Caravanstalling Software

Caravanstalling Software - Beheersysteem voor de stalling

Een caravanstalling beginnen of juist meer uit jouw huidige stalling halen? Een online beheerprogramma kan veel voordelen bieden zoals tijdsbesparing, minder kans op fouten en een betere klantenservice.

Een centrale omgeving is dé manier om jouw caravanstalling efficiënt te beheren. In plaats van meerdere losse programma’s als excel, een boekhoudprogramma en handgeschreven lijstjes is de software van 1Stalling een gebruiksvriendelijk systeem om alle randzaken van jouw locatie gemakkelijk te regelen. Met 1Stalling Software is het eenvoudig bij te houden wie bij jou huurt, welke plekken verhuurd zijn, wanneer betaald is en wanneer betaald moet worden.

Het begin van ons beheersysteem

Eind 2017 is 1Stalling, samen met enkele caravanstallingen, gestart als platform om nieuwe huurders te bereiken. Na onze gesprekken met stallinghouders bleek echter al snel dat er meer en belangrijkere verbeterpunten waren naast de online vindbaarheid. Voornamelijk het tijdrovende beheer, klantcontact en de administratie kwamen vaak naar voren. Met deze informatie zijn wij aan de slag gegaan. Nu bieden we naast gratis advertentieruimte voor de stallinghouder, steeds meer opties aan om jouw locatie klantvriendelijk en efficiënt te beheren.

Software voor caravanstalling
Caravanstalling software systeem

Ontwikkeld voor caravanstallingen

Het gehele systeem van 1Stalling is ontwikkeld in samenwerking met meer dan 10 stallinghouders. Hierdoor bevat het alles dat nodig is om huurder en verhuurder voor langere tijd aan elkaar te verbinden. Verbaas jouw klanten met functionaliteiten als online afspraken en betalingen, terwijl jij tijd bespaart door het automatiseren van o.a. de facturatie en administratie. 1Stalling is op maat ontworpen op basis van de terugkerende werkzaamheden in een caravanstalling.


Bekijk alle functionaliteiten

Wat kan ik verwachten van het systeem van 1Stalling?

Modern ontwerp

Het gehele systeem van 1Stalling heeft een modern ontwerp, waar het gebruiksgemak altijd op 1 staan. Verder wordt alle informatie veilig in de cloud opgeslagen, waardoor je geen software hoeft te downloaden, installeren of te onderhouden.

Tijdbesparing

Met alle online mogelijkheden is het makkelijk om veel onnodige tijd te besparen. Nooit meer facturen opstellen of lang zoeken naar een huurder. Je kiest zelf welke functionaliteiten je gebruikt door deze aan/uit te zetten in het dashboard.

Gratis of betaald

Maak je gratis gebruik van 1Stalling? Ook dan heb je enkele tijdbesparende features, zoals de mogelijkheid om jouw huurders online ophaalverzoeken te laten indienen. Met het 1Stalling concept betaal je nooit voor iets dat je niet nodig hebt.

Caravanstalling beheer software

Hoe gebruik ik 1Stalling?

Elke caravanstalling kan gratis beginnen met 1Stalling. Door een account registreren, start je eenvoudig zelf een eigen locatiepagina op 1Stalling.nl. De extra beheerfunctionaliteiten zet je gemakkelijk aan en uit via jouw eigen dashboard. Natuurlijk kan dit moeiteloos via PC, tablet en smartphone. 1Stalling staat voor lage prijzen, geen vaste contracten en geen opzegtermijn.
Neem contact op Meer informatie over prijzen

NIEUW: Koppeling met agenda

Een functionaliteit die onze stallinghouders graag wilden. Vanaf nu kunnen alle ophaalafspraken direct in jouw persoonlijke agenda komen te staan. Zo houdt je het overzicht en weet je altijd welke caravans, campers en overige voertuigen je uit de stalling moet halen. Stel jouw mogelijke openingtijden voor het ophalen in en zet alle voertuigen van jouw huurders gemakkelijk van tevoren klaar.

Caravanstalling Software met Agenda

Neem een kijkje tussen alle artikelen

Bekijk alle artikelen
Vragen?
Stuur een WhatsApp