Het antwoord

Hoe vind ik de beste opslaglocatie?

Voor de opslag van jouw goederen of inboedel zijn er meerdere mogelijkheden, elk met eigen voor- en nadelen. Wanneer je van tevoren bepaalt welke eisen je stelt aan de opslagruimte kan je op basis van gelijke variabelen de prijzen van meerdere aanbieders vergelijken. Eisen die vaak gesteld worden zijn onder andere: onbeperkte toegang, beveiliging, verlichting, elektriciteit, verwarmd, droog, de mogelijkheid om naar een kleinere/grotere box te wisselen en overdekt kunnen laden/lossen. Natuurlijk even belangrijk is de vraag: Hoeveel ruimte heb ik nodig voor mijn spullen?

Wanneer de locaties die aan jouw wensen voldoen bekend zijn, het is tijd om de te vergelijken. Waarschijnlijk zijn er op dit moment nog steeds prijsverschillen. Vaak zijn deze verklaarbaar door een of meerdere van onderstaande factoren. Ga na wat voor jouw belangrijk is bij het maken van de keuze. Voor meer informatie over een Self Storage locatie raden we je aan om de samenvatting en het overzicht van alle specificaties bekijken bij de locaties te bekijken.

  • De totale huurperiode en de lengte van het opzegtermijn
  • Vraag / Aanbod van het moment (+ dat van concurrenten)
  • De locatie binnen het bedrijf (begane grond of verdieping)
  • De locatie van het bedrijf zelf

Wij raden je aan onze filters te gebruiken om de stalling(en) te vinden die de beste combinatie vormen van jouw wensen & voorkeuren. Daarnaast kunnen onze artikelen & blogs je wellicht helpen bij het maken van de juiste keuze.
Vragen?
Stuur een WhatsApp