Caravanstalling Bloemena Locatie vol

Caravanstalling in Borculo, Gelderland

caravanstalling bloemena caravanstalling achterhoek borculo caravanstalling bloemena stallingruimte gelderland ruurlo caravanstalling bloemena binnenstalling caravan zwiep caravanstalling bloemena stalling eibergen gelderland caravanstalling bloemena caravanstalling borculo caravanstalling bloemena stallingruimte de horst caravanstalling bloemena caravanstalling hofman caravanstalling bloemena stalling binnen kulsdom caravanstalling bloemena stalling berkelland caravanstalling bloemena maatschap hofman

Wat kun je verwachten?

  • De ruimte is volledig afgesloten, met een droge en verharde ondergrond
  • De binnenstalling is ruim opgezet en geschikt voor grotere voertuigen
  • Prijzen zijn inclusief onbeperkt ophalen van jouw caravan
  • In de winter kan het vriezen in de stalling

Huidige beschikbaarheid

Aantal vrije plekken Geen plek Meld onjuiste info
Laatste update: 29 apr 2024

Omschrijving caravanstalling

Bij Caravanstalling Borculo (Gelderland) staan alle caravans het gehele jaar binnen in een goed geventileerde ruimte. De ondergrond is verhard en het dak houdt het directe zonlicht volledig tegen. Perfecte omstandigheden voor jouw caravan dus! De caravanstalling zelf ligt op eigen terrein met een grote oprit voor het gemakkelijk wegbrengen en ophalen van jouw caravan.

Het in en uitrijden van de voertuigen wordt verzorgd door vriendelijke, maar professionele beheerders. Met jouw caravan weg? Deze wordt voor je klaargezet op het ruime buitenterrein, zodat je zonder zorgen kan vertrekken. Wanneer je een plek huurt bij Caravanstalling Borculo kun je jouw ophaalafspraak gemakkelijk online inplannen via een eigen 1Stalling account.

Caravanstalling Borculo vind je in de gemeente Berkelland (Achterhoek). Waardoor het voor veel omliggende campings, dorpen en steden een goede oplossing kan zijn. Via de verschillende provinciale wegen is de stalling gemakkelijk bereikbaar vanuit de richting Deventer, Hengelo/Enschede, maar ook Doetinchem. Zit je nog met vragen? Twijfel niet een neem via deze pagina contact op met Joost Hofmann van Caravanstalling Borculo.

Specificaties

Type pand bedrijfsloods met afgesloten terrein
Ondergrond bestrating
Vorstvrij
Winterstalling
Self service
Haal- en brengservice
Beveiligd met camerabewaking
Gasfles-opslag
Overdekt
Stroomaansluiting
Onderhoud & reparatie
Wassen
Capaciteit 100 objecten

Openingstijden

Maart tot november December tot februari
Ma t/m vr Op afspraak Op afspraak
Zaterdag Op afspraak Op afspraak
Zondag en feestdagen Gesloten Gesloten

Voor het ophalen en terugbrengen van het voertuig moet altijd een verzoek worden ingediend.

Bestaande klant

Bijv. ophalen en terugbrengen

Locatie is vol

Helaas, deze locatie heeft geen plek meer vrij. Via onderstaande knop bekijk je eenvouding de andere locaties in de buurt.


Zoek in de buurt
Eigenaar Caravanstalling in Borculo - Bloemena Joost
eigenaar
Geverifieerd
06 132 08 268
KvK 09215993
Beltrumseweg 77271NB BorculoGelderlandNederland
Routebeschrijving
Geen website

Veelgestelde vragen

Is er nog plek voor mijn voertuig?

Via 1Stalling reserveer je gemakkelijk een plek bij de verhuurder. In de reserveerkolom vind je alle manieren om contact op te nemen. Hier staan o.a. het telefoonnummer, de knop ‘plan een bezichtiging’ en vaak ook de mogelijkheid om direct een plek te reserveren. Welke mogelijkheden er zijn is bepaald door de verhuurder.

Hoe is mijn voertuig verzekerd?

1Stalling is het platform dat verhuurders en huurders samenbrengt. Dit betekent dat wanneer je een huurovereenkomst aangaat met de verhuurder 1Stalling hierbij geen contractpartij wordt, maar slechts een faciliterende functie heeft. Bij een voertuigstalling is er namelijk sprake van een bewaarnemingsovereenkomst tussen de huurder en verhuurder. De regels rond bewaarnemingen zijn vastgelegd in het Burgerlijk Wetboek. Wat hier precies instaat? Dat leggen we je graag uit in onze blog.
Meer lezen over afsprakelijkheden

Kan ik de stalling eerst bekijken?

Natuurlijk is het mogelijk om de locatie eerst te bekijken voordat je overgaat tot huren. Er zijn verschillende manieren om een gemakkelijk een bezichtiging te plannen.

Gebruik de kolom "Meer informatie" en stuur een verzoek naar de verhuurder met de wens om de locatie te bekijken.
Onder de contactgegevens van de verhuurder zie je de knop "Plan een bezichtiging".
Bel de verhuurder via zijn/haar directe nummer die je vindt tussen de contactgegevens.

Contact Locatie vol