Containerbox

Opslagruimte in Stompetoren, Noord-Holland

containerbox opslagruimte huren regio stompetoren en alkmaar containerbox self storage opslagruimte huren alkmaar containerbox self storage opslagruimte huren regio ursum containerbox self storage opslagruimte huren alkmaar containerbox self storage opslagruimte huren grootschermer containerbox self storage opslagruimte huren schermerhorn

Wat kun je verwachten?

  • Een uitgebreide keuze aan zeer scherp geprijsde opslagunits in de regio Alkmaar / Stompetoren
  • Ruimte openingstijden, elke dag van 06:30 - 22:30. Ook op zon- en feestdagen
  • De opslagunits zijn flexibel te huren vanaf 1 maand
  • Geen werkzaamheden in de opslagruimte

Huidige beschikbaarheid

Aantal vrije plekken Genoeg plek Meld onjuiste info
Laatste update: 29 apr 2024

Omschrijving opslagruimte

Containerbox in Stompetoren heeft flexibele en betaalbare opslagmogelijkheden voor particulieren en bedrijven. Alle opslagruimtes zijn te huren vanaf 1 maand en variëren in grootte. Containerbox adviseert je graag over welke opslagruimte het beste bij je wensen past. Verder wordt er niet gewerkt met kortingen, maar is er een vaste lage prijs van slechts € 4 per m3 per maand, zonder opstartkosten of andere bijkomende kosten!

De opslagboxen zijn van goede kwaliteit, droog en het klimaat wordt op peil gehouden. De locatie is verder uitstekend beveiligd middels toegangscontrole en continue-camerabewaking. Zelf kan je 7 dagen per week van 06:30 tot 22:30 bij je opslag en is er meer dan genoeg parkeerruimte om dichtbij te laden en lossen. Ook is het mogelijk om van extra karretjes of een aanhangwagen gebruik te maken. Geen onnodig tilwerk dus!

Containerbox vind je in Stompetoren aan de Neerlandia 12 (Noord-Holland), ook gemakkelijk bereikbaar vanuit de omliggende plaatsen zoals Alkmaar, Heerhugowaard en Hoorn. Zit je nog met vragen? Neem via de informatie op deze pagina gemakkelijk contact op met de eigenaar Richard.

Specificaties

Type pand bedrijfsloods met afgesloten terrein
Ondergrond beton
Vorstvrij
Self service
Haal- en brengservice
Beveiligd met camerabewaking
Overdekt
Stroomaansluiting
Capaciteit 100 plekken

Openingstijden

Self Service
Maandag tot vrijdag 06:30 - 22:30
Zaterdag 06:30 - 22:30
Zondag en feestdagen 06:30 - 22:30
Op afspraak
Maandag tot vrijdag Op afspraak
Zaterdag Op afspraak
Zondag en feestdagen Gesloten

Bestaande klant

Bijv. ophalen en terugbrengen

Meer informatie

Jouw verzoek is geheel vrijblijvend

Veelgestelde vragen

Hoe zijn mijn spullen verzekerd?

Tijdelijke opslagruimte is perfect om het ruimtetekort tijdens bijvoorbeeld een verbouwing of verhuizing op te lossen. Maar wat als er iets gebeurd met jouw inboedel of (bedrijfs)voorraad? Valt dit onder een verzekering en wie is aansprakelijk? In onze blog geven we je graag meer informatie.

Meer lezen over afsprakelijkheden

Zijn er nog plekken vrij?

Via het 1Stalling platform reserveer je gemakkelijk een plek bij de verhuurder. In de reserveerkolom vind je alle manieren om in contact te komen. Hier staan o.a. het telefoonnummer, de knop ‘plan een bezichtiging’ en vaak ook de mogelijkheid om direct een plek te reserveren. Welke mogelijkheden er zijn is bepaald door de verhuurder zelf.

Kan ik de locatie eerst bekijken?

Natuurlijk is het mogelijk om de locatie eerst te bekijken voordat je overgaat tot huren. Er zijn verschillende manieren om een gemakkelijk een bezichtiging te plannen.

Gebruik de kolom "Meer informatie" en stuur een verzoek naar de verhuurder met de wens om de locatie te bekijken.
Onder de contactgegevens van de verhuurder zie je de knop "Plan een bezichtiging".
Bel de verhuurder via zijn/haar directe nummer die je vindt tussen de contactgegevens.

Contact Informatie aanvragen