Whitelabel software

Voor de professionele verhuurders bieden wij de software ook aan als volledige Whitelabel-oplossing. Hierdoor lijkt het of het je eigen software is, volledig in de huisstijl van je vehuurconcept. Werk aan je eigen merk en geef huurders de beste klantbeleving via prachtige mails, een eigen inlogomgeving en verdere integraties zoals de eigen website en online reserveren. Hieronder geven we je graag meer informatie over de functionaliteiten.

Ja, ik wil een gratis demonstratie

Beoordeeld met een 9,1 door eigenaren!
Self Storage Facturatie Systeem

Verhuurdersomgeving

Voor de professionele locatie

De belangrijkste plek voor jou als verhuurder is de verhuurdersomgeving, benaderbaar op elk gewenste apparaat, vanaf elke plek. De whitelabel-software wordt gebruikt door 100% online locaties en unieke verhuurconcepten waar persoonlijk contact op #1 staat.

Wanneer je inlogt in je verhuurdersomgeving heb je direct inzicht in de huidige bezettinging, eventuele bijzonderheden en openstaande taken. Tegelijkertijd geven we je middels statistieken en notifcaties verdere verbeterpunten. Ook is de software te configureren naar eigen wensen. Afhankelijk van je locatie ziet de omgeving er namelijk anders uit, denk hierbij aan wel/geen: Online boeken, toegangscontrole en de soorten ruimtes die je verhuurt.

1Stalling Software Product
1Stalling Software Product

Klantomgeving

Een unieke ervaring voor de huurders

De huurder van je locatie ontvangen na het ondertekenen van het contract de inloggegevens per mail om voortaan in te kunnen loggen in het eigen account. Dit doet hij/zij niet langer via 1Stalling, maar via een inlogknop op de eigen website.

Alle informatie die jij bij de klant toevoegt is direct zichtbaar bij de huurder. Hierdoor kunnen de facturen, contracten, berichten (en meer) gemakkelijk online teruggevonden worden. Ook kun je overige informatie (zoals de huisregels) geautomatiseerd delen met de huurders. Maak je gebruik van toegangscontrole? Ook in te zien via het eigen account.

De huurders kunnen via de browser inloggen, maar ook via een iOS / Android App in je huisstijl als je deze extra module afneemt

Facturen en contracten

Bespaar jezelf tijd in stijl

Alle documenten die je huurders ontvangen, zoals het contract en de (losse) facturen, kunnen opgemaakt worden in een template dat overeenkomt met je huisstijl. Middels uitgebreide configruatie-mogelijkheden bepaal je zelf de opmaak.

We bieden uiteraard mogelijkheden om direct van start te kunnen, maar wanneer je additionele wensen hebt kun je in het 'Beheer' de gewenste aanpassingen maken. Verder zijn er veel additionele integraties om direct online te laten betalen (bijv. iDEAL, SEPA-incasso) of online te laten ondertekenen.

1Stalling Software Product
1Stalling Software Product

Integratie met eigen website

Profiteer van onze ontwikkelingen

De tijd van dure websites en lastige aanpassingen is voorbij! Een goede eigen website is nu eenmaal onmisbaar voor de online vindbaarheid en het eerste contact met nieuwe huurders. Wij bieden moderne designs voor slechts € 30 per maand (inclusief hosting)! Maar ook een gedeeltelijk koppeling is mogelijk.

Integratie met de huidige bezetting
Inclusief online boeken
Inclusief eigen e-mailadressen
Altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen

E-mails en contact

Huurders ontvangen voor hun bekende berichten

In het "Beheer" bieden wij mogelijkheden om de verschillende templates van automatische berichten te bewerken. Vanuit de software verstuur je gemakkelijk welkomstberichten, facturen, (betaal)herinneringen en meer. Het is eenvoudig om kleuren, teksten en headers in te stellen.

Eigen kleur, logo's en teksten instellen
Je berichten worden automatisch gepersonaliseerd
Gemakkelijk SMS / Whatsapp vanuit de software
Nieuwsbrieven naar je klantenbestand sturen

1Stalling Software Product
1Stalling Software Product

Eigen iOS / Android App

Klaar voor de toekomst

Een unieke feature van onze whitelabel software is de mogelijkheid om je eigen App in de iOS en Android store te plaatsen. Jouw huurders kunnen vervolgens de App downloaden een eenvoudig alles online regelen. Van betalingen tot toegang.

Verder is de App een uitstekende mogelijkheid om reviews te verzamelen, klanten in te lichten over bijzonderheden en de merkbekendheid te vergroten. Tegelijkertijd bespaart het jou enorm veel werk, omdat we bijvoorbeeld automatisch een melding versturen bij een mislukte incasso voor de huur.

Whitelabel Software dat je gebruikt in goed gezelschap

Meer dan 50 professionele verhuurders gingen je voor
greenbox software
ik wil opslagruimte huren software
Stalling Flakkee software
de rooy software opslagruimte
Stalling de Weyer software
1Storage software opslagruimte
camperpaleis software stalling
010 Storage software
containerbox self storage software
berkel self storage software
dock nord opslagruimte software
Storageflix Opslagruimte Software
Ja, ik wil een gratis demonstratie Een vraag stellen