Het antwoord

Waar vind ik de algemene voorwaarden?

1Stalling.nl is een platform voor het vinden van de stalling- of opslagruimte, dat professionele verhuurders en mogelijke huurders samenbrengt. Dit houdt in dat wanneer je een huurovereenkomst aangaat met een verhuurder op ons platform 1Stalling geen contractpartij is in deze overeenkomst, maar slechts een faciliterende functie heeft.

Wel kan de verhuurder ervoor kiezen om gebruik te maken van de ondersteundende services van 1Stalling, zoals de klantenservice, facturatie of online reserveringen. Ook kan de verhuurder ervoor kiezen om de algemene voorwaarden van 1Stalling, gericht op het verbeteren van huurovereenkomsten, te gebruiken. Wat er precies in deze voorwaarden staat? Om gemakkelijk te kunnen begrijpen wat je kan verwachten hebben wij deze voorwaarden op deze pagina in heldere taal samengevat.

Onze algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden die worden gefaciliteerd door 1Stalling zijn opgesteld in samenwerking met tientallen verhuurders en meerdere professionals uit de verhuurbranche om ervoor te zorgen dat de huurperiode zo goed mogelijk verloopt voor beide partijen. Het is echter aan de huurder en verhuurder om te besluiten welke voorwaarden worden hanteert

Vragen?
Stuur een WhatsApp