Self Storage Software

Ontdek het gemak van Self Storage Software. Het systeem om eenvoudig en efficiënt jouw opslaglocatie te automatiseren.

Hoe werkt huren bij 1Stalling?

Self Storage Software - Beheersysteem voor opslaglocaties

Een self storage locatie beginnen of juist meer uit jouw huidige onderneming halen? Een online beheersysteem voor jouw self storage locatie(s) biedt veel voordelen, zoals tijdsbesparing, minder kans op fouten en een betere klantervaring.

1Stalling helpt kleine en grotere opslaghouders met het efficiënt beheren van hun locatie(s). In plaats van meerdere losse programma’s als excel, een boekhoudprogramma en handgeschreven lijstjes is de Self Storage Software van 1Stalling een gebruiksvriendelijk systeem om alle randzaken van jouw opslaglocatie gemakkelijk te regelen. Met Self Storage Software is het eenvoudig bij te houden wie bij jou huurt, welke plekken verhuurd zijn en wanneer betaald moet worden. Daarnaast is er een centrale omgeving voor alle contracten en overige documenten.
Direct naar alle functionaliteiten en prijzen

Het begin van onze software

Begin 2018 is 1Stalling, samen met enkele opslaglocaties, gestart als platform om nieuwe huurders te bereiken. Na onze gesprekken met deze locaties bleek echter al snel dat er meer en belangrijkere verbeterpunten waren naast de online vindbaarheid. Voornamelijk het tijdrovende beheer, klantcontact en de administratie kwam vaak naar voren. Met deze informatie zijn wij aan de slag gegaan. Nu bieden we naast gratis advertentieruimte, steeds meer opties aan om jouw opslaglocatie klantvriendelijk en efficiënt te beheren.

Software voor Self Storage
Software Systeem voor Opslag Storage Onderneming

Ontwikkeld voor Self Storage

Het gehele systeem is ontwikkeld in samenwerking met ondernemers uit de self storage, mini opslag en containerverhuur. Het bevat hierdoor alles om huurder en verhuurder voor langere tijd aan elkaar te verbinden. Verbaas jouw klanten met gebruiksvriendelijke online functionaliteiten zoals online afspraken en betalingen, terwijl jij tijd bespaart door het automatiseren van de facturatie en administratie.
Bekijk alle functionaliteiten

Wat kan ik verwachten van de software van 1Stalling?

Bespaar tijd

Het gehele systeem heeft een modern ontwerp, gericht op het gebruiksgemak Verder wordt alle (klant)informatie veilig in de cloud opgeslagen, waardoor je geen software hoeft te downloaden, installeren of te onderhouden.

Een complete oplossing

In plaats van meerdere losse programma’s heeft het systeem van 1Stalling alle noodzakelijke functionaliteiten voor jouw locatie, beheren wordt gemakkelijk vanaf een centraal dashboard op jouw favoriete pc, tablet of smartphone.

Klantvriendelijk

Alle informatie over (openstaande) betalingen, de huurvoorwaarden en de toegang tot jouw locatie is voor de huurders die jij toevoegt altijd en overal beschikbaar. Dit scheelt natuurlijk een hoop vragen en is klantvriendelijk.

Vrijblijvende demonstratie aanvragen

Hoe gebruik ik 1Stalling?

Elke self storage locatie kan gratis beginnen met 1Stalling. Door een account te registreren, start je eenvoudig zelf een eigen locatiepagina op 1Stalling.nl. De extra beheerfunctionaliteiten zet je gemakkelijk aan en uit via jouw eigen dashboard. Natuurlijk kan dit moeiteloos via PC, tablet en smartphone. 1Stalling staat voor lage prijzen, geen vaste contracten en geen opzegtermijn.
Neem contact op Meer informatie over prijzen

Beheersysteem voor Self Storage

Wat kan ik van 1Stalling verwachten?

1Stalling werkt op dit moment samen tientallen verschillende verhuurders, welke allemaal een eigen manier van werken hebben. Ons doel blijft hetzelfde. Een beheersysteem aanbieden wat voor elke locatie de juiste functionaliteiten biedt om het beheren gemakkelijker en leuker te maken. Hoe we dit willen bereiken?

Geen klanten, maar partners

Wij zien jou als partner, niet als een klant. Jij kan ons systeem gebruiken tegen een kleine vergoeding per maand. Verder zijn er geen verborgen kosten of commissies per klant.

Een positieve toevoeging

Bij elke keuze die we maken overwegen we of het voor de huurder en verhuurder als een positieve toevoeging wordt gezien. Is dit niet het geval? Dan zoeken we naar een betere oplossing.

Kennis & advies delen

1Stalling was eerst niet meer dan een lijst van locaties. Samen met onze verhuurders zijn wij gegroeid tot een groot platform. Wij staan open voor feedback en zijn bereikbaar voor advies.

Vrijblijvende demonstratie aanvragen

Prijzen van onze Self Storage Software

1Stalling is op maat ontworpen voor het beheer van een opslaglocatie, zoals bijvoorbeeld self storage. Toch hebben we de prijs voor het gebruik altijd laag kunnen houden, omdat de ontwikkelkosten verdeeld kunnen worden over alle locaties. De vanafprijs bedraagt daardoor slechts € 0,49 per huurder per maand. Een ander voordeel van een systeem dat door meerdere locaties gebruikt wordt is de continue verbetering van functionaliteiten door alle feedback en wensen uit een grotere groep te verwerken. Voor een klein bedrag per maand zijn verdere investeringen in software onnodig. 1Stalling staat voor lage prijzen, eigen keuzes en geen opzegtermijn.

Self Storage Software, past dat bij mijn opslaglocatie?

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden van Self Storage Software? Of weet je niet zeker of het bij jouw locatie past? Wij laten je middels een demonstratie graag de mogelijkheden ervaren. Je kan ons bereiken via de volgende contactgegevens. Wil je op de hoogte blijven van de meest recente ontwikkelen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via het onderstaande formulier.

Het team van 1Stalling Lars

Lars Sessink
Mede-oprichter & Marketing

Helpt verhuurders aan nieuwe huurders

lars@1stalling.nl

06 - 403 09 425

De eigenaar van 1Stalling Bart

Bart van Hoekelen
Mede-oprichter & Full-stack Developer

Ontwikkelt nieuwe functionaliteiten

bart@1stalling.nl

0252 - 27 22 20

Neem een kijkje tussen alle artikelen

Bekijk alle artikelen