Locatie aansluiten

Wat kan ik verwachten van 1Stalling?

1Stalling is gestart in 2017, na onze eigen zoektocht voor een geschikte winterstalling. Dit vanuit de overtuiging dat het vinden en (ver)huren voor zowel huurders als verhuurders leuker kon. In korte tijd zijn we samen met onze verhuurders uitgegroeid tot een van de grootste platformen van Nederland.

1Stalling heeft altijd gratis advertentieruimte aangeboden voor opslag- en stallinghouders. Maar ook is er samen met onze verhuurders een beheersysteem ontwikkeld om alle randzaken van jouw locatie gemakkelijk te kunnen regelen. Het systeem is volledig gericht op gebruiksgemak en het automatiseren van terugkerende werkzaamheden, zoals de facturatie. Via een eigen account start je eenvoudig jouw gratis advertentiepagina en zet je wanneer gewenst de extra beheerfunctionaliteiten aan of uit. 1Stalling staat voor eigen keuzes, lage prijzen en geen opzegtermijn.
Ja, start mijn gratis account

Website van 1Stalling

Gratis advertentiepagina

1Stalling verbind vraag en aanbod

Het bereiken van nieuwe huurders hoeft geen geld te kosten. Het bewijs is de gratis advertentiepagina van 1Stalling. Bepaal via jouw eigen dashboard welke informatie de bezoekers over jouw locatie kunnen zien en begin met het ontvangen van nieuwe huuraanvragen in jouw mailbox. Je profiteert mee van ons groeiende bezoekersaantal. De advertentiepagina voor jouw locatie zal altijd gratis blijven.

Ja, start mijn gratis account

Software van 1Stalling

Perfect voor opslag- en stallinghouders

1Stalling biedt ook een gebruiksvriendelijk dashboard aan om tijd te besparen met het beheer van jouw locatie. Voor een klein bedrag per maand is het mogelijk om gemakkelijk jouw klantenbestand in de cloud bij te houden en verder de reserveringen, ophaalafspraken en facturatie te automatiseren. Via jouw eigen dashboard zet je deze functionaliteiten gemakkelijk aan of uit. Kies jouw onderneming om meer te lezen over de mogelijkheden.

Caravanstalling Opslaglocatie
Website van 1Stalling

Veelgestelde vragen

Beginnen met 1Stalling

  • Kan ik mijn stalling- en opslaglocatie aanbieden op 1Stalling?
  • Wat zijn de voordelen van verhuren via 1Stalling?
  • Kan ik 1Stalling eerst testen?

Overige informatie

Enkele verhuurders die je voor gingen

Locatie van 1Stalling - Stalling Meeuws

Stalling Meeuws uit Venhorst gebruikt het volledige 1Stalling beheersysteem. Alle belangrijke klantinformatie, zoals het voertuig, de plek en het huurcontract zijn gemakkelijk terug te vinden op een centrale plek. Zo houden de verhuurders het overzicht over hun 5 gebouwen.

Adrie & Marc, Stalling Meeuws

Locatie van 1Stalling - Mini-Box

1Stalling is dé manier om beter online vindbaar te zijn voor zowel caravanstallingen als opslaglocaties. Mini-Box uit Zuidland heeft 2 locaties voor buitenstalling en mini opslag. Aanvragen van nieuwe huurders ontvangt de verhuurder kosteloos in haar mailbox.

Arianne, Mini-Box

Locatie van 1Stalling - Stalling Schrale

Nadat Jelle gestopt was met zijn onderneming in het verhuren van tenten, kwam er een bedrijfsloods vrij. Via 1Stalling is er een start gemaakt en inmiddels zijn er meer dan 50 nieuwe huurders aangetrokken, waarmee de oude bedrijfsruimte zo goed als ingevuld is.

Jelle, Caravanstalling Scharnegoutum

Locatie van 1Stalling - Storage Achel

Sinds 2019 is 1Stalling ook actief in België. Self Storage Achel maakt gebruik van de gratis locatiepagina van 1Stalling om voornamelijk nieuwe huurders aan te trekken. Via de eigen pagina komen de nieuwe huurders gemakkelijk in contact met Tim.

Tim, Self Storage Achel

Locatie van 1Stalling - Stalling Wijdenes

Marco en Maeycke van Caravanstalling Wijdenes bieden sinds 2003 een nette overdekte stalling aan voor caravans, bootjes en aanhangers. De extra vrije ruimte in de winterperiode wordt vaak opgevuld met een aantal nieuwe huurders bereikt via 1Stalling.

Maeycke & Marco, Caravanstalling Wijdenes

Locatie van 1Stalling - Stalling Barsema

Bij Barsema Stalling & Onderhoud kun je niet alleen terecht voor de stalling van jouw voertuig. Wilfred is ook gespecialiseerd in het onderhoud en de reparatie van caravans, campers en meer. Alle mogelijkheden worden uitgelegd op zijn eigen locatiepagina.

Wilfred, Barsema Stalling & Onderhoud

Locatie van 1Stalling - Veldhoven Opslagruimte

Inboedelopslag Veldhoven verhuurt beveiligde opslagruimtes van 11m³ tot 33m³. Veel verhuizende gezinnen weten Inboedelopslag Veldhoven te vinden voor hun komende verhuizing in of rond Eindhoven.

Jeroen, Inboedelopslag Veldhoven

Start direct met 1Stalling op jouw locatie

Laat je locatie online opvallen, automatiseer terugkomende werkzaamheden en verhoog het rendement per m2


Ja, start mijn gratis account
Vragen?
Stuur een WhatsApp