Self Storage Software

Self Storage Software - Beheersysteem voor opslaglocaties

Een self storage locatie beginnen of juist meer uit jouw huidige onderneming halen? Een online beheersysteem voor jouw self storage locatie(s) biedt veel voordelen, zoals tijdsbesparing, minder kans op fouten en een betere klantervaring.

1Stalling helpt kleine en grotere opslaghouders met het efficiënt beheren van hun locatie(s). In plaats van meerdere losse programma’s als excel, een boekhoudprogramma en handgeschreven lijstjes is de self storage software van 1Stalling een gebruiksvriendelijk systeem om alle randzaken van jouw opslaglocatie gemakkelijk te regelen. Met self storage software is het eenvoudig bij te houden wie bij jou huurt, welke plekken verhuurd zijn, wanneer betaald is en wanneer betaald moet worden.

Het begin van ons beheersysteem

Begin 2018 is 1Stalling, samen met enkele opslaglocaties, gestart als platform om nieuwe huurders te bereiken. Na onze gesprekken met deze locaties bleek echter al snel dat er meer en belangrijkere verbeterpunten waren naast de online vindbaarheid. Voornamelijk het tijdrovende beheer, klantcontact en de administratie kwam vaak naar voren. Met deze informatie zijn wij aan de slag gegaan. Nu bieden we naast gratis advertentieruimte, steeds meer opties aan om jouw opslaglocatie klantvriendelijk en efficiënt te beheren.

Software voor Self Storage
Software Systeem voor Opslag Storage Onderneming

Ontwikkeld voor Self Storage

Het gehele systeem is ontwikkeld in samenwerking met meer dan 20 ondernemers uit de self storage, mini opslag en containerverhuur. Het bevat hierdoor alles om huurder en verhuurder voor langere tijd aan elkaar te verbinden. Verbaas jouw klanten via gebruiksvriendelijke software met functionaliteiten als online afspraken en betalingen, terwijl jij tijd bespaart door het automatiseren van de facturatie en administratie.


Bekijk alle functionaliteiten

Wat kan ik verwachten van de software van 1Stalling?

Modern ontwerp

Het gehele systeem van 1Stalling heeft een modern ontwerp, waar het gebruiksgemak altijd op 1 staat. Verder wordt alle informatie veilig in de cloud opgeslagen, waardoor je geen software hoeft te downloaden, installeren of te onderhouden.

Tijdbesparing

Met alle online mogelijkheden is het makkelijk om veel onnodige tijd te besparen. Nooit meer facturen opstellen of lang zoeken naar een huurder. Je kiest zelf welke functionaliteiten je gebruikt door deze aan/uit te zetten in het dashboard.

Partners

We zien je als een partner, niet als klant. Jij kan het het systeem van 1Stalling gebruiken, gratis of tegen een kleine vergoeding als je ervoor kiest extra beheerservices af te nemen. Verder zijn er geen verborgen kosten of commissies.

Beheersysteem voor Self Storage

Hoe gebruik ik 1Stalling?

Elke self storage locatie kan gratis beginnen met 1Stalling. Door een account te registreren, start je eenvoudig zelf een eigen locatiepagina op 1Stalling.nl. De extra beheerfunctionaliteiten zet je gemakkelijk aan en uit via jouw eigen dashboard. Natuurlijk kan dit moeiteloos via PC, tablet en smartphone. 1Stalling staat voor lage prijzen, geen vaste contracten en geen opzegtermijn.
Neem contact op Meer informatie over prijzen

NIEUW: Automatisering facturatie

Door het koppelen van plek, huurder en reservering kan je nu gemakkelijk de terugkerende facturatie en betalingen automatiseren. Na het activeren van de module geeft het dashboard een overzichtelijke weergave van de aankomende betalingen, de verstuurde facturen en een extra waarschuwing bij de facturen die nog niet (op tijd) betaald zijn. Via het beheer kan je ook de eventuele borg of eenmalige/extra servicekosten toevoegen.

Mini Opslag Systeem Software

Neem een kijkje tussen alle artikelen

Bekijk alle artikelen
Vragen?
Stuur een WhatsApp