Locatie aansluiten

De mogelijkheden van 1Stalling

A

Een online voorsprong

Het bereiken van nieuwe huurders hoeft geen geld te kosten. Het bewijs is Pakket A met een gratis advertentiepagina. Bepaal zelf hoe bezoekers met jou in contact kunnen komen.

B

Beheer & Tijdbesparing

Pakket B is gericht op tijdsbesparing en het beheren van jouw locatie. Inclusief een gebruiksvriendelijk systeem om alle klantgegevens en contracten te beheren.

C

Facturatie & Innovatie

Pakket C is het totaalpakket voor jouw locatie. Geef jouw huurders de beste klantervaring en bespaar tijd door automatiseren van de facturatie en administratie.

Wat kan ik van 1Stalling verwachten?

1Stalling is gestart in 2017, na onze eigen zoektocht voor een geschikte winterstalling. Dit vanuit de overtuiging dat het vinden en (ver)huren voor zowel huurders als verhuurders leuker kon. In korte tijd zijn we samen met 34 verhuurders uitgegroeid tot het grootste platform van Nederland.

Naast het samenbrengen van vraag en aanbod is er samen met onze verhuurders een volledig beheersysteem ontwikkeld. In plaats van meerdere losse programma’s is het mogelijk om binnen een dashboard alle randzaken van jouw locatie te regelen. Het systeem is volledig gericht op gebruiksgemak voor beide partijen en het automatiseren van terugkerende werkzaamheden, zoals de facturatie en administratie.

Start een gratis account Bekijk alle functionaliteiten

Enkele verhuurders die je voor gingen

Oprichter van 1Stalling Bart van Hoekelen

Stalling Meeuws uit Venhorst gebruikt het volledige 1Stalling beheersysteem. Alle belangrijke klantinformatie, zoals het voertuig, de plek en het huurcontract zijn gemakkelijk terug te vinden op een centrale plek. Zo houden de verhuurders het overzicht over hun 5 gebouwen.

Adrie & Marc, Stalling Meeuws

Oprichter van 1Stalling Bart van Hoekelen

1Stalling is dé manier om beter online vindbaar te zijn voor zowel caravanstallingen als opslaglocaties. Mini-Box uit Zuidland heeft 2 locaties voor buitenstalling en mini opslag. Aanvragen van nieuwe huurders ontvangt de verhuurder kosteloos in haar mailbox.

Arianne, Mini-Box

Oprichter van 1Stalling Bart van Hoekelen

Nadat Jelle gestopt was met zijn onderneming in het verhuren van tenten, kwam er een bedrijfsloods vrij. Via 1Stalling is er een start gemaakt en inmiddels zijn er meer dan 50 nieuwe huurders aangetrokken, waarmee de oude bedrijfsruimte zo goed als gevuld is.

Jelle, Caravanstalling Scharnegoutum

Oprichter van 1Stalling Bart van Hoekelen

Sinds 2019 is 1Stalling ook actief in België. Self Storage Achel maakt gebruik van de gratis locatiepagina van 1Stalling om voornamelijk nieuwe huurders aan te trekken. Via de eigen pagina komen de nieuwe huurders gemakkelijk in contact met Tim.

Tim, Self Storage Achel

Oprichter van 1Stalling Bart van Hoekelen

Marco en Maeycke van Caravanstalling Wijdenes bieden sinds 2003 een nette overdekte stalling aan voor caravans, bootjes en aanhangers. De extra vrije ruimte in de winterperiode wordt vaak opgevuld met een aantal nieuwe huurders bereikt via 1Stalling.

Maeycke & Marco, Caravanstalling Wijdenes

Oprichter van 1Stalling Bart van Hoekelen

Bij Barsema Stalling & Onderhoud kun je niet alleen terecht voor de stalling van jouw voertuig. Wilfred is ook gespecialiseerd in het onderhoud en de reparatie van caravans, campers en meer. Alle mogelijkheden worden uitgelegd op zijn eigen locatiepagina.

Wilfred, Barsema Stalling & Onderhoud

Oprichter van 1Stalling Bart van Hoekelen

Inboedelopslag Veldhoven verhuurt beveiligde opslagruimtes van 11m³ tot 33m³. Veel verhuizende gezinnen weten Inboedelopslag Veldhoven te vinden voor hun komende verhuizing in of rond Eindhoven.

Jeroen, Inboedelopslag Veldhoven

Bekijk alle mogelijkheden van 1Stalling

Caravanstalling Software

Extra tips voor stallinghouders

Meer informatie

Self Storage Software

Extra tips voor stallinghouders

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Beginnen met 1Stalling

  • Kan ik mijn stalling- en opslaglocatie aanbieden op 1Stalling?
  • Wat zijn de voordelen van verhuren via 1Stalling?
  • Kan ik 1Stalling eerst testen?

Overige informatie

Blijf onafhankelijk

Elke verhuurder heeft zijn eigen aanpak. Wij staan hiervoor open. Jij kan 1Stalling gemakkelijk gebruiken op de manier die het beste bij jouw stalling- of opslaglocatie past.

Partner in de markt

Bij elke update overwegen we of het door zowel de huurder als de verhuurder als een positieve toevoeging wordt ervaren. Is dit niet het geval? Dan zoeken we naar iets beters.

Gratis of betaald

1Stalling staat voor lage prijzen, geen vaste contracten en gratis functionaliteiten. Via jouw eigen dashboard bepaal je zelf per maand welke (extra) beheerservices je afneemt.

Start direct met 1Stalling op jouw locatie

Laat je locatie online opvallen, automatiseer terugkomende werkzaamheden en verhoog het rendement per m2


Locatie aansluiten
Vragen?
Stuur een WhatsApp