Caravanstalling Software

In deze blog vertellen we je graag meer over Caravanstalling Software, een modern systeem, specifiek ontwikkeld voor het tijdbesparend en beheren van de stalling.

Hoe werkt huren bij 1Stalling?

Caravanstalling Software - Beheersysteem voor de stalling

Bij het beheren van jouw (caravan)stalling krijg je te maken met veel terugkerende en handmatige werkzaamheden, zoals het opstellen van contracten en facturen, maar ook het beantwoorden van ophaalverzoeken. Deze werkzaamheden kan je op verschillende manieren aanpakken. Excel, een boekhoudprogramma en handgeschreven lijstjes zijn enkele bekende, maar niet ideale mogelijkheden. We vertellen je graag meer over de Caravanstalling Software van 1Stalling, een modern beheersysteem, ontwikkeld voor het tijdbesparend en eenvoudig beheren van jouw locatie.
Direct naar alle functionaliteiten en prijzen

Het begin van ons beheersysteem

Om bij het begin te beginnen... Eind 2017 zijn wij, Bart van Hoekelen en Lars Sessink, samen met enkele stallinghouders de website 1Stalling.nl gestart. Het begon als een hobby-project met het doel om nieuwe huurders te bereiken via een gebruiksvriendelijke verzamelwebsite met duidelijke informatie. We zijn gestart met 3 verhuurders uit Nieuw-Vennep (ons eigen dorp), Lemelerveld en Tholen. Rechts ziet u de eigenaren van Caravanstalling Wijdenes, onze eerste aansluiting nadat de website online is gegaan in de mooie zomer van 2018.

Software voor caravanstalling
Caravanstalling Software systeem

Voor en door caravanstallingen

In ons 1ste jaar hebben we veel stallinghouders uit het hele land kunnen ontmoeten en over hun ervaringen gesproken. Vaak kwam hier het tijdrovende beheer, klantcontact en de administratie naar voren. Vandaar dat na enige tijd is besloten om samen met meerdere locaties software te ontwikkelen, gericht op het automatiseren van deze terugkerende werkzaamheden. Stap 1 was het vastleggen van alle terugkerende taken om hierna oplossingen te kunnen komen. Links ziet u ons bij Caravanstalling Almere, waar we uitgebreid met de eigenaar spraken over alle mogelijkheden.

Wat kun je verwachten van software in de caravanstalling?

Voordat we verder ingaan op alle mogelijkheden van het gebruik van software in een caravanstalling willen we je graag een samenvatting geven wat je volgens onze gebruikers mag verwachten van de juiste caravanstalling software.

Bespaar tijd

Met alle online mogelijkheden is het gemakkelijk om veel tijd te besparen, het handmatig opstellen van contracten of facturen is verleden tijd.

Een complete oplossing

In plaats van meerdere losse programma’s heeft het gebruiksvriendelijk systeem van 1Stalling alle noodzakelijke functionaliteiten voor jouw stalling.

Klantvriendelijk

Alle informatie over betalingen, het voertuig ophalen en contracten is voor jouw huurders altijd beschikbaar. Dit scheelt natuurlijk een hoop vragen.

Vrijblijvende demonstratie aanvragen

Modern, Simpel en Klantgericht

Jouw locatie. Jouw huurders. Jouw voorkeuren.

Elke stalling is anders, dit is geen enkel probleem. Wanneer je start met 1Stalling is de eerste stap het invullen van jouw voorkeuren, zoals binnen welke tijden mogen huurders ophaalverzoeken aanvragen? Hoe vaak mag dit? Hoeveel dagen van tevoren wil jij de facturen automatisch versturen? Vervolgens kun je de klanten, voertuigen en prijzen toevoegen in het systeem en instellen welke werkzaamheden jij wilt automatiseren. De toegevoegde klanten ontvangen vervolgens een e-mail met meer informatie over de mogelijkheden van het eigen account.


Onze huidige software

Hoe werkt de caravanstalling software eigenlijk?

Om efficiënt te kunnen werken heeft zowel de stallinghouder als de huurder een persoonlijk account. Als stallinghouder krijg je via een overzichtelijk dashboard inzicht in de bezetting, maar ook alle openstaande punten als ophaalverzoeken en aankomende facturen. Jouw huurders hebben een ander type account, waar ze hun persoons- en contactgegevens kunnen inzien en aanpassen, maar ook bijvoorbeeld een ophaalverzoek voor hun voertuig kunnen te doen.

Wat kan je nog meer van 1Stalling verwachten?

1Stalling werkt op dit moment samen tientallen verschillende verhuurders, welke allemaal een eigen manier van werken hebben. Ons doel blijft hetzelfde. Een beheersysteem aanbieden wat voor elke locatie de juiste functionaliteiten biedt om het beheren gemakkelijker en leuker te maken. Hoe we dit willen bereiken?

Geen klanten, maar partners

Wij zien jou als partner, niet als een klant. Jij kan ons systeem gebruiken tegen een kleine vergoeding per maand. Verder zijn er geen verborgen kosten of commissies per klant.

Een positieve toevoeging

Bij elke keuze die we maken overwegen we of het voor de huurder en verhuurder als een positieve toevoeging wordt gezien. Is dit niet het geval? Dan zoeken we naar een betere oplossing.

Kennis & advies delen

1Stalling was eerst niet meer dan een lijst van locaties. Samen met onze verhuurders zijn wij gegroeid tot een groot platform. Wij staan open voor feedback en zijn bereikbaar voor advies.

Vrijblijvende demonstratie aanvragen

Administratie Systeem Stalling

Kosten van Caravanstalling Software

1Stalling is op maat ontworpen voor het beheer van een caravanstalling, toch is de prijs voor het gebruik altijd laag gebleven. Dit is mogelijk omdat de kosten voor het gehele systeem verdeeld kunnen worden over de verschillende verhuurders. De vanafprijs bedraagt daardoor slechts € 0,49 per huurder per maand. Een ander voordeel van een systeem dat door meerdere locaties gebruikt wordt is de verbetering van functionaliteiten door continue naar meerdere wensen en opmerkingen van onze aangesloten verhuurders te luisteren. Voor een klein bedrag per maand zijn verdere investeringen in software onnodig. 1Stalling staat voor lage prijzen, eigen keuzes en geen opzegtermijn.

Opbrengsten Caravanstalling Software

Door een combinatie van gebruiksvriendelijke functionaliteiten is het mogelijk om veel uren per maand te besparen. Gemakkelijk en overzichtelijk voor jou als verhuurder en tegelijkertijd een goede service naar jouw huurders, waar ze vaak extra voor bereid zijn te betalen.

Overzicht in jouw huurders en voertuigen (minder fouten!)
Automatisering terugkerende werkzaamheden (meer vrije tijd!)
Een bedrag per maand (geen verdere investeringen meer nodig!)

Administratiesoftware Systeem Stalling

Caravanstalling Software gebruiken, is dat iets voor mijn locatie?

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden van caravanstalling software? Of weet je niet zeker of het bij jouw locatie past? Wij laten je middels een demonstratie graag de mogelijkheden ervaren. Je kan ons bereiken via de volgende contactgegevens. Wil je op de hoogte blijven van de meest recente ontwikkelen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via het onderstaande formulier.

Het team van 1Stalling Lars

Lars Sessink
Mede-oprichter & Marketing

Helpt verhuurders aan nieuwe huurders

lars@1stalling.nl

06 - 403 09 425

De eigenaar van 1Stalling Bart

Bart van Hoekelen
Mede-oprichter & Full-stack Developer

Ontwikkelt nieuwe functionaliteiten

bart@1stalling.nl

0252 - 27 22 20

Neem een kijkje tussen alle artikelen

Bekijk alle artikelen