Caravanstalling Software

Het systeem voor jouw caravanstalling

1Stalling is dé manier om jouw caravanstalling efficiënt te beheren. In plaats van meerdere losse programma’s als excel, een boekhoudprogramma en handgeschreven lijstjes is 1Stalling stallingsoftware een gebruiksvriendelijk systeem om alle randzaken van jouw caravanstalling te regelen. In het 1Stalling Systeem is het eenvoudig bij te houden wie bij jou huurt, welke plekken verhuurd zijn, wanneer betaald is en wanneer betaald moet worden. Wij laten je graag alle mogelijkheden zien via een account van een van onze aangesloten verhuurders.
Ja, ik wil een gratis demonstratie

De mogelijkheden van ons Caravanstalling Systeem

1Stalling is samen met meerdere stallinghouders ontwikkeld, waardoor het alle functionaliteiten heeft om huurder en verhuurder voor langere tijd te verbinden. Verbaas jouw huurders met o.a. online afspraken en betalingen, terwijl jij tijd bespaart door de facturatie en administratie te automatiseren. Het volledige systeem van 1Stalling bestaat uit de volgende mogelijkheden.

Dashboard

Een totaal overzicht

Klantenbestand

Alles wat je moet weten

Voertuigen

Inzicht in de voertuigen

Plekken

Inzicht in de bezetting

Reserveringen

Inzicht in contracten

Facturaties

Automatiseer betalingen

Afspraken

Online ophaalafspraken

Beheer

Volledige controle

De prijzen van 1Stalling Stallingsoftware

Als stallinghouder registreer je eenvoudig een account om te ontdekken of caravanstalling software bij jouw locatie past. Je kunt direct gebruik maken van het gratis deel van 1Stalling. Wij noemen dit Pakket A, waarmee je een professionele locatiepagina kan aanmaken en een online klantenbestand kan bijhouden in de cloud. Pakket B en C bevatten extra functionaliteiten die je helpen met het beheer, de facturatie en de administratie.


Overzicht A B C
Prijzen

Gratis

voor altijd

€ 0,29

per huurder per maand

€ 0,39

per huurder per maand
Klantenbestand Basis Uitgebreid Compleet
Automatisering Geen Afspraken
Reserveringen
Contracten
Afspraken
Reserveringen
Contracten
Facturatie
Betalingen*
Herinneringen
Beheeraccounts 1 5 10
Statistieken Basis Uitgebreid Compleet
Bijlage's toevoegen aan huurders 100 MB
Cloud-opslag
1.000 MB
Cloud-opslag
10.000 MB
Cloud-opslag
Ondersteuning Via telefoon Persoonlijk op locatie Persoonlijk op locatie
Aanmelden Aanmelden Aanmelden

*Afhankelijk van de betaalmethode, kunnen er extra transactiekosten zijn.

  • Bekijk overzicht van features

Extra mogelijkheden voor jouw (caravan)stalling

Opzoek naar een stapje extra? Wij bieden de volgende innovatieve services aan.

Marketing websites

Een eigen website. Geoptimaliseerd voor het aantrekken van nieuwe huurders. Gemakkelijk aanpasbaar en altijd inzicht in jouw performance.

Automatische toegang

Integreer jouw hekwerk in het systeem van 1Stalling een geef jouw huurders toegang tot de locatie binnen de afgesproken openingstijden.

Intergratie sensoren

Integreer diverse (bewegings)sensoren in het systeem van 1Stalling en bekijk alle beschikbare informatie real-time in jouw dashboard.

Caravanstalling Software met Agenda

NIEUW - Koppeling met agenda

Nooit meer een afspraak vergeten

Een functionaliteit die onze stallinghouders graag wilden. Vanaf nu komen alle ophaalafspraken direct in jouw persoonlijke agenda te staan. Zo houdt je het overzicht en weet je altijd welke voertuigen je uit de stalling moet halen. Jouw openingtijden en minimale verwerkingstijd voor het ophalen stel je in via het Beheer. Hierna zet je alle voertuigen van jouw huurders gemakkelijk van tevoren klaar. Deze functionaliteit is beschikbaar zonder extra kosten vanaf Pakket B.

NIEUW - Overzicht van plekken

Bewaar het overzicht in jouw caravanstalling

Hebben de huurders in jouw caravanstalling een (vaste) plek of deel je de voertuigen in op basis van beschikbaarheid? Het menu ‘Plekken’ geeft jou het noodzakelijke inzicht in de bezetting. Door het eenvoudig koppelen van huurder en plek zie je gemakkelijk wie op welke plek staat. De kleuren geven verder in een oogopslag duidelijkheid over de situatie van de huurder, zoals een reservering, een aflopend contract of een beschikbare plek. Beschikbaar vanaf Pakket B.

Caravanstalling Software met Agenda
Caravanstalling software cloud

Start met Caravanstalling Software

Laat jouw stalling online opvallen, automatiseer terugkomende werkzaamheden en verhoog het rendement per m2


Start een gratis account
Vragen?
Stuur een WhatsApp