Het antwoord

Hoe maak ik een account aan?

Een eigen account aanmaken kan via de volgende pagina: Account registreren. Vul onder het kopje 'Registreer' jouw e-mailadres in en selecteer de optie: Maak een nieuw account. Geef hierna jouw naam en het gewenste wachtwoord op.

Na het registeren van jouw account ontvang je van ons een mail om jouw account te bevestigingen, zodat we zeker zijn dat het account ook echt door jou gebruikt wordt. Hierna kan je inloggen.

Vragen?
Stuur een WhatsApp