Locatie aansluiten

Wat kan ik verwachten van 1Stalling?

1Stalling is gestart in 2017, na onze eigen zoektocht voor een geschikte locatie. Dit vanuit de overtuiging dat het vinden en (ver)huren voor huurders en verhuurders leuker kon. 1Stalling heeft altijd advertentieruimte aangeboden voor opslag- en stallinghouders. Daarnaast is er samen met onze verhuurders een compleet beheersysteem ontwikkeld. De software is gericht op gebruiksgemak en het automatiseren van terugkerende werkzaamheden, zoals de facturatie en ophaalafspraken. Hieronder meer informatie over alle mogelijkheden die wij aanbieden.

Website van 1Stalling

Eigen advertentiepagina

1Stalling verbind vraag en aanbod

Het bereiken van nieuwe huurders hoeft niet lastig te zijn of veel geld te kosten. Het bewijs is de advertentiepagina van 1Stalling. Bepaal via je eigen dashboard welke informatie de bezoekers over je locatie kunnen zien en begin met het ontvangen van nieuwe huuraanvragen in je mailbox. Je profiteert zo gemakkelijk mee van ons groeiende bezoekersaantal. Wanneer je gebruik wilt maken van extra functionaliteiten zet je deze zelf gemakkelijk aan of uit.

Ja, start mijn account

Software van 1Stalling

Perfect voor verhuurders van ruimte

1Stalling biedt ook slimme software aan voor tijdbesparend beheren van je locatie. Voor een klein bedrag per maand is het mogelijk om eenvoudig je klantenbestand in de cloud bij te houden. Daarnaast automatiseer je gemakkelijk de reserveringen, (ophaal)afspraken, facturatie en administratie. Kies je onderneming om meer te lezen over de mogelijkheden van onze software ontwikkelt in samenwerking met onze verhuurders.

Bekijk alle mogelijkheden
Website van 1Stalling

Verhuurders die je voor gingen

 • Locatie van 1Stalling - Stalling Meeuws

  Niels beheert zijn vestigingen in Uithoorn, Nieuwkoop en Alphen via de software van 1Stalling. Alle huurders ontvangen maandelijks de factuur en kunnen via het eigen klantaccount alles zelf regelen, van het ondertekenen van het contract tot de toegangscontrole.

  Niels, Ikwilopslagruimtehuren.nl

 • Locatie van 1Stalling - Stalling Bloemena

  De caravanstalling van Joost in Borculo wordt volledig beheert met de software van 1Stalling. Na een afspraak op locatie ontvangen de klanten hun contract, factuur en overige berichten op een klantvriendelijke manier per mail en wordt er zonder zorgen verhuurd.

  Joost, Stalling Bloemena

 • Locatie van 1Stalling - Miniopslag Zeeland

  Miniopslag Zeeland verhuurt opslagruimte aan 100+ particulieren en zakelijke klanten in Colijnsplaat. Alles wordt eenvoudig geregisteerd in de self storage software, waardoor de betalingen, contracten en overige zaken geautomatiseerd worden.

  Ko & Ariënne, Miniopslag Zeeland

 • Locatie van 1Stalling - Stalling Boekel-Venhorst

  Stalling Boekel-Venhorst was eerst een nertsenhouderij, maar inmiddels een volledig geautomatiseerde stalling. Alle 350 klanten hebben een eigen online account om ophaalafspraken in te plannen en alle overige informatie in te kunnen zien.

  Danielle & Pieter-Jan, Stalling Boekel-Venhorst

 • Locatie van 1Stalling - Stalling Buitenlust

  Nadat er gestopt was met de kwekerij, kwam er een bedrijfsloods vrij. Via 1Stalling is er een start gemaakt en inmiddels zijn er meer veel nieuwe huurders aangetrokken, waarmee de oude bedrijfsruimte zo goed als ingevuld is.

  Kees & Lianne, Caravanstalling Buitenlust

 • Locatie van 1Stalling - Stalling Barsema

  Bij Barsema Stalling & Onderhoud kun je niet alleen terecht voor de stalling van je voertuig. Wilfred is ook gespecialiseerd in het onderhoud en de reparatie van caravans, campers en meer. Alle mogelijkheden worden uitgelegd op zijn eigen locatiepagina.

  Wilfred, Barsema Stalling & Onderhoud

 • Locatie van 1Stalling - Stalling Meeuws

  Stalling Meeuws uit Venhorst gebruikt het volledige 1Stalling beheersysteem. Alle belangrijke klantinformatie, zoals het voertuig, de plek en het huurcontract zijn gemakkelijk terug te vinden op een centrale plek. Zo houden de verhuurders het overzicht over hun 5 gebouwen.

  Adrie & Marc, Stalling Meeuws

 • Locatie van 1Stalling - Stalling Bedum-Groningen

  Mark en Rick van Caravanstalling Bedum-Groningen bieden sinds 2020 een nette stalling aan voor caravans, vouwwagens, bootjes en meer. De extra vrije ruimte is opgevuld met een nieuwe huurders en wordt beheerd via de software van 1Stalling.

  Mark & Rick, Stalling Bedum-Groningen

Onze start en toekomst 💪

Van zolderkamer tot de grootste aanbieder

Op dit moment werken we samen met 70+ verhuurders van stalling- en opslagruimte. Van grote caravanstallingen tot nieuwe concepten, zoals opslagruimte thuisbezorgen.

Als we terugkijken naar het begin in 2018 is het erg snel gegaan. Wij vertellen je graag meer over onze start, wat ons motiveert en hoe wij naar de toekomst kijken. Heb je vragen of verbeterpunten voor ons? We horen graag van je.

Meer lezen over 1Stalling Stuur een bericht
Website van 1Stalling

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn stalling- en opslaglocatie aanbieden op 1Stalling?

1Stalling is een groeiende verzamelplek van vrije ruimte en service. In principe is een (deel van een) leegstaande schuur, kas of loods genoeg om te starten met een eigen advertentie op 1Stalling. In je eigen verhuuraccount geef je aan welke plekken je wilt aanbieden tegen welke prijs. Hierna kan de bezoeker gemakkelijk contact met jou opnemen via de gewenste contactopties. Nieuwe aanvragen ontvang je direct in je mailbox zonder extra kosten of commissies.

Wat zijn de voordelen van verhuren via 1Stalling?

Met een advertentie op 1Stalling profiteert je locatie mee van ons groeiende bezoekersaantal, waarvan een groot deel op zoek is naar stalling- en opslagruimte. Zo bereik je eenvoudig potentiële huurders. Ga je voor Pakket B of C? Dan helpen we je om veel tijd te besparen bij het regelen van de randzaken. Kortom, een hogere rendement voor je locatie.

Zijn er kosten voor het gebruik van 1Stalling?

Met Pakket A en een advertentiepagina op 1Stalling profiteert je locatie al voor € 5 per maand mee van ons groeiende bezoekersaantal, waarvan een groot deel op zoek is naar vrije stalling- en opslagruimte. Via het dashboard kan je zelf kiezen of je nog extra services uit Pakket B of C afneemt, zoals onze plattegrond- of facturatiemodule.

Waar kan ik meer lezen over de software van 1Stalling?

Op de pagina's Caravanstalling Software, Self Storage Software en Jachthaven Software vind je meer informatie over alle functionaliteiten en de mogelijkheden van 1Stalling.

Starten met 1Stalling op je locatie

Laat je locatie online opvallen, automatiseer terugkomende werkzaamheden en verhoog het rendement per m2.

Ja, start mijn account
Vragen?
Stuur een WhatsApp