Opslagruimte prijzen vergelijken

Op zoek naar opslagruimte? Wij raden je aan om zeker de prijzen te vergelijken! Er zijn namelijk grote verschillen tussen de huurprijzen, waarbij het al langer bekend is dat de prijzen bij een groot aantal verhuurders niet volledig transparant zijn.

Hoe werkt huren bij 1Stalling?

Prijzen van opslagruimte (self storage) vergelijken

Ben jij op zoek naar opslagruimte? Wij raden je aan om zeker de prijzen te vergelijken! Er zijn namelijk grote verschillen tussen de huurprijzen, waarbij het al langer bekend is dat de prijzen bij een groot aantal verhuurders niet volledig transparant zijn. Uit onderzoek van de consumentenbond blijkt dat maar liefst 60% van alle opslagbedrijven geen vaste prijzen willen aangeven en je daarbij eigenlijk verplichten om langs te komen. Hoe kom je dan toch te weten waar je het beste opslagruimte kunt huren? Lees hieronder onze tips.

Het online vergelijken van opslagruimte is onnodig lastig

Waarom is het zo lastig om online de prijzen te vergelijken van aanbieders van opslagboxen en Self Storage? Het lijkt er vaak op dat de bedrijven vanuit het concurrentieoogpunt geen prijzen willen geven en de prijs ook wel eens gebaseerd is op ‘vraag en aanbod’. Daarbij zijn er meerdere situaties waar opslaglocaties samenwerken met andere ‘partner’bedrijven, waardoor de prijzen en voorwaarden niet altijd van tevoren duidelijk zijn.

Wat het vergelijken van de prijzen voor opslag nog lastiger maakt zijn de aanbieders die hun klanten continu proberen binnen te halen met acties, zoals de eerste maand huur voor slechts € 1,-. Echter moet er dan wel extra betaald worden voor het slot en zijn er verzekerings- en administratiekosten.

Prijzen van opslagruimte via 1Stalling vergelijken

Uit hetzelfde onderzoek van de consumentenbond onder 700 huurders van opslagruimte blijkt dat slechts 63% van de ondervraagden tevreden is over het tarief dat de Self Storage locatie uiteindelijk heeft berekend, voornamelijk door de bijkomende kosten.

Bespaar jezelf veel moeite om te achterhalen wat de exacte kosten en voorwaarden zijn door te zoeken en te vergelijken via 1Stalling. Op 1Stalling vind je het grootste aanbod verhuurders van opslagruimte. Gebruik onze zoekfunctie om gemakkelijk de mogelijkheden rond jouw locatie te bekijken. Via extra filters kan je verder sorteren op jouw wensen en eisen. Het grootste voordeel van 1Stalling is dat wij geen advertenties en eenmalige actieprijzen weergeven, maar alleen realistische foto’s en vaste maandprijzen. Doordat alle aangesloten verhuurders onafhankelijk zijn met één of meerdere vestigingen krijg je direct een goed beeld van de gemiddelde prijs van opslagruimte. Zijn er eenmalige kosten voor bijvoorbeeld een speciaal slot? Dan staat dit ook duidelijk aangegeven bij de huurprijs.


Bekijk alle opslaglocaties

Verklaring van Objectiviteit

1Stalling.nl is een objectieve vergelijkingssite voor stalling- en opslagruimte met een eerlijke weergave van alle mogelijkheden en kosten per locatie. Het is ons doel om de kenmerken van elke locatie zo goed mogelijk te beschrijven. Eventuele correcties worden altijd direct gecontroleerd en doorgevoerd. Verder zijn er geen advertenties op het 1Stalling en accepteren wij geen commissies voor een reservering om zo de objectiviteit intact te houden.

Neem een kijkje tussen alle artikelen

Bekijk alle artikelen