Locatie aansluiten

Blijf onafhankelijk

Na het samenwerken met tientallen opslag- en stallinghouders begrijpen wij dat elke locatie zijn eigen aanpak heeft. Wij staan hiervoor open. Dit is ook de reden dat je 1Stalling kan gebruiken op de manier die het beste bij jou aansluit.

Partners

We zien je als een partner, niet als klant. Jij kan het platform 1Stalling gebruiken, gratis of tegen een kleine vergoeding als je ervoor kiest extra services af te nemen. Verder zijn er geen verborgen kosten of commissies per reservering.

Verhoog je rendement

Landelijke bekendheid van jouw locatie zorgt nu eenmaal voor meer potentiële huurders en daarbij inkomsten. Verder kunnen onze extra functionaliteiten de stap zijn naar een grote tijdsbesparing in het beheer van jouw onderneming.

De manier van 1Stalling

Na onze eigen zoektocht voor een geschikte winterstalling in 2017 is 1Stalling uitgegroeid tot de ideale partner om huurders te bereiken via een gebruiksvriendelijk en bekend platform. Ons doel is om het vinden en (ver)huren voor beide partijen, huurders en verhuurders, makkelijker te maken.


Als opslag- en stallinghouder registreer je eenvoudig een eigen account om te ontdekken of 1Stalling bij jouw onderneming past. Hierna kun je direct gebruik maken van het gratis deel van 1Stalling. Wij noemen dit Pakket A, waarmee je onder andere jouw eigen online advertentiepagina kan aanmaken om zonder promotiekosten nieuwe huurders te bereiken. Heb je het druk? Wij helpen je graag met het schrijven van de teksten en maken tegelijk prachtige 360˚ foto’s van jouw locatie.

Een eigen pagina op 1Stalling maken

AEen online voorsprong

Landelijke bekendheid door een uitstekende online vindbaarheid hoeft geen geld te kosten. Het bewijs is het gratis deel van 1Stalling. Wij maken samen een eigen advertentiepagina voor jouw locatie, zodat geïnteresseerde huurders je gemakkelijk kunnen vinden. Zo bereik je zonder investering in een eigen website of reclame toch een groot publiek. Via jouw eigen account gekoppeld aan de advertentiepagina is het mogelijk om de informatie en contactmogelijkheden van jouw locatie aan te passen.


Locatie aansluiten

BBeheer & Tijdbesparing

Pakket B is samen met onze aangesloten stallinghouders ontwikkelt voor gebruiksgemak en tijdbesparing. Het geeft je alle functionaliteiten die nodig zijn om de klantgegevens, plekken, contracten en overige zaken van jouw locatie overzichtelijk bij te houden binnen een eigen systeem.


Als grootste voordeel wordt vaak genoemd dat alle ophaalafspraken direct in jouw persoonlijke agenda komen te staan. Zo houdt je overzicht en vergeet je nooit meer een caravan uit de stalling te halen. Stel jouw openingstijden en de minimale tijd in voor het kunnen ophalen en zet alle voertuigen gemakkelijk van tevoren klaar.

Hoe werkt verhuren via 1Stalling
Het beheersysteem van 1Stalling

CFacturatie & Administratie

Pakket C heeft alles om huurder en verhuurder voor langere tijd aan elkaar verbinden. Verbaas jouw klanten met functionaliteiten als online afspraken en betalingen, terwijl jij veel tijd bespaart door het automatiseren van de facturatie en administratie.


Vanaf slechts € 14,95 per maand verhoog je eenvoudig het rendement van jouw locatie en zijn verdere investeringen in software en systemen onnodig! Je hebt een account waarin je alle randzaken van jouw locatie regelt. Kom je ergens niet uit? Natuurlijk staan we altijd klaar om je te helpen!

Alle mogelijkheden en prijzen

Interresante artikelen voor stallinghouders

Extra tips voor stallinghouders

Bekijk al het nieuws, de tips en marktontwikkelingen

Bekijk onze online brochure

Meer informatie over verhuren via 1Stalling

Veelgestelde vragen

Beginnen met 1Stalling

  • Kan ik mijn stalling- en opslaglocatie aanbieden op 1Stalling?
  • Wat zijn de voordelen van verhuren via 1Stalling?
  • Kan ik 1Stalling eerst testen?

Overige informatie

  • Zijn er kosten voor het gebruik van 1Stalling?
  • Waar kan ik meer lezen over alle software van 1Stalling?
  • Hoe ontvang ik de reserveringen via 1Stalling?

Start direct met 1Stalling op jouw locatie

Laat je stalling online opvallen, krijg ondersteuning en verhoog het rendement per m2


Locatie aansluiten
Vragen?
Stuur een WhatsApp