banner

Huurovereenkomst Opslag

Hoe ziet de overeenkomst eruit voor het huren van opslagruimte?

Een huurovereenkomst zorgt ervoor dat de huurperiode bij jouw opslagruimte zo goed mogelijk verloopt voor beide partijen. De juiste overeenkomst bestaat uit een contract, waarin de partijen, de duur en de kosten voor de huur worden beschreven. Aangevuld met de algemene voorwaarden, welke de rechten en plichten van beide partijen vaststellen. De algemene voorwaarden verschillen per locatie, waarbij er rekening gehouden moet worden met de huidige wet- en regelgeving.

Bekijk het voorbeeldcontract

Voorbeeld opslagruimte overeenkomst

Onderstaande huurovereenkomst(en) en de bijbehorende algemene verhuurvoorwaarden zijn met zorg opgesteld door 1Stalling in samenwerking met meerdere ondernemers uit de verhuurbranche, zoals container-opslag, self storage en mini-opslag locaties. Wil je de modelovereenkomst gebruiken bij het verhuren van opslagruimte? Dan is het van belang dat op beide pagina's een handtekening door de huurder wordt geplaatst. Jij als verhuurder zit je handtekening natuurlijk ook onder het contract. Zit je nog met vragen? Neem gerust contact met ons op.

Voorbeeldovereenkomst opslagruimte self storage

Voorbeeldcontract opslagruimte online invullen en downloaden

Via onderstaande button download je gemakkelijk de gewenste voorbeeldovereenkomst met de hierbij passende algemene voorwaarden. Aanvullende regels, opmerkingen of voorwaarden? Voeg deze gemakkelijk toe via de vrij opvoerbare velden in het contract.

Self Storage Contract

Eenvoudig online invullen en printen

Open ons modelcontract in PDF via bovenstaande knop en vul gemakkelijk online de informatie van jouw huurder in. Vervolgens print je de overeenkomst uit en onderteken je deze samen met jouw (nieuwe) huurder. Natuurlijk kan je het contact ook gemakkelijk opslaan met de ingevulde informatie.

Moderne Self Storage Software

Op zoek naar meer oplossingen?

1Stalling is dé manier om jouw opslaglocatie tijdbesparend beheren. In plaats van meerdere losse programma’s is 1Stalling een gebruiksvriendelijk systeem om alle randzaken regelen. Met 1Stalling is het eenvoudig bij te houden wie bij jou huurt, welke plekken verhuurd zijn en hoe het ervoor staat met de betalingen. Daarnaast is er een centrale omgeving voor alle contracten (welke je eenvoudig online kan laten ondertekenen) en overige documenten.


Meer lezen

Neem een kijkje tussen alle artikelen

Bekijk alle artikelen