Hoe werkt huren

Wat is 1Stalling en wat doen wij?

1Stalling.nl is het platform voor het vinden van de stalling- of opslagruimte, welke perfect aansluit bij jouw wensen. Wij doen dit door het samenbrengen van professionele verhuurders en mogelijke huurders op een website. Wij verhuren zelf geen stalling- of opslagruimte, maar bieden ondersteuning en klantenservice, een veilig reserveringssysteem en meerdere gebruiksvriendelijke online functies, zoals het online inplannen van ophaalafspraken.

Het grootste aanbod

Op 1Stalling vind je het grootste aanbod verhuurders van stalling- en opslagruimte.

Gemakkelijk vergelijken

Bekijk de locaties van onze aangesloten verhuurders via realistische 360˚ beelden.

Eerlijke prijzen

Geen actieprijzen en lokkertjes. 1Stalling geeft altijd de vaste maandprijzen weer.

1Geef jouw wensen op

Gemakkelijk zoeken in jouw regio

1Stalling heeft de afgelopen jaren een steeds grotere community opgebouwd van professionele verhuurders die hun ruimte graag met jou delen. Onze gebruiksvriendelijk zoekfunctie helpt je met het vinden van de juiste verhuurder via een overzicht van beschikbare locaties met duidelijke foto’s, een lijst van kenmerken, de openingstijden, extra services en een korte samenvatting. Om te beginnen selecteer je wat je zoekt en waar.

Caravanstalling vinden

2Wat vind je belangrijk?

Gebruik onze zoekfilters

Aan de hand van jouw zoekopdracht bepalen we welke locaties het meest geschikt zijn. Dit zonder advertenties, zodat het zoekresultaat eerlijk blijft. Via de zoekfilters kan je verdere locaties uitsluiten die niet aan jouw exacte wensen voldoen. Kom je er niet uit? Je kan altijd contact met ons opnemen, maar de veelgestelde vragen hebben we alvast op een rijtje gezet.

Veelgestelde vragen

3Informatie aanvragen

Direct contact met de verhuurder

Ben je eruit? Dan kun je via 1Stalling gemakkelijk een plek bij de gewenste verhuurder aanvragen. In de reserveerkolom vind je alle mogelijke manieren om in contact te komen. Hier staan onder andere het telefoonnummer, de knop ‘plan een bezichtiging’, de exacte locatie van de verhuurder en vaak ook de mogelijkheid om direct online een plek te reserveren. Welke mogelijkheden tot contact er zijn is bepaald door de voorkeuren van de specifieke verhuurder.

Reserveren op 1Stalling
Het 1Stalling dashboard

Na het versturen van jouw eerste reservering ontvang je een eigen account om eenvoudig online de voortgang van jouw reservering in te kunnen zien. Verder kun je in het dashboard gemakkelijk een (ophaal)afspraak maken of een bericht sturen naar de verhuurder. Wanneer de verhuurder zijn/haar contracten en facturatie via 1Stalling regelt zijn ook deze afspraken en betalingen in het dashboard terug te vinden.

Vragen?
Stuur een WhatsApp