Stoppen met agrarische bedrijf

Het einde van het agrarische bedrijf

Je wilt stoppen met jouw agrarische bedrijf? Je bent niet de enige en zeker niet de laatste. Er zijn veel gevallen bekend van boeren die gestopt zijn door de slechte(re) marktsituatie, omdat er geen opvolgers waren of omdat ze er simpelweg geen energie voor meer hadden.

Wat gebeurt er nadat er gestopt is met het agrarische bedrijf?

Meestal blijven de bedrijfsgebouwen en loodsen ongebruikt, wat zonde is aangezien deze ruimte in de meeste gevallen met gemak nog jaren meekan. Vaak komt het dan ook onverwacht, wanneer er beseft wordt hoeveel rendement er behaald kan worden als er gestart wordt met nieuwe nevenactiviteiten, zoals het stallen van voertuigen.

Inkomen na stoppen in agrarische sector

Het aanbieden van stallingsruimte geeft jou als agrariër meer vrijheid, doordat je via de leegstaande ruimte extra inkomen genereert. De gemiddelde prijs om een voertuig te stallen ligt in de huidige situatie rond de €50,- per strekkende meter, met een grotere loods lopen de extra inkomsten dus al snel op.

Dit terwijl het onderhouden van een stalling niet veel tijd hoeft te kosten. Met de formule van 1Stalling is het zelfs mogelijk om de klantenservice, facturatie en reclame uit handen te geven aan een professioneel team. Je hoeft in dat geval alleen de voertuigen in ontvangst nemen of klaar te zetten.

Meer informatie

Op zoek naar meer informatie over het starten van een eigen stalling? In het volgende artikel geven we je graag extra informatie over wat er bij het starten van een eigen caravanstalling en camperstalling komt kijken.

Download gratis brochure

Brochure 1stalling

Neem een kijkje tussen alle artikelen

Bekijk alle artikelen
Vragen?
Stuur een WhatsApp