Het antwoord

Hoe maak ik een nieuw account aan?

Een eigen account aanmaken kan via de volgende pagina: Account registreren. Vul onder het kopje 'Registreer' jouw e-mailadres in en klik 'Maak nieuw account' aan. Geef hierna jouw naam en het gewenste wachtwoord op. Na het registeren van jouw account ontvang je van ons een mail om het account te bevestigingen, zodat we zeker zijn dat het account ook echt door jou gebruikt wordt. Hierna kan je inloggen.

Vragen?
Stuur een WhatsApp