Floranda Stalling Bommelerwaard

Bootstalling in Nieuwaal, Gelderland

floranda stalling bommelerwaard bootstalling in gelderland floranda stalling bommelerwaard boot op trailer stalling floranda stalling bommelerwaard ruime bootstalling nederland floranda stalling bommelerwaard plek voor boot floranda stalling bommelerwaard boot buitenterrein stalling floranda stalling bommelerwaard ophalen bij bootstalling buiten floranda stalling bommelerwaard eigen plek in bootstalling floranda stalling bommelerwaard wassen buiten floranda stalling bommelerwaard binnenstalling boot floranda stalling bommelerwaard floranda nieuwaal

Wat kun je verwachten?

  • Uitgebreide openingstijden, ophalen is ook ‘s avonds en op zaterdag mogelijk
  • Floranda Stalling heeft een zeer ruime opzet met voldoende tussenruimte
  • Alle prijzen zijn inclusief onbeperkt halen/brengen
  • Max. hoogte van ±3,45 meter

Huidige beschikbaarheid

Aantal vrije plekken 90% weinig plek Meld onjuiste info
Laatste update: 20 mei 2024

Omschrijving bootstalling

Floranda Stalling Bommelerwaard is de plek in Nieuwaal voor jouw boot. De stalling beschikt over 48.000 m² aan ruimte en hanteert hierbij een ruime opzet. Elke boot heeft zijn eigen vaste plek, gekoppeld aan een persoonlijk klantnummer. De boten staan het hele jaar binnen waar de ventilatie geregeld wordt via een computergestuurd beluchtingssysteem. Het gronddoek zorgt voor een zoveel als mogelijk stofvrije ruimte. Het grootste gedeelte UV-licht wordt tegengehouden door het gekrijte dak in combinatie met zonwerend doek.

De bootstalling zelf ligt op een volledig afgesloten terrein en is daarbij streng beveiligd met camera’s, brandblussers en een brandmeldinstallatie. Het in- en uitrijden van de voertuigen wordt verzorgd door vriendelijk, maar zeer professioneel personeel. Met jouw boot weg? Deze wordt voor klaargezet op het ruime buitenterrein, zodat je na het stellen van de spiegels zonder zorgen kan vertrekken. Helemaal ontspannen naar het water of terug de stalling in? Floranda Stalling biedt ook een wasservice aan waarbij de gehele boot schoongespoten wordt.

Floranda Stalling vind je in Nieuwaal, zeer gemakkelijk te bereiken vanaf de A2. De bootstalling heeft een brede oprit, waardoor je ook met boot gemakkelijk het terrein oprijdt. Ophalen en wegbrengen kan vanaf maart t/m eind oktober ook ‘s avonds en in het weekend. Een ander voordeel van Floranda Stalling Bommelerwaard is de samenwerking met van Lit bootservice uit Gameren. Hierdoor is het mogelijk om specialistisch onderhoud of een BOVAG-keuring uit te laten voeren tijdens de stallingsperiode.

Extra services

schoonmaak Basis wasbeurt (< 2m breed)
Jouw boot wordt zorgvuldig gewassen. Dit kan zowel bij het ophalen als het wegbrengen van de boot.
schoonmaak Basis wasbeurt (< 3m breed)
Jouw boot wordt zorgvuldig gewassen. Dit kan zowel bij het ophalen als het wegbrengen van de boot.

Specificaties

Type pand glazen kas met afgesloten terrein
Ondergrond gronddoek
Vorstvrij
Winterstalling
Self service
Haal- en brengservice
Beveiligd met camerabewaking
Gasfles-opslag
Overdekt
Stroomaansluiting
Onderhoud & reparatie
Wassen
Capaciteit 1450 objecten
Maximale afmetingen 380 cm hoogte

Openingstijden

Maart tot november December tot februari
Ma t/m vrij 14:00-17:30 & 18:00-19:00
wo gesloten
14:00 tot 17:00
wi/wo/do gesloten
Zaterdag 08:00 tot 12:00 08:00 tot 12:00
Zondag en feestdagen - -

Voor het ophalen en terugbrengen van het voertuig moet altijd een verzoek worden ingediend.

Meer informatie

Bel verhuurder
Eigenaar Bootstalling in Nieuwaal - Floranda Henk
eigenaar
Geverifieerd
06 - 504 54 946
Hogeweg 135313BA NieuwaalGelderlandNederland
Routebeschrijving
Website verhuurder

Veelgestelde vragen

Is er nog plek voor mijn voertuig?

Via 1Stalling reserveer je gemakkelijk een plek bij de verhuurder. In de reserveerkolom vind je alle manieren om contact op te nemen. Hier staan o.a. het telefoonnummer, de knop ‘plan een bezichtiging’ en vaak ook de mogelijkheid om direct een plek te reserveren. Welke mogelijkheden er zijn is bepaald door de verhuurder.

Hoe is mijn voertuig verzekerd?

1Stalling is het platform dat verhuurders en huurders samenbrengt. Dit betekent dat wanneer je een huurovereenkomst aangaat met de verhuurder 1Stalling hierbij geen contractpartij wordt, maar slechts een faciliterende functie heeft. Bij een voertuigstalling is er namelijk sprake van een bewaarnemingsovereenkomst tussen de huurder en verhuurder. De regels rond bewaarnemingen zijn vastgelegd in het Burgerlijk Wetboek. Wat hier precies instaat? Dat leggen we je graag uit in onze blog.
Meer lezen over afsprakelijkheden

Kan ik de stalling eerst bekijken?

Natuurlijk is het mogelijk om de locatie eerst te bekijken voordat je overgaat tot huren. Er zijn verschillende manieren om een gemakkelijk een bezichtiging te plannen.

Gebruik de kolom "Meer informatie" en stuur een verzoek naar de verhuurder met de wens om de locatie te bekijken.
Onder de contactgegevens van de verhuurder zie je de knop "Plan een bezichtiging".
Bel de verhuurder via zijn/haar directe nummer die je vindt tussen de contactgegevens.

Contact Informatie aanvragen