Locatie aansluiten

Wat kan ik verwachten van 1Stalling?

1Stalling is gestart in 2017, na onze eigen zoektocht voor een geschikte locatie. Dit vanuit de overtuiging dat het vinden en (ver)huren voor huurders en verhuurders leuker kon. 1Stalling heeft altijd advertentieruimte aangeboden voor opslag- en stallinghouders. Daarnaast is er samen met onze verhuurders een compleet beheersysteem ontwikkeld. De software is gericht op gebruiksgemak en het automatiseren van terugkerende werkzaamheden, zoals de facturatie en ophaalafspraken. Hieronder meer informatie over alle mogelijkheden die wij aanbieden.

Website van 1Stalling

Eigen advertentiepagina

1Stalling verbind vraag en aanbod

Het bereiken van nieuwe huurders hoeft niet lastig te zijn of veel geld te kosten. Het bewijs is de advertentiepagina van 1Stalling. Bepaal via je eigen dashboard welke informatie de bezoekers over je locatie kunnen zien en begin met het ontvangen van nieuwe huuraanvragen in je mailbox. Je profiteert zo gemakkelijk mee van ons groeiende bezoekersaantal. Wanneer je gebruik wilt maken van extra functionaliteiten zet je deze zelf gemakkelijk aan of uit.

Ja, start mijn account

Software van 1Stalling

Perfect voor verhuurders van ruimte

1Stalling biedt ook slimme software aan voor tijdbesparend beheren van je locatie. Voor een klein bedrag per maand is het mogelijk om eenvoudig je klantenbestand in de cloud bij te houden. Daarnaast automatiseer je gemakkelijk de reserveringen, (ophaal)afspraken, facturatie en administratie. Kies je onderneming om meer te lezen over de mogelijkheden van onze software ontwikkelt in samenwerking met onze verhuurders.

Opslag Stalling Jachthaven
Website van 1Stalling

Verhuurders die je voor gingen

 • Locatie van 1Stalling - Stalling Meeuws

  Niels beheert zijn vestigingen in Uithoorn en Nieuwkoop via de software van 1Stalling. Alle huurders ontvangen maandelijks de factuur en kunnen via het eigen 1Stalling account alles zelf regelen, van het ondertekenen van het contract tot de toegangscontrole op locatie.

  Niels, Ikwilopslagruimtehuren.nl

 • Locatie van 1Stalling - Stalling Meeuws

  De caravanstalling van Joost in Borculo wordt volledig beheert met de software van 1Stalling. Na een afspraak op locatie ontvangen de klanten hun contract, factuur en overige berichten op een klantvriendelijke manier per mail en wordt er zonder zorgen verhuurd.

  Joost, Stalling Bloemena

 • Locatie van 1Stalling - Mini-Box

  1Stalling is dé manier om beter online vindbaar te zijn voor zowel caravanstallingen als opslaglocaties. Mini-Box uit Zuidland heeft 2 locaties voor buitenstalling en mini opslag. Aanvragen van nieuwe huurders ontvangt de verhuurder kosteloos in haar mailbox.

  Arianne, Mini-Box

 • Locatie van 1Stalling - Stalling Schrale

  Nadat Jelle gestopt was met zijn onderneming in het verhuren van tenten, kwam er een bedrijfsloods vrij. Via 1Stalling is er een start gemaakt en inmiddels zijn er meer dan 100 nieuwe huurders aangetrokken, waarmee de oude bedrijfsruimte zo goed als ingevuld is.

  Jelle, Caravanstalling Scharnegoutum

 • Locatie van 1Stalling - Stalling Barsema

  Bij Barsema Stalling & Onderhoud kun je niet alleen terecht voor de stalling van je voertuig. Wilfred is ook gespecialiseerd in het onderhoud en de reparatie van caravans, campers en meer. Alle mogelijkheden worden uitgelegd op zijn eigen locatiepagina.

  Wilfred, Barsema Stalling & Onderhoud

 • Locatie van 1Stalling - Stalling Meeuws

  Stalling Meeuws uit Venhorst gebruikt het volledige 1Stalling beheersysteem. Alle belangrijke klantinformatie, zoals het voertuig, de plek en het huurcontract zijn gemakkelijk terug te vinden op een centrale plek. Zo houden de verhuurders het overzicht over hun 5 gebouwen.

  Adrie & Marc, Stalling Meeuws

 • Locatie van 1Stalling - Veldhoven Opslagruimte

  Inboedelopslag Veldhoven verhuurt opslagruimtes van 11m³ tot 33m³ tegen scherpe prijzen met parkeerruimte naast de opslag. Veel verhuizende gezinnen weten Inboedelopslag Veldhoven te vinden voor hun aankomende verhuizing in of rond Eindhoven.

  Jeroen, Inboedelopslag Veldhoven

 • Locatie van 1Stalling - Stalling Wijdenes

  Marco en Maeycke van Caravanstalling Wijdenes bieden sinds 2003 een nette stalling aan voor caravans, vouwwagens, bootjes en meer. De extra vrije ruimte in de winterperiode wordt vaak opgevuld met een aantal nieuwe huurders bereikt via een advertentiepagina op 1Stalling.

  Maeycke & Marco, Stalling Wijdenes

Onze start en toekomst

Van zolderkamer tot de grootste aanbieder

Op dit moment werken we samen met 70+ verhuurders van stalling- en opslagruimte. Van grote caravanstallingen tot nieuwe concepten, zoals opslagruimte thuisbezorgen.

Als we terugkijken naar het begin in 2018 is het erg snel gegaan. Wij vertellen je graag meer over onze start, wat ons motiveert en hoe wij naar de toekomst kijken. Heb je vragen of verbeterpunten voor ons? We horen graag van je.

Meer lezen over 1Stalling Stuur een bericht
Website van 1Stalling

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn stalling- en opslaglocatie aanbieden op 1Stalling?

1Stalling is een groeiende verzamelplek van vrije ruimte en service. In principe is een (deel van een) leegstaande schuur, kas of loods genoeg om te starten met een eigen advertentie op 1Stalling. In je eigen verhuuraccount geef je aan welke plekken je wilt aanbieden tegen welke prijs. Hierna kan de bezoeker gemakkelijk contact met jou opnemen via de gewenste contactopties. Nieuwe aanvragen ontvang je direct in je mailbox zonder extra kosten of commissies.

Wat zijn de voordelen van verhuren via 1Stalling?

Met een advertentie op 1Stalling profiteert je locatie mee van ons groeiende bezoekersaantal, waarvan een groot deel op zoek is naar stalling- en opslagruimte. Zo bereik je eenvoudig potentiële huurders. Ga je voor Pakket B of C? Dan helpen we je om veel tijd te besparen bij het regelen van de randzaken. Kortom, een hogere rendement voor je locatie.

Zijn er kosten voor het gebruik van 1Stalling?

Met Pakket A en een advertentiepagina op 1Stalling profiteert je locatie al voor € 5 per maand mee van ons groeiende bezoekersaantal, waarvan een groot deel op zoek is naar vrije stalling- en opslagruimte. Via het dashboard kan je zelf kiezen of je nog extra services uit Pakket B of C afneemt, zoals onze plattegrond- of facturatiemodule.

Waar kan ik meer lezen over de software van 1Stalling?

Op de pagina's Caravanstalling Software, Self Storage Software en Jachthaven Software vind je meer informatie over alle functionaliteiten en de mogelijkheden van 1Stalling.

Starten met 1Stalling op je locatie

Laat je locatie online opvallen, automatiseer terugkomende werkzaamheden en verhoog het rendement per m2.

Ja, start mijn account
Vragen?
Stuur een WhatsApp