Hoe werkt huren?

1Stalling.nl is het platform voor het vinden van de stalling, jachthaven, bedrijf- of opslagruimte, welke aansluit bij je wensen. Wij doen dit door het samenbrengen van professionele verhuurders en mogelijke huurders op een website. Wij verhuren zelf geen ruimtes, maar bieden ondersteuning en klantenservice, een veilig reserveringssysteem en meerdere gebruiksvriendelijke online functies, zoals het online kunnen inplannen van ophaalafspraken.

Hoe werkt huren bij 1Stalling?

1Geef je wensen op

Gemakkelijk zoeken in jouw regio

1Stalling heeft de afgelopen jaren een steeds groter aanbod opgebouwd van professionele verhuurders die hun ruimte graag met jou delen. Onze gebruiksvriendelijk zoekfunctie helpt je met het vinden van de juiste verhuurder via een overzicht van beschikbare locaties met duidelijke foto’s, een lijst van kenmerken, de openingstijden, extra services en een korte samenvatting. Om te beginnen selecteer je wat je zoekt en waar.

Het grootste aanbod

Verschillende verhuurders en opties.

Eenvoudig vergelijken

Veel foto's en specificaties

Eerlijke prijzen

Alleen duidelijke prijzen
Caravanstallingen vergelijken

2Wat vind je belangrijk?

Gebruik onze zoekfilters

Aan de hand van jouw zoekopdracht bepalen we welke locaties het meest geschikt zijn. Dit zonder advertenties, zodat het zoekresultaat eerlijk blijft. Via de zoekfilters kan je verdere locaties uitsluiten die niet aan jouw exacte wensen voldoen. Kom je er niet uit? Je kan altijd contact met ons opnemen, maar de veelgestelde vragen hebben we alvast op een rijtje gezet.

Veelgestelde vragen

3Informatie aanvragen

Direct contact met de verhuurder

Ben je eruit? Dan kun je via 1Stalling gemakkelijk een plek bij de gewenste verhuurder aanvragen. In de reserveerkolom vind je alle mogelijke manieren om in contact te komen. Hier staan onder andere het telefoonnummer, de knop ‘plan een bezichtiging’, de exacte locatie van de verhuurder en vaak ook de mogelijkheid om direct online een plek te reserveren. Welke mogelijkheden tot contact er zijn is bepaald door de voorkeuren van de specifieke verhuurder.

Reserveren op 1Stalling
App van 1Stalling

4Bekijk je dashboard

Lekker online. Of in de App.

Na het versturen van je eerste aanvraag ontvang je een eigen account om online de voortgang van je reservering in te kunnen zien. Verder kun je in het dashboard gemakkelijk een (ophaal)afspraak maken of een bericht sturen naar de verhuurder. Wanneer de verhuurder de contracten en facturen via 1Stalling regelt zijn ook deze hier terug te vinden.

Google Play Store Download de app Apple App Store Download de app