Over ons

Onze Missie

1Stalling.nl is het betrouwbare platform voor het vinden van de stalling die perfect aansluit bij jouw wensen - Dit alles online, vanaf een mobiele telefoon of tablet. Door middel van een overzicht van alle vrije stallingen en hun kenmerken, in combinatie met duidelijke foto’s en eerlijke klantreviews kun jij er zeker van zijn dat je een hoogwaardige dienst ontvangt voor een reële prijs!


1Stalling is gestart in 2017, na onze eigen zoektocht voor een geschikte winterstalling. Hier ondervonden wij dat onze zoektocht een stuk makkelijker had kunnen zijn. Wij hadden een overzicht van alle vrije stallingen goed kunnen gebruiken. Dit idee is de start van 1Stalling geweest.


Door elke dag te luisteren naar beide kanten van de markt, huurders en stallinghouders, proberen we de zoektocht naar de perfecte stallingslocatie voor jou makkelijker te maken.

Aangesloten stallingen

28+

Gemiddelde klantbeoordeling

8,7

Stallingsdagen geboekt

1.200+

Het Team

Ons doel is ervoor te zorgen dat jij met een gerust hart je voertuig kan achterlaten tot het volgende uitstapje. Dit doen we door het samenbrengen van stallinghouders en mogelijke huurders op een overzichtelijk platform. Hier bieden wij ook ondersteuning met een professionele klantenservice, veilig reserveringssysteem en handige online functies, zoals het gemakkelijk inplannen van een ophaalafspraak die past in jouw planning. Hieronder vind je wie wij zijn en wat wij dagelijks doen.

Het team van 1Stalling Lars

Lars Sessink
Mede-oprichter & marketing

De juiste stalling voor het juiste voertuig!

lars@1stalling.nl

06-40309425

De eigenaar van 1Stalling Bart

Bart van Hoekelen
Mede-oprichter & full-stack developer

De juiste website voor elke stalling!

bart@1stalling.nl

0252-272220

Werknemers van 1Stalling Leida

Leida Broekhof
Administratie & advies

De juiste stalling betalen!

info@1stalling.nl

0252-272220

Werken bij 1Stalling Jennifer klantenservice

Jennifer Weidemann
Klantenservice

De juiste aanpak naar klanttevredenheid!

info@1stalling.nl

0252-272220

Vragen?
Stuur een WhatsApp