banner

Hoe vind ik de beste opslaglocatie?

Voor de opslag van je inboedel, bedrijfsvoorraad of archief zijn er verschillende mogelijkheden, elk met eigen voor- en nadelen. Wanneer je van tevoren bepaalt welke eisen je stelt aan de opslagruimte kan je gemakkelijker de prijzen en opties van meerdere aanbieders vergelijken.

Eisen die vaak gesteld worden zijn onder andere: onbeperkte toegang, beveiliging, verlichting, elektriciteit, verwarmd, droog, de mogelijkheid om naar een kleinere/grotere box te wisselen en overdekt kunnen laden/lossen. Natuurlijk even belangrijk is de vraag: Hoeveel ruimte heb ik nodig voor mijn spullen?

Wanneer de locaties die aan je wensen voldoen bekend zijn, is tijd om deze te vergelijken. Waarschijnlijk zijn er op dit moment nog steeds prijsverschillen. Vaak zijn deze verklaarbaar door een of meerdere van onderstaande factoren. Ga na wat voor jou belangrijk is bij het maken van de keuze. Voor meer informatie over een Self Storage locatie raden we je aan om de samenvatting en het overzicht van alle specificaties te bekijken bij de verschillende locaties.

  • De totale huurperiode en de lengte van het opzegtermijn
  • Vraag / Aanbod van het moment (+ dat van concurrenten)
  • De locatie binnen het bedrijf (begane grond of verdieping)
  • De locatie van het bedrijf zelf

💡 Meer lezen

Bekijk ook eens onze Artikelen & Blogs deze kunnen je wellicht helpen bij het maken van de juiste keuze.