Locatie aansluiten

Wat kan ik verwachten van 1Stalling?

1Stalling is gestart in 2017, na onze eigen zoektocht voor een geschikte winterstalling. Dit vanuit de overtuiging dat het vinden en (ver)huren voor zowel huurders als verhuurders leuker kon. In korte tijd zijn we samen met onze verhuurders uitgegroeid tot een van de grootste platformen van Nederland.

1Stalling heeft altijd gratis advertentieruimte aangeboden voor opslag- en stallinghouders. Daarnaast is er samen met onze verhuurders een compleet beheersysteem ontwikkeld voor alle randzaken van jouw locatie. Het systeem is volledig gericht op gebruiksgemak en het automatiseren van terugkerende werkzaamheden, zoals de facturatie en ophaalafspraken. Hieronder vind je meer informatie over alle mogelijkheden en de diverse pakketten die wij aanbieden.

Website van 1Stalling

Gratis advertentiepagina

1Stalling verbind vraag en aanbod

Het bereiken van nieuwe huurders hoeft geen geld te kosten. Het bewijs is de gratis advertentiepagina van 1Stalling. Bepaal via jouw eigen dashboard welke informatie de bezoekers over jouw locatie kunnen zien en begin met het ontvangen van nieuwe huuraanvragen in jouw mailbox. Je profiteert mee van ons groeiende bezoekersaantal met een advertentiepagina die altijd gratis blijven. Wanneer je gebruik wilt maken van extra functionaliteiten zet je deze zelf gemakkelijk aan of uit.

Ja, start mijn gratis account

Software van 1Stalling

Perfect voor opslag- en stallinghouders

1Stalling biedt ook slimme software aan voor tijdbesparend beheren van jouw locatie. Voor een klein bedrag per maand is het mogelijk om eenvoudig jouw klantenbestand in de cloud bij te houden. Daarnaast automatiseer je gemakkelijk de reserveringen, (ophaal)afspraken, facturatie en administratie. Kies jouw onderneming om meer te lezen over de mogelijkheden van onze software ontwikkelt in samenwerking met onze verhuurders.

Voertuigstalling Opslaglocatie
Website van 1Stalling

Onze pakketten

Eigen keuzes, lage prijzen en geen opzegtermijn.

Na het samenwerken met tientallen ondernemers uit de stalling-, opslag- en self-storage branche begrijpen wij dat elke locatie zijn eigen visie heeft. 1Stalling staat hiervoor open. Pakket A, B of C? Dat maakt voor ons niks uit. Wij staan altijd achter hetzelfde doel, namelijk tevreden (ver)huurders.

A. "Een online voorsprong"

Dit pakket is gratis, voor altijd!

Maak jouw online advertentiepagina en ontvang nieuwe aanvragen direct per mail + gratis online (ophaal)afspraken module en cloudopslag voor jouw klantenbestand.

B. "Beheer & Tijdbesparing"

v.a. € 0,29 per huurder per maand

Alle klanten, voertuigen/plekken, contracten in een overzichtelijk dashboard met handige overzichten en online functionaliteiten zoals online contracten kunnen afsluiten.

C. "Facturatie & Automatiseren"

v.a. € 0,39 per huurder per maand

Klaar voor de volgende stap? Automatiseer alle terugkerende taken bij jouw locatie(s), zoals de facturatie en administratie. Volledig aan te passen aan jouw voorkeuren.

Verhuurders die je voor gingen

Locatie van 1Stalling - Wevers Stalling

In 2019 is Wevers Pluimvee overgeschakelt naar een luxe voertuigstalling. Binnen 1 jaar was de locatie bijna volledig bezet. Alle randzaken, zoals de administratie en contracten worden nu beheert in een centraal systeem, wat ook zeer gebruiksvriendelijk is voor de huurders.

Kevin, Wevers Stalling

Locatie van 1Stalling - Mini-Box

1Stalling is dé manier om beter online vindbaar te zijn voor zowel caravanstallingen als opslaglocaties. Mini-Box uit Zuidland heeft 2 locaties voor buitenstalling en mini opslag. Aanvragen van nieuwe huurders ontvangt de verhuurder kosteloos in haar mailbox.

Arianne, Mini-Box

Locatie van 1Stalling - Stalling Schrale

Nadat Jelle gestopt was met zijn onderneming in het verhuren van tenten, kwam er een bedrijfsloods vrij. Via 1Stalling is er een start gemaakt en inmiddels zijn er meer dan 100 nieuwe huurders aangetrokken, waarmee de oude bedrijfsruimte zo goed als ingevuld is.

Jelle, Caravanstalling Scharnegoutum

Locatie van 1Stalling - Storage Achel

Sinds 2019 is 1Stalling ook actief in België. Self Storage Achel maakt gebruik van de gratis locatiepagina van 1Stalling om voornamelijk nieuwe huurders aan te trekken. Via de eigen pagina komen de nieuwe huurders gemakkelijk in contact met de eigenaar Tim.

Tim, Self Storage Achel

Locatie van 1Stalling - Stalling Wijdenes

Marco en Maeycke van Caravanstalling Wijdenes bieden sinds 2003 een nette overdekte stalling aan voor caravans, bootjes en aanhangers. De extra vrije ruimte in de winterperiode wordt vaak opgevuld met een aantal nieuwe huurders bereikt via 1Stalling.

Maeycke & Marco, Caravanstalling Wijdenes

Locatie van 1Stalling - Stalling Barsema

Bij Barsema Stalling & Onderhoud kun je niet alleen terecht voor de stalling van jouw voertuig. Wilfred is ook gespecialiseerd in het onderhoud en de reparatie van caravans, campers en meer. Alle mogelijkheden worden uitgelegd op zijn eigen locatiepagina.

Wilfred, Barsema Stalling & Onderhoud

Locatie van 1Stalling - Veldhoven Opslagruimte

Inboedelopslag Veldhoven verhuurt beveiligde opslagruimtes van 11m³ tot 33m³. Veel verhuizende gezinnen weten Inboedelopslag Veldhoven te vinden voor hun komende verhuizing in of rond Eindhoven.

Jeroen, Inboedelopslag Veldhoven

Locatie van 1Stalling - Stalling Meeuws

Stalling Meeuws uit Venhorst gebruikt het volledige 1Stalling beheersysteem. Alle belangrijke klantinformatie, zoals het voertuig, de plek en het huurcontract zijn gemakkelijk terug te vinden op een centrale plek. Zo houden de verhuurders het overzicht over hun 5 gebouwen.

Adrie & Marc, Stalling Meeuws

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn stalling- en opslaglocatie aanbieden op 1Stalling?

1Stalling is een groeiende verzamelplek van vrije ruimte en service. In principe is een (deel van een) leegstaande schuur, kas of loods genoeg om te starten met een eigen gratis advertentie op 1Stalling. In jouw eigen verhuuraccount geef je aan welke plekken je wilt aanbieden tegen welke prijs. Hierna kan de bezoeker gemakkelijk contact met jou opnemen via de door jouw opgegeven contactopties. Nieuwe aanvragen ontvang je direct in jouw mailbox zonder extra kosten of commissies.

Wat zijn de voordelen van verhuren via 1Stalling?

Met een advertentie op 1Stalling profiteert jouw locatie kosteloos mee van ons groeiende bezoekersaantal, waarvan een groot deel op zoek is naar stalling- en opslagruimte. Zo bereik je eenvoudig nieuwe potentiële huurders zonder extra kosten. Ga je voor Pakket B of C? Dan ben je in staat om veel tijd te besparen bij het regelen van de randzaken van jouw locatie. Kortom, een hogere rendement voor jouw locatie.

Kan ik de software van 1Stalling eerst testen?

Registreer eenvoudig een gratis 1Stalling-account. Het gratis deel, met onder andere een eigen advertentiepagina, kun je gebruiken zolang je wilt. Het is de perfecte manier om kennis met elkaar en alle mogelijkheden te maken. De extra functionaliteiten zet je gemakkelijk aan en uit via het eigen 1Stalling-account. Lage prijzen, geen vaste contracten en geen opzegtermijn.

Zijn er kosten voor het gebruik van 1Stalling?

Met Pakket A en een gratis advertentiepagina op 1Stalling profiteert jouw locatie kosteloos mee van ons groeiende bezoekersaantal, waarvan een groot deel op zoek is naar vrije stalling- en opslagruimte. Pakket A blijft altijd gratis. Via het dashboard kan je zelf kiezen of je nog extra services uit Pakket B of C afneemt, zoals onze plattegrond- of facturatiemodule.

Waar kan ik meer lezen over de software van 1Stalling?

Op de pagina's Caravanstalling Software, Self Storage Software en Jachthaven Software vind je meer informatie over alle functionaliteiten en de mogelijkheden van 1Stalling.

De gezichten achter 1Stalling

Het team van 1Stalling Lars

Lars Sessink
Mede-oprichter & Aansluitingen

Een beter rendement voor verhuurders

lars@1stalling.nl

06 - 403 09 425

De eigenaar van 1Stalling Bart

Bart van Hoekelen
Mede-oprichter & Full-stack Developer

Ontwikkelt gebruiksvriendelijke software

bart@1stalling.nl

0252 - 27 22 20

Start direct met 1Stalling op jouw locatie

Laat je locatie online opvallen, automatiseer terugkomende werkzaamheden en verhoog het rendement per m2.

Ja, start mijn gratis account
Vragen?
Stuur een WhatsApp