Jachthaven Software

Het perfecte systeem voor havenmeesters

In plaats van meerdere losse programma’s als excel, een boekhoudprogramma en handgeschreven lijstjes is 1Stalling een gebruiksvriendelijk systeem om alle randzaken van jouw jachthaven en bootstalling tijdbesparend te kunnen regelen. Inclusief interactieve plattegrond, automatische facturatie, management dashboard en beveiligde cloudopslag voor alle klantgegevens en documenten. Gebruik onze slimme software om jouw locatie(s) tijdbesparend te beheren naar jouw wensen.
Ja, ik wil een gratis demonstratie

Software voor jachthavens

Voor en door havenmeesters sinds 2017

Onze software is ontwikkeld in samenwerking met meerdere professionele locaties, waardoor het alle functionaliteiten heeft om klanten voor langere tijd aan jouw locatie te verbinden.

Verbaas jouw huurders met gebruiksvriendelijke online mogelijkheden, terwijl jij tijd bespaart door het automatiseren van o.a. de facturatie en administratie. 1Stalling is op maat ontworpen voor jachthavens. Het volledige systeem bestaat uit de volgende onderdelen.

Jachthaven Software Beheersysteem
 • Dashboard

  Een totaaloverzicht

 • Klantenbestand

  Alles wat je moet weten

 • Boten

  Jouw havenbezoekers

 • Ligplaatsen

  Visueel de haven beheren

 • Reserveringen

  Inzicht in contracten

 • Facturatie

  Automatiseer betalingen

 • Diensten

  Verkoop van extra diensten

 • Beheer

  Jouw voorkeuren

Welke functionaliteiten passen bij jouw haven?

Als havenbeheerder registreer je eenvoudig een account om te ontdekken of Jachthaven Software bij jouw locatie past. Je kunt direct gebruik maken van het gratis deel van 1Stalling. Wij noemen dit Pakket A, waarmee je een professionele locatiepagina kan aanmaken en een online klantenbestand kan bijhouden in de cloud. Pakket B en C bevatten extra functionaliteiten die je helpen met het beheer, de facturatie en administratie.

Pakket A B
Populair!
C
Prijzen

Gratis

voor altijd

€ 0,29

per ligplaats per maand

€ 0,39

per ligplaats per maand
Automatisering Klantcontact Klantcontact
Reserveringen
Contracten
Klantcontact
Reserveringen
Contracten
Facturatie
Betalingen*
Herinneringen
Statistieken Basis Uitgebreid Compleet
Cloud opslag voor foto's 1 GB 5 GB 20 GB
Ondersteuning Via telefoon Op locatie Op locatie
Aanmelden Aanmelden Aanmelden

*Afhankelijk van de betaalmethode, kunnen er extra transactiekosten zijn.

 • Bekijk overzicht van functionaliteiten

Facturatie automatiseren

Bespaar tijd en mis nooit meer een betaling

Door het koppelen van plek met de huurder en prijs automatiseer je gemakkelijk de terugkerende facturatie. Jouw persoonlijke dashboard geeft een overzichtelijke weergave van de aankomende betalingen en openstaande facturen, met een extra waarschuwing wanneer deze niet (op tijd) betaald zijn. Via het “plusje” rechtsboven is het ook mogelijk om binnen 30 seconden een handmatig factuur uit te printen in jouw persoonlijke huisstijl. Ontworpen voor overzicht en het snel ontvangen van betalingen.

Jachthaven Software met Facturatie
Haven Software Modern in de Cloud

Visueel jouw haven beheren

Via een lijst, overzicht of plattegrond

Als havenmeester kun je via de interactieve overzichten gemakkelijk bekijken welke plaatsen bezet zijn door (vaste) huurders en welke plaatsen vrij zijn. Via het overzicht kan je natuurlijk ook gelijk een nieuwe klant op inboeken en de betaling automatiseren.

De kleuren in de plattegrond, lijst of het overzicht geven in een oogopslag duidelijkheid over de situatie van de huurder, zoals een aflopend contract of een openstaande betaling.

Extra mogelijkheden voor jouw jachthaven

Opzoek naar een stapje extra? Wij bieden de volgende innovatieve services aan. Deze modules kun je toevoegen wanneer het jou uitkomt.

Marketing websites

Een eigen website. Geoptimaliseerd voor het aantrekken van nieuwe huurders en online afspraken. Altijd inzicht in jouw performance.

Meer informatie

Automatische toegang

Integreer jouw hekwerk in het systeem van 1Stalling een geef jouw huurders toegang tot de locatie binnen de afgesproken openingstijden.

Meer informatie

Integratie sensoren

Integreer diverse (bewegings)sensoren in het systeem van 1Stalling en bekijk alle beschikbare informatie real-time in jouw dashboard.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Kan ik de Jachthaven Software van 1Stalling vrijblijvend proberen?

Ja, 1Stalling heeft een gratis mogelijkheid. Wij noemen dit Pakket A, via deze link start je gemakkelijk jouw eigen account. Via jouw account is het ook mogelijk om een betaald pakket (B of C) 4 maanden kosteloos proberen, zonder ergens aan vast te zitten. Twijfel je of 1Stalling Jachthaven Software bij jouw locatie past? We komen graag op jouw locatie langs om kennis te maken en een vrijblijvende demonstratie van alle mogelijkheden te geven.

Hoe start ik met de Jachthaven Software van 1Stalling?

Starten kan gemakkelijk door een eigen account te registreren. Nadat je een account hebt geregistreerd zullen wij contact opnemen met je opnemen om kennis te maken en meer over jouw verwachtingen van de software te horen. Natuurlijk ondersteunen we je ook graag (op locatie) om het meeste uit de mogelijkheden van de software te kunnen halen.

Kan ik hulp krijgen bij het gebruik van de 1Stalling Jachthaven Software?

In onze software zit een slimme helpfunctie die je middels video’s uitleg en antwoorden geeft. Op elke pagina vind je rechtsboven het “informatie-pictogram” om deze hulpmiddelen te bekijken. Uiteraard kan je ons ook mailen of bellen via 0252 - 27 22 20 en info@1stalling.nl

Wat kost 1Stalling Jachthaven Software?

Onze Jachthaven Software wordt aangeboden in verschillende 3 mogelijkheden. De gratis mogelijkheid noemen wij Pakket A, waarmee je een advertentiepagina kan aanmaken om nieuwe huurders te bereiken, maar ook een online klantenbestand kan bijhouden in de cloud. Pakket B en C bevatten extra functionaliteiten die je helpen met het beheer, de facturatie en administratie.

Pakket B kost € 0,29 per ligplaats per maand
Pakket C kost € 0,39 per ligplaats per maand

Rekenvoorbeeld: Wanneer je 120 ligtplaatsen hebt en je wilt gebruik maken van Pakket B kost dit slechts 120 * €0,29 = € 34,80 per maand.

Wat kan ik precies met Caravanstalling Software?

1Stalling Jachthaven Software is een compleet systeem voor het automatiseren van alle randzaken in jouw jachthaven en bootstalling, zoals de facturatie en administratie, maar ook het klantcontact. De software draait in de cloud en is dus altijd en overal bereikbaar vanaf jouw pc, tablet of smartphone. Benieuwd naar alle mogelijkheden van onze software? We komen graag bij je langs om kennis te maken en een vrijblijvende demonstratie van alle mogelijkheden.

Waar worden mijn klantengegevens opgeslagen?

Onze Jachthaven Software draait volledig in de cloud, hierdoor heb je altijd de meest recente versie op elk gewenst apparaat. Nooit meer een verouderd systeem door continue updates! Alle ingevoerde (klant)gegevens worden beveiligd opgeslagen in een datacenter van het Nederlandse TransIP B.V. met een uptimegarantie van meer dan 99,99%. Dit datacenter bezit een ISO270001, ISO 9001 en NEN7510 certificering. Eventuele bijlagen die geüpload worden naar het 1Stalling platform worden versleuteld bewaard in het Google Data Center in Eemshaven. Verder worden er automatisch back-ups gemaakt en hebben wij een terugkerende controle of onze beveiligingsmaatregelen nog up-to-date zijn.

Integraties

Werken met de juiste partners is efficiënter dan zelf alles regelen. Samen met onderstaande partijen bieden wij jou nog meer service en gemak.

 • Mollie

  Slimme ontwikkelingen om jouw huurders makkelijk, goedkoop en flexibel te laten betalen.

 • Google Cloud

  Schaalbare, online opslag met een uitstekende beveiliging en directe toegang.

 • iDEAL

  Bekenste betaalmiddel in Nederland om betalingen van klanten te kunnen ontvangen.

 • Google Agenda

  Alle (ophaal)afspraken kunnen direct in jouw persoonlijke agenda komen te staan.

 • Jachthaven Software Sysyeem

  Start met Jachthaven Software

  Laat jouw stalling online opvallen, automatiseer terugkomende werkzaamheden en verhoog het rendement per m2.
  Probeer alle functionaliteiten 4 maanden gratis! Starten zonder verplichtingen.

  Start een gratis account
  Vragen?
  Stuur een WhatsApp