Stallingsovereenkomst

Universeel voorbeeld van een jaarcontract voor een caravanstalling. De model overeenkomst is gericht op duidelijkheid voor beide partijen.

Hoe werkt huren bij 1Stalling?

Hoe ziet een stallingsovereenkomst eruit voor een caravanstalling?

De juiste stallingsovereenkomst zorgt ervoor dat de huurperiode in de caravanstalling zo goed mogelijk kan verlopen voor zowel de huurder als verhuurder. Een stallingsovereenkomst bestaat uit een huurcontract, waarin de partijen, de duur en de kosten worden beschreven. Aangevuld met de algemene voorwaarden, welke de rechten en plichten van beide partijen beschrijven. De algemene voorwaarden verschillen per locatie. Natuurlijk moet er altijd rekening gehouden worden met de huidige wet- en regelgeving.

Bekijk het voorbeeldcontract

Voorbeeld van stallingsovereenkomst

Onderstaande stallingsovereenkomsten en de bijbehorende algemene voorwaarden zijn met zorg opgesteld door 1Stalling in samenwerking met meerdere caravanstallingen, camperstallingen, autostallingen en overige verhuurders. Wil je de modelovereenkomst gebruiken in jouw caravanstalling, camperstalling of autostalling? Dan is het van belang dat op beide pagina's een handtekening wordt geplaatst. Zit je nog met vragen? Neem gerust contact met ons op.

Voorbeeld Stallingsovereenkomst Caravanstalling

Voorbeeldcontract gemakkelijk online invullen en downloaden

Via onderstaande buttons download je gemakkelijk de gewenste voorbeeldovereenkomst. De modelovereenkomsten hebben standaard een huurperiode van 1 jaar. Verder kan je gemakkelijk jouw regels, opmerkingen en overige voorwaarden toevoegen.

Caravanstalling Contract Camperstalling Contract Bootstalling Contract Autostalling Contract Vouwwagen Contract

Eenvoudig online invullen en printen

Open ons modelcontract in PDF via bovenstaande knop en vul gemakkelijk online de informatie van jouw huurder in. Vervolgens print je de overeenkomst uit en onderteken je deze samen met jouw (nieuwe) huurder. Natuurlijk kan je het contact ook gemakkelijk opslaan met de ingevulde informatie.

1Stalling Overeenkomst

1Stalling - Caravanstalling Software

1Stalling is dé manier om jouw caravanstalling te beheren. In plaats van meerdere losse programma’s is 1Stalling een gebruiksvriendelijk systeem om alle randzaken te regelen. Met 1Stalling is het eenvoudig bij te houden wie bij jou huurt, welke plekken verhuurd zijn, wanneer betaald is en wanneer betaald moet worden. Ook kan je gemakkelijk online huurovereenkomsten sluiten met jouw huurders.


Meer lezen

Neem een kijkje tussen alle artikelen

Bekijk alle artikelen