Stallingsoftware

Caravanstalling Software - Beheersysteem voor de Stalling

Een eigen caravanstalling beginnen of meer uit jouw huidige stalling halen? Een online beheerprogramma kan veel voordelen bieden zoals tijdbesparing, minder kans op fouten en een betere klantenservice.

Stallingsoftware is dé manier om jouw stalling- en opslaglocatie efficiënt te beheren. In plaats van meerdere losse programma’s als excel, een boekhoudprogramma en handgeschreven lijstjes is de software van 1Stalling een gebruiksvriendelijk systeem om alle randzaken van jouw locatie gemakkelijk te regelen. In een eigen 1Stalling-account is het eenvoudig bij te houden wie bij jou huurt, welke plekken verhuurd zijn, wanneer betaald is en wanneer betaald moet worden.

Wat is Stallingsoftware?

In 2017 zijn wij begonnen met 1Stalling, na onze eigen zoektocht voor een geschikte winterstalling. Hier ondervonden wij dat onze zoektocht een stuk makkelijker had gekund. In plaats van elke stallinghouder te bellen hadden wij graag een overzicht van alle stallingen gehad. Dit idee is de start van het platform geweest. Maar na onze gesprekken met stallinghouders bleek al snel dat er verbeterpunten waren naast de online vindbaarheid van de stalling. Voornamelijk het tijdrovende beheer, klantcontact en de administratie kwam vaak naar voren.

Software voor caravanstalling

Een gezamenlijk doel, het effectief beheren van een volle stalling

Met deze informatie zijn wij aan de slag gegaan. In de huidige situatie bieden we naast gratis advertentieruimte voor de stallinghouder, steeds meer opties aan om de stalling effectief te beheren. Door naar beide kanten van de markt te luisteren proberen we het gehele stallingproces voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Het gehele systeem van 1Stalling is ontwikkeld in samenwerking met onze aangesloten stallinghouders. Het bevat hierdoor alles om huurder en verhuurder voor langere tijd aan elkaar te verbinden. Verbaas jouw klanten met functionaliteiten als online afspraken en betalingen, terwijl jij tijd bespaart door het automatiseren van de facturatie en administratie. Met Stallingsoftware maken we gezamelijk de meest gebruiksvriendelijke functionaliteiten beschikbaar.

Voordelen van software in de stalling

Online reserveringen

Met een eigen pagina op 1Stalling zal jouw onderneming sterk stijgen in de zoekresultaten. Daarbij zijn de openingstijden, prijzen en eventuele voorwaarden in één keer duidelijk voor potentiële huurders, die ook gemakkelijk contact kunnen opnemen.

Tijdbesparing

Met alle online mogelijkheden is het makkelijk om veel onnodige tijd te besparen. Nooit meer facturen opstellen of lang zoeken naar een caravan van de huurder. Je kiest zelf welke functionaliteiten je gebruikt door deze aan/uit te zetten in het dashboard.

Gratis of Betaald

Maak je gratis gebruik van 1Stalling? Zelfs dan geniet je van enkele tijdbesparende functionaliteiten, zoals de mogelijkheid om jouw huurders online ophaalverzoeken te laten indienen. Door het concept van 1Stalling betaal je nooit voor iets dat je niet nodig hebt.

Hoe gebruik ik Caravanstalling Software?

Elke stalling kan gratis gebruik maken van 1Stalling Stallingsoftware. Als stallinghouder registreer je eenvoudig een eigen account om te ontdekken of Stallingsofteware van 1Stalling past bij jouw onderneming. Hierna kun je direct gebruik maken van het gratis deel van 1Stalling. Wij noemen dit Pakket A, waarmee je onder andere jouw eigen online locatiepagina kan aanmaken, een online klantenbestand kan bijhouden en makkelijk kan communiceren met huurders. Dit is de perfecte manier om kennis met elkaar en alle mogelijkheden te maken. De extra functionaliteiten zet je gemakkelijk aan en uit via jouw eigen account. Lage prijzen, geen vaste contracten en geen opzegtermijn.


Alle mogelijkheden en prijzen
Caravanstalling beheer software

Gratis vrijblijvende demonstratie

Benieuwd hoe Stallingsoftware jouw stalling of opslaglocatie kan helpen naar een efficiënte bedrijfsvoering? Wij komen graag langs om alle tijdbesparende functies met een voorbeeldaccount te laten zien.

Vraag een demo aan Neem contact op

Reserveringen, Beheer & Administratie

Wanneer jouw stalling online beter vindbaar moet zijn, maar ook wanneer je (te) veel tijd kwijt bent aan het beheer, de reserveringen, de administratie of de klantenservice. StallingSoftware, gericht op het ondersteunen van stallinghouders, heeft de oplossing. Uit ervaring blijkt dat StallingSoftware naast tijdbesparing ook vaak leidt tot een hogere rendement. Zo wordt het systeem vaak gebruikt om gemakkelijk onderscheid te kunnen maken tussen goedkope en duurdere plekken.

1Stalling software voor stalling
Caravanstalling Software met Agenda

NIEUW: Koppeling met agenda

Een functionaliteit die onze stallinghouders graag wilden. Vanaf nu kunnen alle afspraken direct in jouw persoonlijke agenda komen te staan. Zo houdt je overzicht en vergeet je nooit meer een caravan uit de stalling te halen. Stel jouw openingstijden in voor het kunnen ophalen en zet alle voertuigen gemakkelijk van tevoren klaar. Deze koppeling is mogelijk vanaf Pakket B.

Meer informatie over prijzen

Neem een kijkje tussen alle artikelen

Bekijk alle artikelen
Vragen?
Stuur een WhatsApp