Mobiele opslagruimte huren

Meer informatie over mobiele opslagruimte huren en alle mogelijkheden van opslag. Voor de deur bezorgd en opgehaald.

Hoe werkt huren bij 1Stalling?

Jouw opslagruimte thuisbezorgd & opgehaald

Tijdelijk je inboedel opslaan en hier zo min mogelijk tijd mee kwijt zijn? In dat geval kan mobiele opslagruimte, ofwel jouw opslagruimte thuisbezorgd, de perfecte oplossing zijn! Maar ook wanneer je tussen 2 woningen zit en de spullen na de opslag het liefst bij jouw nieuwe adres hebt is mobiele opslag een van de makkelijkste en goedkoopste manieren van verhuizen en opslag. Sinds de dienst in de afgelopen jaren is overgewaaid vanuit Amerika zijn er steeds meer aanbieders op de markt actief. Middels deze blog laten we je graag kennismaken met alle mogelijkheden.

1Stalling & Aanbieders van mobiele opslagruimte
Ook vind je op 1Stalling platform meerdere aanbieders van mobiele opslagruimte en kan je deze gemakkelijk met elkaar vergelijken. Wij verhuren zelf geen stalling- of opslagruimte, maar bieden ondersteuning, een veilig reserveringssysteem en meerdere gebruiksvriendelijke online functies, zoals het online inplannen van ophaalafspraken.


Direct alle aanbieders bekijken

Hoe werkt mobiele opslagruimte?

Natuurlijk is elke aanbieder anders, maar het idee van mobiele opslag is zeer eenvoudig. Een aanbieder van mobiele opslag bezorgt een opslagbox of container bij het gewenste adres, die je vervolgens kan volladen of laadt volladen met jouw inboedel. De opslagbox wordt hierna opgehaald en kan eventueel tijdelijk worden opgeslagen. De opslagbox kan vervolgens opnieuw bij een gewenste adres worden afgeleverd, waardoor je in deze situatie geen dure verhuisbus of vrachtwagen hoeft te huren.

Mobiele Opslagruimte Thuisbezorgd Kosten

Voordelen van mobiele opslagruimte huren

Jouw eigen spullen

Zodra de opslagbox(en) voor je deur is afgeleverd, kan je beginnen met inladen van jouw eigen kostbare spullen.

Tijdbesparing

Zelf heen en weer rijden met een bus is niet meer nodig. Het tijdelijk opslaan van de spullen is vaak ook een optie.

Alles in 1 bedrag

Bespaar kosten op de huur van een aanhanger of bus. Mobiele opslag kan een zeer goedkope verhuisoplossing zijn.

Mobiele Opslagruimte Huren Opgehaald

Mobiele opslag en verhuizen?

Mobiele opslag is een makkelijke én voordelige oplossing voor bedrijven en particulieren die willen verhuizen. Je bespaart al snel een paar honderd euro vergeleken met het inhuren van een verhuisbedrijf en hoeft maar één keer in en uit te laden! Wel is het natuurlijk even de handen uit de mouwen steken. Vaak is het tijdelijk opslaan van jouw inboedel ook relatief goedkoop omdat de opslagboxen en/of opslagcontainers gestapeld in een loods kunnen worden weggezet totdat jij de inboedel weer nodig hebt op jouw (nieuwe) adres.

Aanbieders opslagruimte thuisbezorgd

Gebruik onze zoekfunctie op 1Stalling om gemakkelijk de mogelijkheden van mobiele opslag rond jouw locatie te bekijken. Via extra filters kan je verder sorteren op jouw wensen. Het grootste voordeel van 1Stalling is dat wij geen advertenties en eenmalige actieprijzen weergeven, maar alleen realistische foto’s en vaste maandprijzen. Doordat alle aangesloten verhuurders onafhankelijk zijn met één of meerdere vestigingen krijg je direct een goed beeld van de gemiddelde prijs van opslagruimte. Zijn er eenmalige kosten voor bijvoorbeeld een speciaal slot? Dan staat dit ook duidelijk aangegeven bij de huurprijs.

Mobiele Opslagruimte Verhuizen Huren
Mobiele Opslagruimte Vergelijken

Vergelijken van opslag aanbieders

1Stalling is een vergelijkingssite voor opslaglocaties met een eerlijke weergave van de mogelijkheden en kosten per locatie. Het is ons doel om de kenmerken van elke locatie zo goed mogelijk te beschrijven. Eventuele correcties worden altijd direct gecontroleerd en doorgevoerd. Verder zijn er geen advertenties en accepteren wij geen commissies voor reserveringen om onze objectiviteit te behouden.


Bekijk alle aanbieders

Neem een kijkje tussen alle artikelen

Bekijk alle artikelen