Afmetingen berekenen

Met ‘lengte voertuig’ wordt altijd de lengte van het gehele voertuig bedoeld. Wanneer jouw voertuig een dissel heeft dient deze dus bij de totale lengte te worden opgeteld.

Hoe werkt huren bij 1Stalling?

Wat zijn de afmetingen van mijn voertuig?

De verhuurders en stallinghouders die hun locatie via 1Stalling aanbieden werken allemaal met een huurprijs op basis van het aantal strekkende meters (lengte van jouw voertuig), het aantal noodzakelijke vierkante meters of een vaste prijs per periode. Het is natuurlijk van belang dat de lengte en breedte van jouw voertuig eerlijk en altijd op dezelfde manier worden gemeten.

Handmatig de lengte/breedte berekenen

Met ‘lengte voertuig’ wordt altijd de lengte van het gehele voertuig bedoeld. Wanneer jouw voertuig een dissel heeft (caravan, aanhanger, vouwwagen, trailer, e.d.) dient deze dus bij de totale lengte te worden opgeteld. Hetzelfde geldt bij een fietsenrek op jouw caravan of camper, deze dient ook bij de totale lengte opgeteld te worden. Met 'breedte voertuig' wordt de breedte van het voertuig op het breedste punt bedoeld, in de meeste gevallen kan dit gemakkelijk aan de voor- of achterkant gemeten worden.

Caravan lengte berekenen

De afmetingen van jouw voertuig online opzoeken

Gemakkelijk de exacte lengte van jouw voertuig opzoeken? Dit kan ook via de databank van de Dienst Wegverkeer (RDW). Vul hier jouw kenteken in om de bekende voertuiggegevens online in te zien. De afmetingen van jouw voertuig vind je onder het tabblad ‘technisch’.

Het volledige aanbod stalling- of opslagruimte bekijken

Of je nu op zoek bent naar een winterstalling voor jouw caravan of een vaste stallingsplek voor jouw camper. Op 1Stalling vind je het grootste aanbod voor professionele stallingen. Selecteer hieronder waarna je op zoek bent en vergelijk de mogelijkheden en prijzen gemakkelijk via het overzicht.

Neem een kijkje tussen alle artikelen

Bekijk alle artikelen