Jachthaven Software

Het perfecte systeem voor havenmeesters

In plaats van meerdere losse programma’s als excel, een boekhoudprogramma en handgeschreven lijstjes is 1Stalling een gebruiksvriendelijk systeem om alle randzaken van jouw jachthaven en bootstalling tijdbesparend te kunnen regelen. Inclusief interactieve plattegrond, automatische facturatie, management dashboard en beveiligde cloudopslag voor alle klantgegevens en documenten. Gebruik onze slimme software om jouw locatie(s) tijdbesparend te beheren naar jouw wensen.
Ja, ik wil een gratis demonstratie

Welke functionaliteiten passen bij jouw jachtaven?

Registreer eenvoudig een account om te ontdekken of Jachthaven Software bij jouw locatie past. Je kunt direct gebruik maken van het gratis deel van 1Stalling. Wij noemen dit Pakket A, waarmee je een professionele locatiepagina kan aanmaken en een online klantenbestand kan bijhouden. Pakket B en C bevatten extra functionaliteiten die je helpen met het beheer, de facturatie en administratie. Onderstaande prijzen zijn per maand.

Pakket A
0,00 per huurder
 • Locatiepagina
 • Klantenbestand bijhouden
 • Online (ophaal)verzoeken
 • Interactieve plattegrond
 • Gebruiksvriendelijk dashboard
 • Online contracten afsluiten
 • Facturatie automatiseren
 • Online betalingen
Meer informatie
Pakket B
0,29 per huurder
 • Locatiepagina
 • Klantenbestand bijhouden
 • Online (ophaal)verzoeken
 • Interactieve plattegrond
 • Gebruiksvriendelijk dashboard
 • Online contracten afsluiten
 • Facturatie automatiseren
 • Online betalingen
Meer informatie
Populair!
Pakket C
0,49 per huurder
 • Locatiepagina
 • Klantenbestand bijhouden
 • Online (ophaal)verzoeken
 • Interactieve plattegrond
 • Gebruiksvriendelijk dashboard
 • Online contracten afsluiten
 • Facturatie automatiseren
 • Online betalingen
Meer informatie
Bekijk alle functionaliteiten

Jachthaven dashboard

Altijd op de hoogte

In een oogopslag zie je welke facturen nog betaald moeten worden en welke klantvragen nog open staan. Ook komen alle openstaande taken voor jouw locatie in het dashboard terug. Zou houdt je het overzicht en ben je altijd op de hoogte van de laatste status, zoals wanneer er een contract afloopt.

Via het beheer bewerk je gemakkelijk jouw beschikbare plekken, prijzen en overige voorkeuren om deze in het dashboard terug te vinden en de toegang en facturatie te automatiseren.

Jachthaven Software Online Cloud Oplossing
Haven Software Modern in de Cloud

Visueel jouw haven beheren

Via een lijst, overzicht of plattegrond

Als havenmeester kun je via de interactieve overzichten gemakkelijk bekijken welke plaatsen bezet zijn door (vaste) huurders en welke plaatsen vrij zijn. Via het overzicht kan je natuurlijk ook gelijk een nieuwe klant op inboeken en de betaling automatiseren.

De kleuren in de plattegrond, lijst of het overzicht geven in een oogopslag duidelijkheid over de situatie van de huurder, zoals een aflopend contract of een openstaande betaling. Plekken zijn ook te reserveren voor eigen gebruik.

Facturatie automatiseren

Bespaar tijd en mis nooit meer een betaling

Door het koppelen van plek met de huurder en prijs automatiseer je gemakkelijk de terugkerende facturatie. Jouw persoonlijke dashboard geeft een overzichtelijke weergave van de aankomende betalingen en openstaande facturen, met een extra waarschuwing wanneer deze niet (op tijd) betaald zijn. Via het “plusje” rechtsboven is het ook mogelijk om binnen 30 seconden een handmatig factuur uit te printen in jouw persoonlijke huisstijl. Ontworpen voor overzicht en het snel ontvangen van betalingen.

Jachthaven Software met Facturatie

Aanvullende mogelijkheden voor jouw jachthaven / bootstalling

Opzoek naar een wat extra's? We bieden de volgende extra services aan welke jou nog verder kunnen ontzorgen.

Marketing website

Vanaf € 35,- p/m

Een eigen website. Geoptimaliseerd voor het aantrekken van nieuwe huurders en online afspraken. Je hebt altijd inzicht in jouw performance.

Meer informatie

Toegangscontrole integratie

Vanaf € 24,- p/m

Integreer jouw bestaande hekken en deuren in de Jachthaven Software. Geef jouw huurders automatisch toegang tot de locatie binnen de afgesproken openingstijden.

Meer informatie

Camera integratie

Vanaf € 29 p/m

Integreer een beveiligingscamera in de software van 1Stalling en bekijk alle toegangspogingen gemakkelijk in jouw eigen dashboard.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Kan ik de Jachthaven Software van 1Stalling vrijblijvend proberen?

Ja, 1Stalling heeft een gratis mogelijkheid. Wij noemen dit Pakket A, via deze link start je gemakkelijk jouw eigen account. Via jouw account is het ook mogelijk om een betaald pakket (B of C) 4 maanden kosteloos proberen, zonder ergens aan vast te zitten. Twijfel je of 1Stalling Jachthaven Software bij jouw locatie past? We komen graag op jouw locatie langs om kennis te maken en een vrijblijvende demonstratie van alle mogelijkheden te geven.

Hoe start ik met de Jachthaven Software van 1Stalling?

Starten kan gemakkelijk door een eigen account te registreren. Nadat je een account hebt geregistreerd zullen wij contact opnemen met je opnemen om kennis te maken en meer over jouw verwachtingen van de software te horen. Natuurlijk ondersteunen we je ook graag (op locatie) om het meeste uit de mogelijkheden van de software te kunnen halen.

Wat kost 1Stalling Jachthaven Software?

Onze Jachthaven Software wordt aangeboden in verschillende 3 mogelijkheden. De gratis mogelijkheid noemen wij Pakket A, waarmee je een advertentiepagina kan aanmaken om nieuwe huurders te bereiken, maar ook een online klantenbestand kan bijhouden in de cloud. Pakket B en C bevatten extra functionaliteiten die je helpen met het beheer, de facturatie en administratie.

Pakket B kost € 0,29 per ligplaats per maand
Pakket C kost € 0,39 per ligplaats per maand

Rekenvoorbeeld: Wanneer je 120 ligtplaatsen hebt en je wilt gebruik maken van Pakket B kost dit slechts 120 * €0,29 = € 34,80 per maand.

Wat kan ik precies met Jachthaven Software?

1Stalling Jachthaven Software is een compleet systeem voor het automatiseren van alle randzaken in jouw jachthaven en bootstalling, zoals de facturatie en administratie, maar ook het klantcontact. De software draait in de cloud en is dus altijd en overal bereikbaar vanaf jouw pc, tablet of smartphone. Benieuwd naar alle mogelijkheden van onze software? We komen graag bij je langs om kennis te maken en een vrijblijvende demonstratie van alle mogelijkheden.

Waar worden mijn klantengegevens opgeslagen?

Onze Jachthaven Software draait volledig in de cloud, hierdoor heb je altijd de meest recente versie op elk gewenst apparaat. Nooit meer een verouderd systeem door continue updates! Alle ingevoerde (klant)gegevens worden beveiligd opgeslagen in een datacenter van het Nederlandse TransIP B.V. met een uptimegarantie van meer dan 99,99%. Dit datacenter bezit een ISO270001, ISO 9001 en NEN7510 certificering. Eventuele bijlagen die geüpload worden naar het 1Stalling platform worden versleuteld bewaard in het Google Data Center in Eemshaven. Verder worden er automatisch back-ups gemaakt en hebben wij een terugkerende controle of onze beveiligingsmaatregelen nog up-to-date zijn.

Jachthaven software integraties

Elke jachthaven maakt gebruik van andere programma's. Samen met onderstaande partijen bieden wij jou nog meer service en gemak.

 • Mollie

  Slimme ontwikkelingen om jouw huurders makkelijk, goedkoop en flexibel te laten betalen.

 • iDEAL

  Het bekenste betaalmiddel in Nederland om online betalingen van klanten te kunnen ontvangen.

 • Postcode API

  Gemakkelijk klantinformatie toevoegen in jouw klantenbestand via de kopelling met Postcode API.

 • Google Agenda

  Alle (ophaal)afspraken kunnen direct in jouw persoonlijke agenda komen te staan.

 • Twinfield

  Klanten en facturen direct in jouw boekhouding en op de juiste grootboekrekening.

 • Binnenkort

  Meer integraties voor de administratie en toegangscontrole volgen binnenkort.

Jachthaven Software Sysyeem

Start met Jachthaven Software

Laat jouw stalling online opvallen, automatiseer terugkomende werkzaamheden en verhoog het rendement per m2.
Probeer alle functionaliteiten 2 maanden gratis! Starten zonder verplichtingen.

Start een gratis account
Vragen?
Stuur een WhatsApp