Caravanstalling Software

Het alles-in-1 systeem voor jouw caravanstalling

In plaats van meerdere losse programma’s als excel, een boekhoudprogramma en handgeschreven lijstjes is 1Stalling een gebruiksvriendelijk systeem om alle randzaken van jouw caravanstalling efficiënt te regelen. Het is eenvoudig om de ophaalafspraken, facturatie en terugkerende werkzaamheden te automatiseren. Daarnaast is er een centrale omgeving voor contracten en documenten. Benieuwd naar de gebruiksvriendelijkheid? Een demonstratie geeft direct een goed beeld van de mogelijkheden!
Ja, ik wil een gratis demonstratie

Welke functionaliteiten passen bij jouw stalling?

Registreer eenvoudig een account om te ontdekken of Caravanstalling Software bij jouw locatie past. Je kunt direct gebruik maken van het gratis deel van 1Stalling. Wij noemen dit Pakket A, waarmee je een professionele locatiepagina kan aanmaken en een online klantenbestand kan bijhouden. Pakket B en C bevatten extra functionaliteiten die je helpen met het beheer, de facturatie en administratie. Onderstaande prijzen zijn per maand.

Pakket A
0,00 per huurder
 • Locatiepagina
 • Klantenbestand bijhouden
 • Online (ophaal)verzoeken
 • Interactieve plattegrond
 • Gebruiksvriendelijk dashboard
 • Online contracten afsluiten
 • Facturatie automatiseren
 • Online betalingen
Meer informatie
Pakket B
0,39 per huurder
 • Locatiepagina
 • Klantenbestand bijhouden
 • Online (ophaal)verzoeken
 • Interactieve plattegrond
 • Gebruiksvriendelijk dashboard
 • Online contracten afsluiten
 • Facturatie automatiseren
 • Online betalingen
Meer informatie
Populair!
Pakket C
0,49 per huurder
 • Locatiepagina
 • Klantenbestand bijhouden
 • Online (ophaal)verzoeken
 • Interactieve plattegrond
 • Gebruiksvriendelijk dashboard
 • Online contracten afsluiten
 • Facturatie automatiseren
 • Online betalingen
Meer informatie
Bekijk alle functionaliteiten
Beheersysteem Software Caravanstalling

Meer werkplezier, minder zorgen

Alles in 1x geregeld voor een helder maandbedrag

Onze software is een complete oplossing voor een lage prijs, zonder ingewikkelde gebruiksaanwijzing, maar met uitstekende service die het verhuren leuker maakt. We staan altijd voor je klaar met tips, templates en voorbeelden om het beste rendement te behalen. We zien jou als partner en zijn van mening dat we door samen te werken de beste software kunnen ontwikkelen waar iedereen van profiteert. De huidige functionaliteiten om werkzaamheden te automatiseren zijn ontwikkeld samen met 20+ stallinghouders.

Contact opnemen Meer over ons

Aanvullende mogelijkheden voor jouw (caravan)stalling

Opzoek naar een wat extra's? We bieden de volgende extra services aan welke jou nog verder kunnen ontzorgen.

Marketing website

Vanaf € 35,- p/m

Een eigen website. Geoptimaliseerd voor het aantrekken van nieuwe huurders en online afspraken. Je hebt altijd inzicht in jouw performance.

Meer informatie

Toegangscontrole integratie

Vanaf € 24,- p/m

Integreer jouw bestaande hekken en deuren in het systeem van 1Stalling. Geef jouw huurders automatisch toegang tot de locatie binnen de afgesproken openingstijden.

Meer informatie

Camera integratie

Vanaf € 29 p/m

Integreer een beveiligingscamera in de software van 1Stalling en bekijk alle toegangspogingen gemakkelijk in jouw eigen dashboard.

Meer informatie

Caravanstalling Software

Tijdbesparend jouw locatie beheren vanaf de bank

Jouw persoonlijke dashboard helpt je bij het beheer van jouw locatie. In een oogopslag zie je bijvoorbeeld welke facturen nog betaald moeten worden en welke klantvragen open staan. Maar ook alle (ophaal)afspraken komen in dit dashboard terug.

Je houdt eenvoudig het overzicht en weet altijd welke voertuigen klaargezet moeten worden. De software van 1Stalling is zonder instalatie op elk gewenst apparaat te gebruiken en werkt zeer gebruiksvriendelijk op mobiel en tablet.

Caravanstalling Systeem Beheer Facturatie

Caravanstalling software integraties

Elke stallinghouder maakt gebruik andere programma's. Samen met onderstaande partijen bieden wij jou nog meer service en gemak.

 • Mollie

  Slimme ontwikkelingen om jouw huurders makkelijk, goedkoop en flexibel te laten betalen.

 • RDW

  Alle voertuiginformatie overnemen in jouw klantenbestand via de kopelling met het RDW.

 • Postcode API

  Gemakkelijk klantinformatie toevoegen in jouw klantenbestand via de kopelling met Postcode API.

 • Google Agenda

  Alle (ophaal)afspraken kunnen direct in jouw persoonlijke agenda komen te staan.

 • Twinfield

  Klanten en facturen direct in jouw boekhouding en op de juiste grootboekrekening.

 • Binnenkort

  Meer integraties voor de administratie en toegangscontrole volgen binnenkort.

Veelgestelde vragen

Kan ik de Caravanstalling Software van 1Stalling vrijblijvend proberen?

Ja, 1Stalling heeft een gratis mogelijkheid. Wij noemen dit Pakket A, via deze link start je gemakkelijk jouw eigen account. Via jouw account is het ook mogelijk om een betaald pakket (B of C) 4 maanden kosteloos proberen, zonder ergens aan vast te zitten. Twijfel je of 1Stalling Caravanstalling Software bij jouw locatie past? We komen graag op jouw locatie langs om kennis te maken en een vrijblijvende demonstratie van alle mogelijkheden te geven.

Hoe start ik met de Caravanstalling Software van 1Stalling?

Starten kan gemakkelijk door een eigen account te registreren. Nadat je een account hebt geregistreerd zullen wij contact opnemen met je opnemen om kennis te maken en meer over jouw verwachtingen van de software te horen. Natuurlijk ondersteunen we je ook graag (op locatie) om het meeste uit de mogelijkheden van de software te kunnen halen.

Wat kost 1Stalling Caravanstalling Software?

Onze Caravanstalling Software wordt aangeboden in verschillende 3 mogelijkheden. De gratis mogelijkheid noemen wij Pakket A, waarmee je een advertentiepagina kan aanmaken om nieuwe huurders te bereiken, maar ook een online klantenbestand kan bijhouden in de cloud. Pakket B en C bevatten extra functionaliteiten die je helpen met het beheer, de facturatie en administratie.

Pakket B kost € 0,29 per huurder per maand
Pakket C kost € 0,49 per huurder per maand

Rekenvoorbeeld: Wanneer je 120 huurders hebt staan en je wilt gebruik maken van Pakket B kost dit slechts 120 * €0,29 = € 34,80 per maand.

Waar worden mijn klantengegevens opgeslagen?

Onze Caravanstalling Software draait volledig in de cloud, hierdoor heb je altijd de meest recente versie op elk gewenst apparaat. Nooit meer een verouderd systeem door continue updates! Alle ingevoerde (klant)gegevens worden beveiligd opgeslagen in een datacenter van het Nederlandse TransIP B.V. met een uptimegarantie van meer dan 99,99%. Dit datacenter bezit een ISO270001, ISO 9001 en NEN7510 certificering. Eventuele bijlagen die geüpload worden naar het 1Stalling platform worden versleuteld bewaard in het Google Data Center in Eemshaven. Verder worden er automatisch back-ups gemaakt en hebben wij een terugkerende controle of onze beveiligingsmaatregelen nog up-to-date zijn.

Beheersysteem Software Caravanstalling

Wat maakt 1Stalling uniek?

Een nieuwe ontwikkeling in de stallingbranche

Kort samengevat is 1Stalling niet zomaar een programma, maar een complete oplossing van gebruiksvriendelijke mogelijkheden ontwikkeld door de samenkomst van stallinghouders. Het is de combinatie van ervaringen en functionaliteiten dat een tijdsbesparing mogelijk maakt van maar liefst 40%.

Zie jij nog mogelijke verbeteringen? We horen het graag! We waarderen het contact met onze verhuurders en organiseren ook terugkomende evenementen om ervaringen uit te wisselen, te leren en gezamenlijk de software te verbeteren. Natuurlijk geen verplichting, maar we vinden het leuk als je er bij bent!

Caravanstalling Software Cloud

Start met Caravanstalling Software

Laat jouw stalling online opvallen, automatiseer terugkomende werkzaamheden en verhoog het rendement per m2.
Probeer alle functionaliteiten 2 maanden gratis! Starten zonder verplichtingen.

Start een gratis account
Vragen?
Stuur een WhatsApp