Hoe werkt huren

Geen verassingen achteraf

Door controle op onderhoud en vergunningen kun je er gerust op zijn dat je voertuig juist gestald wordt tegen een eerlijke prijs.

Werken via jouw schema

Ophalen/Wegbrengen volgens jouw schema. Aanvragen doe je gemakkelijk online waar en wanneer jij dat wilt.

Full-time ondersteuning

Onze professionele klantenservice is altijd bereikbaar voor vragen, tips en opmerkingen. Ook s’avonds en in het weekend.

Prijsgarantie

Via 1Stalling betaal je net zoveel als wanneer je direct bij de stallinghouder boekt.

Eerlijke klantreviews

Om te helpen bij de juiste stallingkeuze vragen we onze gebruikers om feedback.

1Geef aan wat jij belangrijk vindt

Kies jij de juiste stalling? Dan wacht je zonder zorgen op het volgende uitstapje! Onze zoekfunctie helpt je hierbij via een overzicht van alle beschikbare stallingen met duidelijke foto’s, een lijst van alle kenmerken, geboden services en eerlijke klantreviews. Om te beginnen selecteer je het type stalling dat je zoekt en geef je ook aan waar.

Het vinden en vergelijken van een stalling

2Maak jouw keuze

Het vergelijken van stallingen op bijvoorbeeld prijs of beoordeling doe je gemakkelijk met onze filters. Heb je nog met vragen? Wij zijn telefonisch, per mail of via ons online contactformulier te bereiken. Wij raden je aan om eerst te kijken op onze ‘Veelgestelde Vragen’ pagina.

Veelgestelde vragen

3Eenvoudig reserveren

Als je eruit bent bij welke stalling geschikt is voor jouw voertuig, kun je via ons veilige reserveringssysteem gemakkelijk de gewenste periode boeken. Voltooi hierbij de verificatieprocedure door je contactgegevens en kenteken in te vullen en maak de reservering vervolgens definitief.

Het online reserveren van een stalling

4Wij staan voor je klaar!

Waar 1Stalling zich onderscheidt is de klantgerichtheid. Besluit je spontaan dat je een weekendje weg wilt? Dan dien je eenvoudig een online ophaalverzoek in. Je ontvangt van ons een bevestiging en wij zorgen ervoor dat jouw voertuig op het tijdstip wat jou uitkomt klaarstaat. Hetzelfde geldt natuurlijk ook weer voor het wegbrengen.


Door onze controle bij aangesloten stallinghouders op prijs, onderhoud en eerlijkheid kun je er gerust op zijn dat je voertuig juist gestald wordt tegen de beste prijs.

Vragen?
Stuur een WhatsApp