Onze software

Onze software is gericht op het tijdbesparend kunnen beheren en registreren van je klanten, contracten, facturen, afspraken en overige punten tijdens het verhuren van ruimte. Daarbij houden we rekening met je (toekomstige) groei en bieden we uitgebreide statistieken, kosteloos werken met extra gebruikers en gebruiksvriendelijke dashboards.

Ja, ik wil een gratis demonstratie

Beoordeeld met een 9,1 door verhuurders!
Hoe werkt huren bij 1Stalling?

Uniek in de huidige markt

Ontwikkelt samen met verhuurders

In 2017 maakte wij ons eerste product voor de plaatselijke caravanstalling. Veel positieve feedback en leuke contacten verder werken wij nu dagelijks aan het continue verbeteren van de software samen met 100+ verhuurders. Ons doel is de meest gewaardeerde partner voor verhuurders worden en blijven. We horen graag je feedback en bij problemen hoef je maar een Whatsappje te sturen. Verder organiseren wij op terugkerende ontmoetingen met onze verhuurders, geen verplichting, maar we vinden het leuk als je erbij bent!

Onze verhuursoftware

Extra opties maken het een alles-in-1 pakket

Self Storage

Voor verhuurders van opslagruimte, opslagcontainers, inboedelopslag.

Meer informatie

Caravanstallingen

Voor alle caravan- en autostallingen die graag tijd willen besparen.

Meer informatie

Jachthavens

Voor jachthavens en havenmeesters die willen professionaliseren.

Meer informatie

Vastgoed

Voor verhuurders van bedrijfsruimtes die hun huurders willen ontzorgen en tegelijk het rendement verhogen.

Meer informatie

Passanten

Voor havenmeesters die gemakkelijk de ligplaatsen voor binnenkomende passanten in de haven willen beheren.

Meer informatie

Aanvullende mogelijkheden voor je locatie

Opzoek naar een wat extra's? We bieden de volgende extra services aan welke jou nog verder kunnen ontzorgen.

Eigen website

Slechts € 39,- p/m

Een eigen website. Geoptimaliseerd voor het aantrekken van nieuwe huurders en online afspraken. Je hebt altijd inzicht in je performance.

Meer informatie

Toegangscontrole

Vanaf € 29,- p/m

Integreer je bestaande hekken en deuren in onze software systeem. Geef je huurders automatisch toegang binnen de afgesproken openingstijden.

Meer informatie

Sleutel in- en uitgifte

Vanaf € 29 p/m

Integreer een additionele inname- en uitgifte-kast in de software om op afstand sleutels te kunnen innemen en weer mee te geven aan de huurders.

Meer informatie
Website van 1Stalling

Ben je klaar voor succes? 💪

Wij staan voor je klaar!

Twijfel je of 1Stalling past bij je locatie? En de wensen die jij hebt als verhuurder? Wij komen graag bij je langs op locatie om kennis te maken en je vragen te beantwoorden. Uiteraard kunnen we je gelijk meer van de software laten zien!

We vinden het belangrijk dat iedereen binnen je organisatie snel kan werken met onze software. De overzichtelijke 'interface' maakt onze software voor jou en je collega's een makkie om mee te werken. Toch is het altijd even wennen als je overstapt van software, daarom bieden wij een kosteloze training aan voor jou en je collega's. Samen maken we er een succes van!

Start met software van 1Stalling

Onze software is een complete oplossing voor een lage prijs, zonder ingewikkelde gebruiksaanwijzing, maar met uitstekende service die het verhuren leuker maakt. We staan altijd voor je klaar met tips, templates en voorbeelden om het beste rendement te behalen.

We zien jou als partner waarbij we door samen te werken de beste software kunnen ontwikkelen. De huidige functionaliteiten om werkzaamheden te automatiseren zijn ontwikkeld samen met 100+ verhuurders. Heb je nog vragen?

Stuur ons een bericht
software voor vastgoed