Hoe werkt huren

Wat is 1Stalling.nl en wat doen wij?

1Stalling.nl is het platform voor het vinden van de stalling- of opslagruimte, welke perfect aansluit bij jouw wensen. Wij doen dit door het samenbrengen van professionele verhuurders en mogelijke huurders. Wij verhuren zelf geen stalling- of opslagruimte, maar bieden ondersteuning en klantenservice, een veilig reserveringssysteem en meerdere gebruiksvriendelijke online functies. Zoals het gemakkelijk kunnen inplannen van afspraken met de verhuurder die passen in jouw planning.

Het grootste aanbod

Op 1Stalling vind je het grootste aanbod verhuurders van stalling- en opslagruimte.

Gemakkelijk vergelijken

Bekijk de locaties van de aangesloten verhuurders via realistische 360˚ beelden.

Prijsgarantie

Geen actieprijzen en lokkertjes. 1Stalling geeft altijd de vaste maandprijzen weer.

Professionele verhuurders

Voordat een verhuurder op 1Stalling te vinden is wordt de locatie altijd eerst bezocht.

De juiste plek

1Stalling is ontworpen samen met huurders en verhuurders van stalling- en opslagruimte.

Online dashboard

Via jouw eigen account maak je gemakkelijk afspraken met de gewenste verhuurder(s).

1Jouw locatie vinden

1Stalling heeft de afgelopen jaren een steeds grotere community opgebouwd van professionele verhuurders die hun ruimte graag met jou delen. Onze zoekfunctie helpt je met het vinden van de perfecte verhuurder via een overzicht van alle beschikbare locaties met duidelijke foto’s, een lijst van kenmerken, de openingstijden, mogelijke services en een korte samenvatting. Om te beginnen selecteer je wat je zoekt en waar.

Opslagruimte vergelijken

2Wat vind je belangrijk?

Aan de hand van jouw zoekopdracht bepalen we welke locaties het meest geschikt zijn. Dit zonder advertenties, zodat het zoekresultaat eerlijk blijft. Via de zoekfilters kan je verdere locaties uitsluiten die niet aan jouw exacte wensen voldoen. Kom je er niet uit? Je kan altijd contact met ons opnemen, maar de veelgestelde vragen hebben we alvast op een rijtje gezet.

Veelgestelde vragen

3Eenvoudig jouw plek reserveren

Ben je eruit? Dan kun je via 1Stalling gemakkelijk een plek bij de verhuurder reserveren. In de reserveerkolom vind je alle mogelijke contactopties van de verhuurder. Hier staan onder andere het telefoonnummer, de knop ‘plan een bezichtiging’, de exacte locatie van de verhuurder en vaak de mogelijkheid om direct online een plek te reserveren. Welke mogelijkheden tot contact er zijn is bepaald door de voorkeuren van de verhuurder.

Reserveren op 1Stalling
Vragen?
Stuur een WhatsApp