Self Storage Software

De software voor jouw Self Storage onderneming

1Stalling is dé manier om jouw self storage locatie efficiënt te beheren. In plaats van meerdere losse programma’s als excel, een boekhoudprogramma en handgeschreven lijstjes is 1Stalling een gebruiksvriendelijk beheersysteem om alle randzaken van jouw opslaglocatie te regelen. In het 1Stalling Systeem is het eenvoudig bij te houden wie bij jou huurt, welke plekken verhuurd zijn, wanneer betaald is en wanneer betaald moet worden. Verbaas jouw huurders met gebruiksvriendelijke functionaliteiten, terwijl jij tijd bespaart door het automatiseren van de facturatie en administratie. Wij laten je graag alle mogelijkheden zien via een account van een van onze aangesloten verhuurders.
Ja, ik wil een gratis demonstratie

De mogelijkheden van ons Self Storage systeem

Het gehele systeem is ontwikkeld samen met ondernemers uit de Self Storage, Mini Opslag en Containerverhuur branche. De software bevat hierdoor alles om huurder en verhuurder voor langere tijd aan elkaar te verbinden. Het volledige systeem van 1Stalling bestaat uit de volgende mogelijkheden.

Dashboard

Een totaal overzicht

Klantenbestand

Alles wat je moet weten

Plekken

Inzicht in de bezetting

Reserveringen

Inzicht in contracten

Facturaties

Automatiseer betalingen

Leads

Overzicht van aanvragen

Afspraken

Online ophaalafspraken

Beheer

Volledige controle

De prijzen van 1Stalling Self Storage Software

Als verhuurder registreer je eenvoudig een account om te ontdekken of Self Storage Software bij jouw locatie past. Je kunt direct gebruik maken van het gratis deel van 1Stalling. Wij noemen dit Pakket A, waarmee je onder andere een professionele locatiepagina kan aanmaken en een online klantenbestand kan bijhouden in de cloud. Pakket B en C bevatten extra functionaliteiten die je helpen met het beheer, de facturatie en de administratie.


Overzicht A B C
Prijzen

Gratis

voor altijd

€ 0,29

per huurder per maand

€ 0,39

per huurder per maand
Klantenbestand Basis Uitgebreid Compleet
Automatisering Geen Afspraken
Reserveringen
Contracten
Afspraken
Reserveringen
Contracten
Facturatie
Betalingen*
Herinneringen
Beheeraccounts 1 5 10
Statistieken Basis Uitgebreid Compleet
Bijlage's toevoegen aan huurders 100 MB
Cloud-opslag
1.000 MB
Cloud-opslag
10.000 MB
Cloud-opslag
Ondersteuning Via telefoon Persoonlijk op locatie Persoonlijk op locatie
Aanmelden Aanmelden Aanmelden

*Afhankelijk van de betaalmethode, kunnen er extra transactiekosten zijn.

  • Bekijk overzicht van features

Extra mogelijkheden voor jouw opslaglocatie

Opzoek naar een stapje extra? Wij bieden de volgende innovatieve services aan.

Marketing websites

Een eigen website. Geoptimaliseerd voor het aantrekken van nieuwe huurders. Gemakkelijk aanpasbaar en altijd inzicht in jouw performance.

Automatische toegang

Integreer jouw hekwerk in het systeem van 1Stalling een geef jouw huurders toegang tot de locatie binnen de afgesproken openingstijden.

Intergratie sensoren

Integreer diverse (bewegings)sensoren in het systeem van 1Stalling en bekijk alle beschikbare informatie real-time in jouw dashboard.

Self Storage Software Gratis

NIEUW - Facturatie automatiseren

Bespaar tijd en mis nooit meer een betaling

Door het koppelen van plekken, huurders en reserveringen kan je nu gemakkelijk de terugkerende facturatie en betalingen automatiseren. Na het activeren van de module geeft het dashboard een overzichtelijke weergave van de aankomende betalingen, de verstuurde facturen en een extra waarschuwing bij de facturen die nog niet (op tijd) betaald zijn. Via het beheer kan je ook de eventuele borg of eenmalige/extra servicekosten toevoegen aan jouw facturatie. Beschikbaar vanaf Pakket C.

GRATIS - Online advertentiepagina

Bereik kosteloos nieuwe huurders

Registreer een gratis account bij 1Stalling en activeer direct jouw persoonlijke advertentiepagina om kosteloos nieuwe huurders te bereiken met een advertentiepagina. Deze pagina is volledig geoptimaliseerd voor het aantrekken van potentiële huurders uit jouw omgeving. Natuurlijk bepaal je zelf hoe jouw pagina eruit ziet, welke prijzen je vraagt, hoe bezoekers contact met je kunnen opnemen en aan wie je de ruimte verhuurt. Beschikbaar vanaf Pakket A.

Self Storage Software Gratis
Self opslag software cloud

Start met Self Storage Software

Laat je opslaglocatie online opvallen, automatiseer terugkomende werkzaamheden en verhoog het rendement per m3


Start een gratis account
Vragen?
Stuur een WhatsApp