banner

Passanten Software

Veel havens hebben te maken met passanten die vaak slechts een enkele nacht blijven. Omdat het tarief op basis van de boot berekent wordt kan het registreren, ontvangen en bijhouden van de betalingen al snel veel tijd kosten. Onze gebruiksvriendelijke passantenmodule biedt de juiste functionaliteiten voor snelheid en overzicht. Gebruik je onze jachthaven software? Dan is de module gratis, anders kost het je slechts € 0,10 per betaling.

Ja, ik wil een gratis demonstratie

Gemiddeld beoordeeld met een 9,1 door verhuurders!
Passanten Software Online

Perfect voor havenmeesters

Functionaliteiten die je verder helpen

Passanten komen vaak tegelijk rond etenstijd binnen, terwijl het in de haven al druk genoeg is. Samen met onze havens hebben we functionaliteiten ontwikkeld die het inboeken zo makkelijk mogelijk maken. Bijvoorbeeld een interactieve plattegrond, overzichtelijk dashboard en de assistent die je met alle stappen helpt. Elke collega kan direct aan de slag!

Klik de plek aan, vul de informatie in en regel de online betaling direct naast de boot. Zit de dag erop? Je kunt alle statistieken zoals de omzet gemakkelijk terugkijken. Daarnaast hebben wij koppelingen met boekhoudprogramma's of de mogelijkheid dit te exporteren.

Unieke klantervaring

Passanten kunnen zichzelf gemakkelijk aanmelden

Onze passantenmodule is meer dan een formulier om sneller te registreren. Er zijn veel tijdbesparende integraties mogelijk, zo kan de passant via je eigen website alvast een plek reserveren en betalen of kun je zelfstandig inchecken via een QR-codes aanbieden!

Uiteraard zie je alle passanten naast elkaar terug in de software en zo werken alle opties perfect naast elkaar. Via onze passantenmodule profiteert je haven van een proffesionele uitstraling en leuke klantervaring.

Jachthaven Software Online Cloud Oplossing

De voordelen van onze passantenmodule

Functionaliteiten die heb voor jou en de passanten nog leuker maken
 • 24 / 7 Online inboeken

  Passanten kun zelf online inboeken, ook wanneer er geen havenmeester op locatie beschikbaar is.

 • Eenvoudig aan de slag

  In een haven werken veel verschillende werknemers/vrijwilligers, iedereen kan direct aan de slag.

 • Je eigen voorkeuren

  Alleen een bonnetje uitprinten of alle plekken registreren? Kies eenvoudig zelf hoe jij werkt.

 • Online betalingen

  Contact of digitaal? Je ontvangt alle betalingen direct gestort op jou rekening, ook buitenlandse betaalmethodes!

 • Flexibele instellingen

  Vaste ligplaatsen, volledige passantenhaven of een combinatie? Alle instellingen zijn mogelijk.

 • Unieke integraties

  Automatisch synchroniseren met boekhoudpakket, toegangscontrole, betalingen, agenda's en meer.

 • Extra opbrengsten

  Als klanten zichzelf registreren kun je ze een extra bericht over de mogelijkheden van je haven tonen.

 • Lage kosten

  Betaal alleen voor het gebruik van de software een klein percentage, zo verhoog je het rendement.

Passanten Software Online

Software voor passanten

Het complete pakket voor elke haven

Elke haven is anders en heeft een eigen manier van het beheer. De software van 1Stalling maakt dit mogelijk. Stel in het beheer je wensen, eisen en overige voorkeuren in. Vervolgens past de software zich volledig aan.

De passantenmodule is los te gebruiken, maar ook in combinatie met onze jachthaven software. Benieuwd of de software aansluit bij je locatie en de werkwijze? Wij laten je graag meer zien middels een (online) demonstratie.

Neem contact op Meer lezen

Veelgestelde vragen over onze Passantenmodule

Kan ik de passantenmodule eerst proberen?

Natuurlijk is dat mogelijk! Graag geven we je een (online) demonstratie van de mogelijkheden waarna je direct aan de de slag kunt met de gratis versie van de software. Maak je al gebruik van onze Jachthaven Software? In het beheer kan je de module gemakkelijk aan/uit zetten.

Wat kost de passanten software?

Onze passantenmodule is gratis te gebruiken en kost slechts € 0,10 per passant, welke verekent wordt op het moment dat de passant het bonnentje betaald. Verder zijn er geen opstartkosten en geen opzegtermijn.

Wat zijn de mogelijkheden van passanten software?

Gemakkelijk de bezoekers van je haven online laten betalen, afhankelijk van de lengte van de boot en het aantal dagen. Daarbij is het mogelijk om extra services, zoals stroom, af te rekenen.

Start met de gratis passantenmodule

Onze software is een complete oplossing voor een lage prijs, zonder ingewikkelde gebruiksaanwijzing, maar met uitstekende service die het havenbeheer leuker maakt. We staan altijd voor je klaar met tips, templates en voorbeelden om het beste rendement te behalen.

We zien jou als partner waarbij we door samen te werken de beste software kunnen ontwikkelen. De huidige functionaliteiten om werkzaamheden te automatiseren zijn ontwikkeld samen met onze gebruikers.

Stuur ons een bericht
software voor passanten online