banner

Whitelabel software

Voor de professionele verhuurder bieden wie onze software aan als Whitelabel oplossing. Hierdoor lijkt het alsof het je eigen software is, volledig in de huisstijl van je vehuurconcept. Huurders hebben een eigen inlogomgeving waarbij alle gemakkelijk online geregeld kan worden. We vertrellen je graag meer over de belangrijkste functionaliteiten.

Verhuurdersomgeving

Voor de professionele locatie

Eenvoudig nieuwe huurders ontvangen doe je door je tablet en onze software mee te nemen naar de locatie. Zo heb je de huidige bezetting en de actuele huurprijzen bij de hand die je aan de bezoeker kan laten zien.

Besluiten jullie samen om verder te gaan met het huren van de stalling- of opslagruimte? Voer gemakkelijk ter plekke de informatie in en maak de overeenkomst definitief door het ondertekenen van een overeenkost. Dit kan gemakkelijk online, de huurder ziet alle informatie in je huisstijl wat zorgt voor vertrouwen.

1Stalling Software Product
1Stalling Software Product

Klantomgeving

Een unieke ervaring voor de huurders

Elke huurder van je locatie ontvangt na het ondertekenen van jullie eerste contract de inloggegevens per mail om voortaan ook zelf in te kunnen loggen. Dit doet hij/zij niet langer via 1Stalling, maar via de inlogknop op de eigen website.

Alle informatie die jij bij de klant toevoegt is direct zichtbaar bij de huurders. Verder kunnen de facturen, contracten, berichten en meer gemakkelijk online worden teruggevonden. Eventueel kun je bijlages aan de reservering koppelen en deze delen met de huurder. Maak je gebruik van onze toegangscontrole? Dan bedient de huurder deze via het eigen account.

Facturen en contracten

Bespaar jezelf tijd in stijl

Nadat je een huurder hebt toegevoegd ontvangt hij/zij het contract per mail, welke volledig in je huisstijl is opgesteld met de bijhorende voorwaarden. Vervolgens ontvangt de huurder elke periode automatisch een nieuwe factuur. Via het 'Beheer' stel je gemakkelijk eventuele logo's, kleuren en extra teksten in, waarna de huurder direct aan jou betaald.

Gemakkelijk terugkerende facturen automatiseren
Real-time koppeling met boekhoudprogramma's
Gemakkelijk credit - en losse facturen aanmaken

1Stalling Software Product
1Stalling Software Product

Integratie met eigen website

Profiteer van onze ontwikkelingen

De tijd van dure websites en lastige aanpassingen is voorbij! Een goede eigen website is nu eenmaal onmisbaar voor de online vindbaarheid en het eerste contact met nieuwe huurders. Wij bieden moderne design met unieke designs vanaf slechts € 35 per maand (inclusief hosting)! Maar ook een gedeeltelijk koppeling is mogelijk.

Integratie met de huidige bezetting
Aanvragen komen direct in de software
Altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen

E-mails en contact

Huurders ontvangen voor hun bekende berichten

In het "Beheer" bieden wij mogelijkheden om de verschillende templates van automatische berichten te bewerken. Vanuit de software verstuur je gemakkelijk welkomstberichten, facturen, (betaal)herinneringen en meer. Het is eenvoudig om kleuren, teksten en headers in te stellen. Dit template kan je eventueel ook gebruiken voor losse e-mails.

Eigen kleur, logo's en teksten instellen
Je berichten worden automatisch gepersonaliseerd
Gemakkelijk Whatsapp's vanuit de software versturen

1Stalling Software Product
1Stalling Software Product

Betaalomgeving

Maakt betalen makkelijk, direct op je rekening!

Bij elke factuur die je verstuurd kan een online betaling worden aangeboden. Door deze gebruiksvriendelijkheid zul je betalingen sneller ontvangen. Eventueel kun je ook werken met online incassomachtigingen om elke periode af te kunnen schrijven bij je huurders, hiermee bespaar je al snel uren per maand en kan zelfs een mislukte incasso met 1 muisklik opnieuw gestart worden.

Gemakkelijk online automatische incasso's afsluiten
De bekendste betaalmethodes van NL, BE en DE
Huurders kunnen altijd en overal betalen

Starten met onze software

Onze software is een complete oplossing voor een lage prijs, zonder ingewikkelde gebruiksaanwijzing, maar met uitstekende service die het verhuren leuker maakt. We staan altijd voor je klaar met tips, templates en voorbeelden om het beste rendement te behalen.

We zien jou als partner waarbij we door samen te werken de beste software kunnen ontwikkelen. De huidige functionaliteiten om werkzaamheden te automatiseren zijn ontwikkeld samen met 20+ verhuurders.

Stuur ons een bericht