Beginnen met 1Stalling

De voordelen van 1Stalling

120+ dagelijkse bezoekers

Uw locatie profiteert van ons maandelijks groeiende bezoekersaantal. Hiervan is een groot deel op zoek naar een (nieuwe) stalling of service voor zijn/haar voertuig.

Altijd & overal vindbaar

Via 1Stalling zal uw onderneming sterk stijgen in de zoekresultaten. Daarbij zijn de openingstijden, prijzen en eventuele voorwaarden in één keer duidelijk voor potentiële klanten.

Unieke functionaliteiten

Maakt u gratis gebruik van 1Stalling? Zelfs dan geniet u van enkele tijdbesparende functionaliteiten, zoals de mogelijkheid om uw huurders online ophaalverzoeken te laten indienen.

Wat kan ik verwachten van 1Stalling?

1Stalling is de opstap om (online) uit te blinken. 1Stalling is dé manier om uw locatie te presenteren aan een groot publiek. Dit doet u eenvoudig via een gratis verhuuraccount op ons platform. Via het dashboard bepaal u zelf welke informatie de bezoeker over uw locatie ziet. Een eigen 1Stalling-pagina zorgt voor een uitzonderlijke online vindbaarheid om zo nieuwe potentiële huurders aan te trekken.

Hoe kan ik 1Stalling gebruiken?
Hieronder vindt u meer informatie over hoe u zich kosteloos aansluit bij 1Stalling en welke stappen hierbij komen kijken. Wij zullen ook verder ingaan op de mogelijkheden van ons systeem.

1. Een account & afspraak maken

Via de ‘Locatie aansluiten’ pagina registreert u eenvoudig een gratis 1Stalling-account. Nadat u een account heeft aangemaakt zullen wij contact met u opnemen om kennis te maken. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen via info@1stalling.nl of 0252 - 27 22 20.


Gratis account registreren
1Stalling account aanmaken

2. De huidige situatie

Tijd voor koffie! We komen graag langs om te zien hoe de huidige situatie in uw stalling eruitziet. Tegelijkertijd kunnen wij ons concept verder toelichten en eventuele vragen beantwoorden.

1Stalling beginnen

3. Beoordeel de mogelijkheden

Wanneer het duidelijk is wat wij bij 1Stalling doen en waar wij voor staan, besluit u zelf of het idee bij u en uw onderneming past. Wij raden altijd aan om eerst te kiezen voor het gratis deel van ons systeem. Dit is de perfecte manier om kennis met elkaar en alle mogelijkheden te maken. Het gratis deel, met onder andere een eigen advertentiepagina en duidelijke weergave van de contactopties, kunt u kosteloos gebruiken zolang u wilt.

4. Professionele foto's

Wanneer u besluit om een eigen 1Stalling-pagina te willen testen, ondersteunen wij u graag met het maken van de juiste foto’s. Een van onze onderscheidende punten is dat wij kosteloos 360˚ foto’s van uw locatie kunnen nemen. Deze foto’s op uw persoonlijke pagina zullen voor de perfecte eerste indruk te zorgen.


Bekijk een voorbeeld
Foto's 1Stalling

5. Tekst & Overige informatie

Wanneer gewenst helpen wij u ook met het schrijven van een samenvatting en het formuleren van de overige kenmerken van uw onderneming. Op de advertentiepagina raden we aan om in ieder geval aan te geven welke prijzen u per meter hanteert, voor welke voertuigen uw stalling geschikt is, wat de openingstijden zijn en of u nog extra services aanbiedt. Dit helpt de potentiële huurders een idee van de te huren stallingsruimte te krijgen. Daarnaast voorkomt het veel (onnodige) vragen over de locatie.

1Stalling pagina

6. Goedkeuring

Nadat alle bestanden zijn geüpload of wij alle tekst & foto’s hebben verwerkt zullen wij u een bericht sturen met de preview van de uiteindelijke pagina. Wij horen graag wat u ervan vindt en of er eventuele aanpassingen gedaan moeten worden.


Eigen pagina starten

7. Livegang

Pas wanneer u volledig tevreden bent met uw eigen pagina zullen wij de pagina online zetten. Hierna doet u eventuele aanpassingen (bijv. openingstijden of prijzen) eenvoudig via uw eigen account, dit kan natuurlijk ook makkelijk vanaf de mobiel. Na livegang kunnen de bezoekers gemakkelijk contact met u opnemen via de contactgegevens die u weergeeft op uw persoonlijke pagina.

Pagina op 1Stalling

8. Extra services & eventuele kosten

Landelijke bekendheid, met een goede online vindbaarheid hoeft geen geld te kosten. Het bewijs is uw eigen pagina op 1Stalling, zonder ook maar € 1,- te hebben uitgegeven. De advertentiepagina op 1Stalling zal altijd gratis blijven. Ons doel is namelijk dat iedereen de stalling kan vinden die aansluit bij zijn of haar wensen. Dit willen wij bereiken door de bezoekers een duidelijk overzicht te geven van alle vrije stallingen.

Wanneer u op enig moment vindt dat u (te) veel tijd kwijt bent aan het beheer, de betalingen, de administratie of de klantenservice van de stalling. Dan heeft 1Stalling, gericht op het ondersteunen van de stallinghouder, de oplossing. Deze extra functionaliteiten zet u gemakkelijk aan en uit via uw 1Stalling-account. Lage prijzen, geen vaste contracten en geen opzegtermijn. Doordat u zelf besluit en aangeeft welke diensten voor uw onderneming interessant zijn, betaalt u nooit voor iets wat u niks oplevert.

9. Altijd bereikbaar voor uw vragen

Bij 1Stalling zijn wij 7 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen. Contact opnemen kan via uw 1Stalling account, per e-mail of telefoon.


Eigen pagina starten
Vragen stallinghouder

Neem een kijkje tussen alle artikelen

Bekijk alle artikelen
Vragen?
Stuur een WhatsApp