Jachthaven Software

Het perfecte systeem voor havenmeesters

In plaats van meerdere losse programma’s als excel, een boekhoudprogramma en handgeschreven lijstjes is 1Stalling een gebruiksvriendelijk systeem om alle randzaken van je locatie tijdbesparend te kunnen regelen. Inclusief interactieve plattegrond, automatische facturatie, management dashboard en beveiligde cloudopslag voor alle klantgegevens en documenten. Benieuw naar alle mogelijkheden?

Ja, ik wil een gratis demonstratie

Welke functionaliteiten passen bij je jachthaven?

Registreer eenvoudig een account om te ontdekken of Jachthaven Software bij je locatie past. Je kunt direct gebruik maken van het gratis deel van 1Stalling. Pakket B en C bevatten extra functionaliteiten die je helpen met het beheer, de facturatie en administratie.

Pakket A
5,00 per maand
 • Locatiepagina
 • Klantenbestand bijhouden
 • Online (ophaal)verzoeken
 • Passantenmodule
 • Interactieve plattegrond
 • Gebruiksvriendelijk dashboard
 • Online contracten afsluiten
 • Facturatie automatiseren
 • Online betalingen + Incasso's
Meer informatie
Pakket B
0,29 per huurder per maand
 • Locatiepagina
 • Klantenbestand bijhouden
 • Online (ophaal)verzoeken
 • Passantenmodule
 • Interactieve plattegrond
 • Gebruiksvriendelijk dashboard
 • Online contracten afsluiten
 • Facturatie automatiseren
 • Online betalingen + Incasso's
Meer informatie
Populair!
Pakket C
0,49 per huurder per maand
 • Locatiepagina
 • Klantenbestand bijhouden
 • Online (ophaal)verzoeken
 • Passantenmodule
 • Interactieve plattegrond
 • Gebruiksvriendelijk dashboard
 • Online contracten afsluiten
 • Facturatie automatiseren
 • Online betalinge + Incasso's
Meer informatie
Bekijk alle functionaliteiten

Jachthaven dashboard

Altijd op de hoogte

In een oogopslag zie je welke facturen nog betaald moeten worden en welke klantvragen nog open staan. Ook komen alle openstaande taken voor je locatie in het dashboard terug. Zou houdt je het overzicht en ben je altijd op de hoogte van de laatste status, zoals wanneer er een contract afloopt.

Via het beheer bewerk je gemakkelijk je beschikbare plekken, prijzen en overige voorkeuren om deze in het dashboard terug te vinden en de toegang en facturatie te automatiseren.

Jachthaven Software Online Cloud Oplossing
Haven Software Modern in de Cloud

Passantenmodule

Gemakkelijk inboeken en betalen

Onze passantenmodule is geschikt voor iedere haven, van 10 tot 1000 ligplaatsen en alle combinaties van vaste en passantenplekken. Binnen 20 seconden boek je een passant in en is de betaling naast de boot te regelen.

Verder bieden wij de mogelijkheid aan om QR-codes bij de ligplaatsen op te hangen, waardoor de klant zichzelf kan aanmelden en het ingestelde tarief direct kan betalen. De havenmeester ziet dit ook terug in de software waardoor beide opties perfect naast elkaar werken.

Meer lezen over de passantenmodule

Voor de havenmeester

Via een lijst, overzicht of plattegrond

Als havenmeester kun je via de interactieve overzichten gemakkelijk bekijken welke plaatsen bezet zijn door (vaste) huurders en welke plaatsen vrij zijn. Via het overzicht kan je natuurlijk ook gelijk een nieuwe klant op inboeken en de betaling automatiseren.

De kleuren in de plattegrond, lijst of het overzicht geven in een oogopslag duidelijkheid over de situatie van de huurder, zoals een aflopend contract of een openstaande betaling. Plekken zijn ook te reserveren voor eigen gebruik.

Jachthaven Software met Facturatie
Haven Software Modern in de Cloud

Facturatie automatiseren

Bespaar tijd en mis nooit meer een betaling

Door het koppelen van plek met de huurder en prijs automatiseer je gemakkelijk de terugkerende facturatie. je persoonlijke dashboard geeft een overzichtelijke weergave van de aankomende betalingen en openstaande facturen, met een extra waarschuwing wanneer deze niet (op tijd) betaald zijn.

Via het “plusje” rechtsboven is het ook mogelijk om binnen 30 seconden een handmatig factuur uit te printen in je persoonlijke huisstijl. Ontworpen voor overzicht en het snel ontvangen van betalingen.

Whitelabel Software

Nieuw! Groen, Blauw Rood of toch Paars?

Wij zijn er 100% zeker van dat dit dé alles-in-1 oplossing is voor de professionele haven. Je huurders kunnen alles zelf regelen in de online omgeving van je haven, volledig in de huisstijl waarmee ze al bekend zijn.

De mogelijkheden zijn ongelimiteerd. E-mails, contracten, facturen en een integratie met je eigen website. De software biedt alle nodige mogelijkheden om je klanten een unieke ervaring te geven.

Meer lezen over Whitelabel Software
Jachthaven Passanten Facturatie Systeem Whitelabel

Aanvullende mogelijkheden voor je jachthaven

Extra's om nog meer tijd te besparen

Eigen website

Slechts € 39,- p/m

Een eigen website. Geoptimaliseerd voor het aantrekken van nieuwe huurders en online afspraken. Je hebt altijd inzicht in je performance.

Meer informatie

Toegangscontrole

Slechts € 29,- p/m

Integreer je bestaande hekken en deuren in het systeem van 1Stalling. Geef je huurders automatisch toegang binnen de afgesproken openingstijden.

Meer informatie

Camerabeelden

Slechts € 29 p/m

Integreer een beveiligingscamera in de software van 1Stalling en bekijk alle toegangspogingen gemakkelijk in je eigen dashboard.

Meer informatie

Veelgestelde vragen over Jachthaven Software

Kan ik de Jachthaven Software van 1Stalling vrijblijvend proberen?

Ja, 1Stalling heeft een gratis mogelijkheid. Wij noemen dit Pakket A, via deze link start je gemakkelijk je eigen account. Via je account is het ook mogelijk om een betaald pakket (B of C) 2 maanden kosteloos proberen, zonder ergens aan vast te zitten. Twijfel je of 1Stalling Jachthaven Software bij je locatie past? We komen graag op je locatie langs om kennis te maken en een vrijblijvende demonstratie van alle mogelijkheden te geven.

Wat kost 1Stalling Jachthaven Software?

Onze Jachthaven Software wordt aangeboden in verschillende 3 mogelijkheden. De gratis mogelijkheid noemen wij Pakket A, waarmee je een advertentiepagina kan aanmaken om nieuwe huurders te bereiken, maar ook een online klantenbestand kan bijhouden in de cloud. Pakket B en C bevatten extra functionaliteiten die je helpen met het beheer, de facturatie en administratie.

Pakket B kost € 0,29 per ligplaats per maand
Pakket C kost € 0,39 per ligplaats per maand

Rekenvoorbeeld: Wanneer je 120 ligtplaatsen hebt en je wilt gebruik maken van Pakket B kost dit slechts 120 * €0,29 = € 34,80 per maand.
Minimaal tarief: Voor Pakket B/C zijn de minimale kosten € 25 per maand. Hiervoor ontvang je van ons de beste service!

Wat kan ik precies met Jachthaven Software?

1Stalling Jachthaven Software is een compleet systeem voor het automatiseren van alle randzaken in je jachthaven en bootstalling, zoals de facturatie en administratie, maar ook het klantcontact. De software draait in de cloud en is dus altijd en overal bereikbaar vanaf je pc, tablet of smartphone. Benieuwd naar alle mogelijkheden van onze software? We komen graag bij je langs om kennis te maken en een vrijblijvende demonstratie van alle mogelijkheden.

Waar worden mijn klantengegevens opgeslagen?

Onze Jachthaven Software draait volledig in de cloud, hierdoor heb je altijd de meest recente versie op elk gewenst apparaat. Nooit meer een verouderd systeem door continue updates! Alle ingevoerde (klant)gegevens worden beveiligd opgeslagen in een datacenter van het Nederlandse TransIP B.V. met een uptimegarantie van meer dan 99,99%. Dit datacenter bezit een ISO270001, ISO 9001 en NEN7510 certificering. Eventuele bijlagen die geüpload worden naar het 1Stalling platform worden versleuteld bewaard in het Google Data Center in Eemshaven. Verder worden er automatisch back-ups gemaakt en hebben wij een terugkerende controle of onze beveiligingsmaatregelen nog up-to-date zijn.

Jachthaven & Passanten Software integraties

Samen met onderstaande partijen bieden wij jou nog meer service en gemak.
 • Mollie

  Slimme ontwikkelingen om je huurders makkelijk, goedkoop en flexibel te laten betalen.

 • iDEAL

  Het bekenste betaalmiddel in Nederland om online betalingen van klanten te kunnen ontvangen.

 • Postcode API

  Gemakkelijk klantinformatie toevoegen in je klantenbestand via de kopelling met Postcode API.

 • Google Agenda

  Alle (ophaal)afspraken kunnen direct in je persoonlijke agenda komen te staan.

 • Exact Online

  Klanten en facturen direct in je boekhouding en op de juiste grootboekrekening.

 • Twinfield

  Klanten en facturen direct in je boekhouding en op de juiste grootboekrekening.

 • MailChimp

  Je klanten kun je gemakkelijk exporteren om nieuwsbrieven en acties te versturen.

 • Snelstart(In ontwikkeling)

  Klanten en facturen direct in je boekhouding en op de juiste grootboekrekening.

 • Binnenkort

  Meer integraties voor de administratie en toegangscontrole volgen binnenkort.

Start met Jachthaven Software

Onze software is een complete oplossing voor een lage prijs, zonder ingewikkelde gebruiksaanwijzing, maar met uitstekende service die het havenbeheer leuker maakt. We staan altijd voor je klaar met tips, templates en voorbeelden om het beste rendement te behalen.

We zien jou als partner waarbij we door samen te werken de beste software kunnen ontwikkelen. De huidige functionaliteiten om werkzaamheden te automatiseren zijn ontwikkeld samen met onze gebruikers.

Start een gratis account
Vragen?
Stuur een WhatsApp