Self Storage Software

De software voor jouw Self Storage onderneming

1Stalling is dé manier om jouw self storage locatie(s) efficiënt te beheren. In plaats van meerdere losse programma’s is 1Stalling een gebruiksvriendelijk beheersysteem om alle randzaken van jouw opslaglocatie te regelen. Inclusief interactieve plattegrond, automatische facturatie, management dashboard en beveiligde cloudopslag voor alle klantgegevens en documenten. Gebruik onze slimme software om jouw locatie tijdbesparend te beheren naar jouw wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Een demonstratie geeft direct een goed beeld!
Ja, ik wil een gratis demonstratie

Welke functionaliteiten passen bij jouw opslaglocatie?

Registreer eenvoudig een account om te ontdekken of onze software aansluit bij jouw locatie. Je kunt direct gebruik maken van het gratis deel van 1Stalling. Wij noemen dit Pakket A, waarmee je een locatiepagina kan aanmaken en online je klantenstand bijhoudt. Pakket B en C bevatten extra functionaliteiten voor het beheer, de facturatie en administratie. Onderstaande prijzen zijn per maand.

Pakket A
0,00 per huurder
 • Locatiepagina
 • Klantenbestand bijhouden
 • Klantenvragen & verzoeken
 • Interactieve plattegrond
 • Gebruiksvriendelijk dashboard
 • Online contracten afsluiten
 • Facturatie automatiseren
 • Online betalingen
Meer informatie
Pakket B
0,29 per huurder
 • Locatiepagina
 • Klantenbestand bijhouden
 • Klantenvragen & verzoeken
 • Interactieve plattegrond
 • Gebruiksvriendelijk dashboard
 • Online contracten afsluiten
 • Facturatie automatiseren
 • Online betalingen
Meer informatie
Populair!
Pakket C
0,49 per huurder
 • Locatiepagina
 • Klantenbestand bijhouden
 • Klantenvragen & verzoeken
 • Interactieve plattegrond
 • Gebruiksvriendelijk dashboard
 • Online contracten afsluiten
 • Facturatie automatiseren
 • Online betalingen
Meer informatie
Bekijk alle functionaliteiten

Persoonlijk dashboard

Altijd op de hoogte

In een oogopslag zie je welke facturen nog betaald moeten worden en welke klantvragen nog open staan. Ook komen alle openstaande taken voor jouw locatie in het dashboard terug. Zo heb je overzicht en ben je altijd op de hoogte van de laatste status, bijvoorbeeld wanneer er een contract afloopt.

Via het het menu "beheer" stel je gemakkelijk de plekken, prijzen en overige voorkeuren in om deze in het dashboard terug te vinden en de toegang en facturatie te automatiseren.

Self Storage Facturatie Systeem
Self Storage Software Cloud Oplossing

Online contracten tekenen

Voor de opslaglocatie van de toekomst

Met 1Stalling is het mogelijk om jouw locatie volledig te digitaliseren. Gebruik onze contractmodule om automatisch de contracten van jouw huurders te genereren en laat deze gelijk digitaal ondertekenen. Na de ondertekening ontvangen jij en de huurders allebei een kopie!

Met de functionaliteiten van 1Stalling is het zelfs mogelijk om niet op jouw locatie aanwezig te hoeven zijn, maar dat is volledig aan jou. Wij bieden de mogelijkheden, jij bepaalt hoe je deze gebruikt.

Facturatie automatiseren

Bespaar tijd en mis nooit meer een betaling

Door het koppelen van de plek en huurder kan je gemakkelijk de facturatie en betalingen automatiseren. Het menu 'facturen' geeft je een overzichtelijke weergave van de aankomende betalingen, de verstuurde facturen en een extra waarschuwing wanneer deze nog niet (op tijd) betaald zijn.

Via het menu 'beheer' kan je ook de eventuele borg of extra servicekosten toevoegen aan jouw facturatie en huurders de mogelijkheid van automatische incasso aanbieden.

Self Storage Facturatie Systeem

Aanvullende mogelijkheden voor jouw opslag- en self storage locatie

Opzoek naar een wat extra's? We bieden de volgende extra services aan welke jou nog verder kunnen ontzorgen.

Marketing website

Vanaf € 35,- p/m

Een eigen website. Geoptimaliseerd voor het aantrekken van nieuwe huurders en online afspraken. Je hebt altijd inzicht in jouw performance.

Meer informatie

Toegangscontrole integratie

Vanaf € 24,- p/m

Integreer jouw bestaande hekken en deuren in de Self Storage Software. Geef jouw huurders automatisch toegang tot de locatie binnen de afgesproken openingstijden.

Meer informatie

Camera integratie

Vanaf € 29 p/m

Integreer een beveiligingscamera in de software van 1Stalling en bekijk alle toegangspogingen gemakkelijk in jouw eigen dashboard.

Meer informatie

Meer werkplezier, minder zorgen

Alles in 1x geregeld voor een helder maandbedrag

Onze software is een complete oplossing voor een lage prijs, zonder vast contract of opzegtermijn, maar met een uitstekende service die het verhuren leuker maakt. We staan altijd voor je klaar met tips, templates en voorbeelden om het beste rendement te kunnen behalen. We zien jou als partner en zijn van mening dat we door samen te werken de beste software kunnen ontwikkelen waar iedereen van profiteert. Verbaas jouw huurders met gebruiksvriendelijke online mogelijkheden, terwijl jij tijd bespaart door het automatiseren van terugkerende werkzaamheden.

Contact opnemen Meer over ons
Self Storage Software Service

Self Storage software integraties

Elke opslaglocatie maakt gebruik van andere programma's. Samen met onderstaande partijen bieden wij jou nog meer service en gemak.

 • Mollie

  Slimme ontwikkelingen om jouw huurders makkelijk, goedkoop en flexibel te laten betalen.

 • iDEAL

  Het bekenste betaalmiddel in Nederland om online betalingen van klanten te kunnen ontvangen.

 • Postcode API

  Gemakkelijk klantinformatie toevoegen in jouw klantenbestand via de kopelling met Postcode API.

 • Google Agenda

  Alle (ophaal)afspraken kunnen direct in jouw persoonlijke agenda komen te staan.

 • Twinfield

  Klanten en facturen direct in jouw boekhouding en op de juiste grootboekrekening.

 • Binnenkort

  Meer integraties voor de administratie en toegangscontrole volgen binnenkort.

Veelgestelde vragen

Kan ik de Self Storage Software van 1Stalling vrijblijvend proberen?

Ja, 1Stalling heeft een gratis mogelijkheid. Wij noemen dit Pakket A, via deze link start je gemakkelijk jouw eigen account. Via jouw account is het ook mogelijk om een betaald pakket (B of C) 4 maanden kosteloos proberen, zonder ergens aan vast te zitten. Twijfel je of 1Stalling Self Storage Software bij jouw locatie past? We komen graag op jouw locatie langs om kennis te maken en een vrijblijvende demonstratie van alle mogelijkheden te geven.

Hoe start ik met de Self Storage Software van 1Stalling?

Starten kan gemakkelijk door een eigen account te registreren. Nadat je een account hebt geregistreerd zullen wij contact opnemen met je opnemen om kennis te maken en meer over jouw verwachtingen van de software te horen. Natuurlijk ondersteunen we je ook graag (op locatie) om het meeste uit de mogelijkheden van de software te kunnen halen.

Wat kan ik precies met Self Storage Software?

1Stalling Self Storage Software is een compleet systeem voor het automatiseren van alle randzaken in jouw opslaglocatie, zoals de facturatie en administratie, maar ook het klantcontact. De software draait in de cloud en is dus altijd en overal bereikbaar vanaf jouw pc, tablet of smartphone. Benieuwd naar alle mogelijkheden van onze software? We komen graag bij je langs om kennis te maken en een vrijblijvende demonstratie van alle mogelijkheden.

Wat kost 1Stalling Self Storage Software?

Onze Self Storage Software wordt aangeboden in verschillende 3 mogelijkheden. De gratis mogelijkheid noemen wij Pakket A, waarmee je een advertentiepagina kan aanmaken om nieuwe huurders te bereiken, maar ook een online klantenbestand kan bijhouden in de cloud. Pakket B en C bevatten extra functionaliteiten die je helpen met het beheer, de facturatie en administratie.

Pakket B kost € 0,29 per huurder per maand
Pakket C kost € 0,49 per huurder per maand

Rekenvoorbeeld: Wanneer je 120 huurders hebt en je wilt gebruik maken van Pakket B kost dit slechts 120 * €0,29 = € 34,80 per maand.

Waar worden mijn klantengegevens opgeslagen?

Onze Self Storage Software draait volledig in de cloud, hierdoor heb je altijd de meest recente versie op elk gewenst apparaat. Nooit meer een verouderd systeem door continue updates! Alle ingevoerde (klant)gegevens worden beveiligd opgeslagen in een datacenter van het Nederlandse TransIP B.V. met een uptimegarantie van meer dan 99,99%. Dit datacenter bezit een ISO270001, ISO 9001 en NEN7510 certificering. Eventuele bijlagen die geüpload worden naar het 1Stalling platform worden versleuteld bewaard in het Google Data Center in Eemshaven. Verder worden er automatisch back-ups gemaakt en hebben wij een terugkerende controle of onze beveiligingsmaatregelen nog up-to-date zijn.

Self Storage Beheersysteem Software

Wat maakt 1Stalling uniek?

Een nieuwe ontwikkeling in de Self Storage markt

Kort samengevat is 1Stalling niet zomaar software, maar een complete oplossing van gebruiksvriendelijke functionaliteiten ontwikkeld samen met ondernemers uit de Self Storage, Mini Opslag, Mobiele opslag en Containerverhuur.

Zie jij nog mogelijke verbeteringen? We horen het graag! We waarderen het contact met onze verhuurders en organiseren ook terugkomende evenementen om ervaringen uit te wisselen, te leren en gezamenlijk de software te verbeteren. Natuurlijk geen verplichting, maar we vinden het leuk als je er af en toe bij kan zijn!

Self Software Cloud Oplossing Systeem

Start met Self Storage Software

Laat jouw onderneming online opvallen, automatiseer terugkomende werkzaamheden en verhoog het rendement per m3.
Probeer alle functionaliteiten 2 maanden gratis! Starten zonder verplichtingen.

Start een gratis account
Vragen?
Stuur een WhatsApp