Caravanstalling Software

Het systeem voor jouw caravanstalling

In plaats van meerdere losse programma’s als excel, een boekhoudprogramma en handgeschreven lijstjes is 1Stalling een gebruiksvriendelijk systeem om alle randzaken van jouw caravanstalling efficiënt te regelen. Het is eenvoudig om de ophaalafspraken, facturatie en overige terugkerende werkzaamheden te automatiseren. Daarnaast is er een centrale omgeving voor alle contracten en overige documenten. Gebruik onze slimme software om jouw locatie tijdbesparend te beheren naar jouw wensen. Geen uitgebreide handleidingen, de software is zeer eenvoudig en direct te gebruiken!
Ja, ik wil een gratis demonstratie

Software voor caravanstallingen

Ontwikkelt met stallinghouders sinds 2017

Onze software is ontwikkeld in samenwerking met meer dan 10 professionele stallinghouders, waardoor het alle functionaliteiten heeft om huurders en verhuurders voor langere tijd aan elkaar te verbinden.

Verbaas jouw huurders met gebruiksvriendelijke online mogelijkheden, terwijl jij tijd bespaart door het automatiseren van de terugkerende werkzaamheden. 1Stalling is op maat ontworpen voor caravanstallingen, waardoor een tijdsbesparing te behalen is van maar liefst ±50%.

Beheersysteem Software Caravanstalling

Welke functionaliteiten passen bij jouw locatie?

Als stallinghouder registreer je eenvoudig een account om te ontdekken of Caravanstalling Software bij jouw locatie past. Je kunt direct gebruik maken van het gratis deel van 1Stalling. Wij noemen dit Pakket A, waarmee je een professionele locatiepagina kan aanmaken en een online klantenbestand kan bijhouden in de cloud. Pakket B en C bevatten extra functionaliteiten die je helpen met het beheer, de facturatie en administratie.

Pakket A B
Populair!
C
Prijzen

Gratis

voor altijd

€ 0,29

per huurder per maand

€ 0,49

per huurder per maand
Automatisering (Ophaal)afspraken (Ophaal)afspraken
Reserveringen
Contracten
(Ophaal)afspraken
Reserveringen
Contracten
Facturatie
Betalingen*
Herinneringen
Statistieken Basis Uitgebreid Compleet
Cloud opslag voor foto's 1 GB 5 GB 20 GB
Ondersteuning Via telefoon Op locatie Op locatie
Aanmelden Aanmelden Aanmelden

*Afhankelijk van de betaalmethode, kunnen er extra transactiekosten zijn.

 • Bekijk overzicht van functionaliteiten

Facturatie automatiseren

Bespaar tijd en mis nooit meer een betaling

Door het koppelen van huurder en voertuig worden de facturen automatisch voor je klaargezet om te versturen. Het facturatieoverzicht geeft een duidelijke weergave van de aankomende betalingen en openstaande facturen, met een extra waarschuwing wanneer deze niet (op tijd) betaald zijn. Via het “plusje” rechtsboven is het ook mogelijk om binnen 30 seconden een handmatig factuur uit te printen in jouw persoonlijke huisstijl. Ontworpen voor overzicht en het snel ontvangen van betalingen.

Caravanstalling Systeem Beheer Facturatie
Caravanstalling Software met Agenda

Jouw persoonlijke dashboard

Nooit meer een afspraak vergeten

Jouw persoonlijke dashboard helpt je bij het beheer van jouw locatie. In een oogopslag zie je bijvoorbeeld welke facturen nog betaald moeten worden en welke klantvragen open staan. Ook komen alle (ophaal)afspraken in dit dashboard terug. Je houdt eenvoudig het overzicht en weet altijd welke voertuigen opgehaald gaan worden.

Jouw openingtijden voor het ophalen stel je in via het Beheer. Hierna zet je alle voertuigen van jouw huurders gemakkelijk van tevoren klaar.

Extra mogelijkheden voor jouw (caravan)stalling

Opzoek naar een stapje extra? Naar aanleiding van de wensen van onze aangesloten verhuurders bieden de we volgende extra services aan.

Marketing websites

Een eigen website. Geoptimaliseerd voor het aantrekken van nieuwe huurders en online afspraken. Altijd inzicht in jouw performance.

Meer informatie

Automatische toegang

Integreer jouw hekwerk in het systeem van 1Stalling een geef jouw huurders toegang tot de locatie binnen de afgesproken openingstijden.

Meer informatie

Integratie sensoren

Integreer diverse (bewegings)sensoren in het systeem van 1Stalling en bekijk alle beschikbare informatie real-time in jouw dashboard.

Meer informatie

Meer werkplezier, minder zorgen

Alles in 1x geregeld voor een helder maandbedrag

Onze software is een complete oplossing voor een lage prijs, zonder vast contract of opzegtermijn, maar met een uitstekende service die het verhuren leuker maakt. We staan altijd voor je klaar met tips, templates en voorbeelden om het beste rendement te kunnen behalen. We zien jou als partner en zijn van mening dat we door samen te werken de beste software kunnen ontwikkelen waar iedereen van profiteert.

Contact opnemen
Beheersysteem Software Caravanstalling

Integraties

Werken met de juiste partners is efficiënter dan zelf alles regelen. Samen met onderstaande partijen bieden wij jou nog meer service en gemak.

 • Mollie

  Slimme ontwikkelingen om jouw huurders makkelijk, goedkoop en flexibel te laten betalen

 • Google Cloud

  Schaalbare, online opslag met een uitstekende beveiliging en directe toegang.

 • RDW

  Alle voertuiginformatie overnemen in jouw klantenbestand via de kopelling met het RDW.

 • Google Agenda

  Alle (ophaal)afspraken kunnen direct in jouw persoonlijke agenda komen te staan.

 • Veelgestelde vragen

  Kan ik de Caravanstalling Software van 1Stalling vrijblijvend proberen?

  Ja, 1Stalling heeft een gratis mogelijkheid. Wij noemen dit Pakket A, via deze link start je gemakkelijk jouw eigen account. Via jouw account is het ook mogelijk om een betaald pakket (B of C) 4 maanden kosteloos proberen, zonder ergens aan vast te zitten. Twijfel je of 1Stalling Caravanstalling Software bij jouw locatie past? We komen graag op jouw locatie langs om kennis te maken en een vrijblijvende demonstratie van alle mogelijkheden te geven.

  Hoe start ik met de Caravanstalling Software van 1Stalling?

  Starten kan gemakkelijk door een eigen account te registreren. Nadat je een account hebt geregistreerd zullen wij contact opnemen met je opnemen om kennis te maken en meer over jouw verwachtingen van de software te horen. Natuurlijk ondersteunen we je ook graag (op locatie) om het meeste uit de mogelijkheden van de software te kunnen halen.

  Kan ik hulp krijgen bij het gebruik van de 1Stalling Caravanstalling Software?

  In onze software zit een slimme helpfunctie die je middels video’s uitleg en antwoorden geeft. Op elke pagina vind je rechtsboven het “informatie-pictogram” om deze hulpmiddelen te bekijken. Uiteraard kan je ons ook mailen of bellen via 0252 - 27 22 20 en info@1stalling.nl

  Wat kan ik precies met Caravanstalling Software?

  1Stalling Caravanstalling Software is een compleet systeem voor het automatiseren van alle randzaken in jouw voertuigstalling, zoals de facturatie en administratie, maar ook het klantcontact. De software draait in de cloud en is dus altijd en overal bereikbaar vanaf jouw pc, tablet of smartphone. Benieuwd naar alle mogelijkheden van onze software? We komen graag bij je langs om kennis te maken en een vrijblijvende demonstratie van alle mogelijkheden.

  Wat kost 1Stalling Caravanstalling Software?

  Onze Caravanstalling Software wordt aangeboden in verschillende 3 mogelijkheden. De gratis mogelijkheid noemen wij Pakket A, waarmee je een advertentiepagina kan aanmaken om nieuwe huurders te bereiken, maar ook een online klantenbestand kan bijhouden in de cloud. Pakket B en C bevatten extra functionaliteiten die je helpen met het beheer, de facturatie en administratie.

  Pakket B kost € 0,29 per huurder per maand
  Pakket C kost € 0,49 per huurder per maand

  Rekenvoorbeeld: Wanneer je 120 huurders hebt staan en je wilt gebruik maken van Pakket B kost dit slechts 120 * €0,29 = € 34,80 per maand.

  Waar worden mijn klantengegevens opgeslagen?

  Onze Caravanstalling Software draait volledig in de cloud, hierdoor heb je altijd de meest recente versie op elk gewenst apparaat. Nooit meer een verouderd systeem door continue updates! Alle ingevoerde (klant)gegevens worden beveiligd opgeslagen in een datacenter van het Nederlandse TransIP B.V. met een uptimegarantie van meer dan 99,99%. Dit datacenter bezit een ISO270001, ISO 9001 en NEN7510 certificering. Eventuele bijlagen die geüpload worden naar het 1Stalling platform worden versleuteld bewaard in het Google Data Center in Eemshaven. Verder worden er automatisch back-ups gemaakt en hebben wij een terugkerende controle of onze beveiligingsmaatregelen nog up-to-date zijn.
  Caravanstalling Software Cloud

  Start met Caravanstalling Software

  Laat jouw stalling online opvallen, automatiseer terugkomende werkzaamheden en verhoog het rendement per m2.
  Probeer alle functionaliteiten 4 maanden gratis! Starten zonder verplichtingen.

  Start een gratis account
  Vragen?
  Stuur een WhatsApp