Over ons

Onze Missie

1Stalling.nl is het platform voor het vinden van de stalling- of opslagruimte, welke perfect aansluit bij jouw wensen. Wij doen dit door het samenbrengen van professionele verhuurders en mogelijke huurders op een platform. Wij verhuren zelf geen stalling- of opslagruimte, maar bieden ondersteuning en klantenservice, een veilig reserveringssysteem en meerdere gebruiksvriendelijke functionaliteiten.


1Stalling is gestart in 2017, na onze eigen zoektocht voor een geschikte caravanstalling. Wij hadden een overzicht van mogelijke locaties goed kunnen gebruiken. Dit idee is de start van 1Stalling geweest. Door samen te werken met beide kanten van de markt, huurders en verhuurders, proberen we het zoeken, vergelijken en reserveren voor beide partijen makkelijker en leuker te maken.

Aangesloten stallingen

33+

Gemiddelde klantbeoordeling

8,7

Reserveringen

200+

Het Team

Ons doel is ervoor zorgen dat jij met een gerust gevoel jouw voertuig of spullen achter kan laten tot je deze weer nodig hebt. Hieronder vind je wie wij zijn en wat wij dagelijks doen.

Het team van 1Stalling Lars

Lars Sessink
Mede-oprichter & marketing

De juiste stalling voor het juiste voertuig!

lars@1stalling.nl

06-40309425

De eigenaar van 1Stalling Bart

Bart van Hoekelen
Mede-oprichter & full-stack developer

De juiste website voor elke stalling!

bart@1stalling.nl

0252-272220

Werknemers van 1Stalling Leida

Leida Broekhof
Administratie & advies

De juiste stalling betalen!

info@1stalling.nl

0252-272220

Werken bij 1Stalling Jennifer klantenservice

Jennifer Weidemann
Klantenservice

De juiste aanpak naar klanttevredenheid!

info@1stalling.nl

0252-272220

Ons product

1Stalling is vanaf de start gericht op het verbinden van huurder en verhuurder. In het begin was 1Stalling niet meer dan een lijst van vrije locaties. Nu bieden we steeds meer gebruiksvriendelijke en tijdsbesparende functionaliteiten aan. Maar bij elke keuze die we maken overwegen we nog steeds of het door de huurder en verhuurder als een positieve toevoeging wordt gezien. Is dit niet het geval? Dan zoeken we naar een betere oplossing.


Meer lezen

Opslagruimte vergelijken
Vragen?
Stuur een WhatsApp