen. We zien jou als partner en zijn van mening dat we door samen te werken de beste software kunnen ontwikkelen waar iedereen van profiteert.

Contact opnemen
Self Storage Software Service

Integraties

Werken met de juiste partners is efficiënter dan zelf alles regelen. Samen met onderstaande partijen bieden wij jou nog meer service en gemak.

 • Mollie

  Slimme ontwikkelingen om jouw huurders makkelijk, goedkoop en flexibel te laten betalen.

 • Google Cloud

  Schaalbare, online opslag met een uitstekende beveiliging en directe toegang.

 • iDEAL

  Bekenste betaalmiddel in Nederland om betalingen van klanten te kunnen ontvangen.

 • Google Agenda

  Alle (ophaal)afspraken kunnen direct in jouw persoonlijke agenda komen te staan.

 • Veelgestelde vragen

  Kan ik de Self Storage Software van 1Stalling vrijblijvend proberen?

  Ja, 1Stalling heeft een gratis mogelijkheid. Wij noemen dit Pakket A, via deze link start je gemakkelijk jouw eigen account. Via jouw account is het ook mogelijk om een betaald pakket (B of C) 4 maanden kosteloos proberen, zonder ergens aan vast te zitten. Twijfel je of 1Stalling Self Storage Software bij jouw locatie past? We komen graag op jouw locatie langs om kennis te maken en een vrijblijvende demonstratie van alle mogelijkheden te geven.

  Hoe start ik met de Self Storage Software van 1Stalling?

  Starten kan gemakkelijk door een eigen account te registreren. Nadat je een account hebt geregistreerd zullen wij contact opnemen met je opnemen om kennis te maken en meer over jouw verwachtingen van de software te horen. Natuurlijk ondersteunen we je ook graag (op locatie) om het meeste uit de mogelijkheden van de software te kunnen halen.

  Kan ik hulp krijgen bij het gebruik van de 1Stalling Self Storage Software?

  In onze software zit een slimme helpfunctie die je middels video’s uitleg en antwoorden geeft. Op elke pagina vind je rechtsboven het “informatie-pictogram” om deze hulpmiddelen te bekijken. Uiteraard kan je ons ook mailen of bellen via 0252 - 27 22 20 en info@1stalling.nl

  Wat kan ik precies met Self Storage Software?

  1Stalling Self Storage Software is een compleet systeem voor het automatiseren van alle randzaken in jouw opslaglocatie, zoals de facturatie en administratie, maar ook het klantcontact. De software draait in de cloud en is dus altijd en overal bereikbaar vanaf jouw pc, tablet of smartphone. Benieuwd naar alle mogelijkheden van onze software? We komen graag bij je langs om kennis te maken en een vrijblijvende demonstratie van alle mogelijkheden.

  Wat kost 1Stalling Self Storage Software?

  Onze Self Storage Software wordt aangeboden in verschillende 3 mogelijkheden. De gratis mogelijkheid noemen wij Pakket A, waarmee je een advertentiepagina kan aanmaken om nieuwe huurders te bereiken, maar ook een online klantenbestand kan bijhouden in de cloud. Pakket B en C bevatten extra functionaliteiten die je helpen met het beheer, de facturatie en administratie.

  Pakket B kost € 0,29 per huurder per maand
  Pakket C kost € 0,49 per huurder per maand

  Rekenvoorbeeld: Wanneer je 120 huurders hebt en je wilt gebruik maken van Pakket B kost dit slechts 120 * €0,29 = € 34,80 per maand.

  Waar worden mijn klantengegevens opgeslagen?

  Onze Self Storage Software draait volledig in de cloud, hierdoor heb je altijd de meest recente versie op elk gewenst apparaat. Nooit meer een verouderd systeem door continue updates! Alle ingevoerde (klant)gegevens worden beveiligd opgeslagen in een datacenter van het Nederlandse TransIP B.V. met een uptimegarantie van meer dan 99,99%. Dit datacenter bezit een ISO270001, ISO 9001 en NEN7510 certificering. Eventuele bijlagen die geüpload worden naar het 1Stalling platform worden versleuteld bewaard in het Google Data Center in Eemshaven. Verder worden er automatisch back-ups gemaakt en hebben wij een terugkerende controle of onze beveiligingsmaatregelen nog up-to-date zijn.
  Self Software Cloud Oplossing Systeem

  Start met Self Storage Software

  Laat jouw onderneming online opvallen, automatiseer terugkomende werkzaamheden en verhoog het rendement per m3.
  Probeer alle functionaliteiten 4 maanden gratis! Starten zonder verplichtingen.

  Start een gratis account
  Vragen?
  Stuur een WhatsApp