Beginnen met 1Stalling

1Stalling is de opstap om online uit te blinken. Verbaas klanten met functionaliteiten zoals online afspraken en betalingen, terwijl u zelf geniet van gebruiksvriendelijke administratie.

Hoe werkt huren bij 1Stalling?

Wat kan ik verwachten van 1Stalling?

120+ dagelijkse bezoekers

Jouw locatie profiteert van ons groeiende bezoekersaantal. Hiervan is een groot deel op zoek naar een vrije stalling- of opslagruimte. Onze zoekfunctie, zonder advertenties, toont jouw locatie aan potentiële huurders uit jouw regio.

Partners

We zien je als een partner, niet als klant. Jij kan het platform 1Stalling gebruiken, gratis of tegen een kleine vergoeding als je ervoor kiest extra services af te nemen. Verder zijn er geen verborgen kosten of commissies per reservering.

Blijf onafhankelijk

Na het samenwerken met tientallen opslag- en stallinghouders begrijpen wij dat elke locatie zijn eigen aanpak heeft. Wij staan hiervoor open. Dit is ook de reden dat je 1Stalling kan gebruiken op de manier die het beste bij jou aansluit.

Wat is het voordeel van 1Stalling?

1Stalling is dé manier om jouw locatie te presenteren aan een groot publiek. Dit doe je eenvoudig via een gratis verhuuraccount. Via het dashboard bepaal je daarna zelf welke informatie de bezoeker over jouw locatie ziet en hoe je 1Stalling gebruikt. Hieronder vind je meer informatie over de aansluiting bij 1Stalling en de stappen die hierbij komen kijken.

1. Een account & afspraak maken

Via de ‘Locatie aansluiten’ pagina registreer je eenvoudig een gratis 1Stalling-account. Nadat je een account heeft aangemaakt zullen wij contact opnemen om kennis te maken. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen via info@1stalling.nl of 0252 - 27 22 20
Start gratis pagina Bekijk alle mogelijkheden

1Stalling account aanmaken

2. De huidige situatie

Tijd voor koffie! We komen graag langs om te zien hoe de huidige situatie bij jouw stalling- of opslagruimte eruitziet. Tegelijkertijd kunnen wij ons concept verder toelichten en eventuele vragen beantwoorden. Wanneer het duidelijk is wat wij bij 1Stalling doen en waar wij voor staan, besluit je zelf of het idee bij jou en jouw onderneming past. Wij raden altijd aan om eerst te kiezen voor het gratis deel van ons systeem. Dit is de perfecte manier om kennis met elkaar en alle mogelijkheden te maken. Het gratis deel, met onder andere een eigen aanpasbare advertentiepagina en duidelijke weergave van de contactopties, kun je kosteloos gebruiken zolang je wilt.

Foto's 1Stalling

3. Professionele foto's

Wanneer je besluit om een eigen 1Stalling-pagina te willen testen, ondersteunen wij jou graag met het maken van de juiste foto’s. Een van onze onderscheidende punten is dat wij kosteloos 360˚ foto’s van jouw locatie kunnen nemen. Deze foto’s op jouw persoonlijke pagina zullen voor de perfecte eerste indruk zorgen.


Bekijk een voorbeeld

4. Tekst & Overige informatie

Wanneer gewenst helpen wij ook met het schrijven van een samenvatting. Op de advertentiepagina raden we aan om in ieder geval aan te geven welke prijzen je per meter hanteert, voor welke voertuigen jouw locatie geschikt is, wat de openingstijden zijn en of je nog extra services aanbiedt. Dit helpt de potentiële huurders een idee van de te huren ruimte te krijgen. Daarnaast voorkomt het veel (onnodige) vragen over jouw locatie.

5. Het begin

Nadat de foto's, teksten en specificaties van jouw locatie zijn ingevuld in het systeem van 1Stalling kan je gemakkelijk een preview van de uiteindelijke pagina bekijken. Wij horen graag wat je ervan vindt en of er eventuele aanpassingen gedaan moeten worden om de advertentiepagina volledig te laten aansluiten bij jouw locatie.


Eigen pagina starten
1Stalling pagina
Pagina op 1Stalling

6. Livegang

Via een eigen inlog zet je vervolgens jouw pagina online. Hierna doe je eventuele aanpassingen (bijv. openingstijden of prijzen) eenvoudig via jouw eigen account, dit kan natuurlijk ook gemakkelijk vanaf een smartphone of tablet. Na livegang kunnen de bezoekers gemakkelijk contact met jou opnemen via de contactgegevens die worden weergegeven op jouw persoonlijke pagina.

7. Extra services & eventuele kosten

Landelijke bekendheid, met een uitstekende online vindbaarheid hoeft geen geld te kosten. Het bewijs is jouw eigen locatiepagina op 1Stalling, welke altijd gratis zal blijven. Zo bereiken we samen heel Nederland met de beste ruimtes voor stalling en opslag. Maar wanneer je op enig moment vindt dat je (te) veel tijd kwijt bent aan het beheer, de betalingen, administratie of klantenservice van jouw locatie. Dan heeft 1Stalling, gericht op het ondersteunen van de verhuurder, de oplossing.

In plaats van meerdere losse programma’s als excel, een boekhoudprogramma en handgeschreven lijstjes is 1Stalling een gebruiksvriendelijk systeem om alle randzaken van jouw locatie te regelen. In een eigen 1Stalling-account is het eenvoudig bij te houden wie bij jou huurt, welke plekken verhuurd zijn, wanneer betaald is en wanneer betaald moet worden. Deze extra functionaliteiten zet je gemakkelijk aan en uit via jouw 1Stalling-account. Lage prijzen, geen vaste contracten en geen opzegtermijn. Doordat je zelf besluit en aangeeft welke diensten voor jouw locatie interessant zijn, betaalt je nooit voor iets wat niks oplevert.

Neem een kijkje tussen alle artikelen

Bekijk alle artikelen