De Koornwaard

Buitenopslag in Heukelum, Gelderland

de koornwaard opslag de koornwaard de koornwaard opslagcontainer huren de koornwaard zeecontainer voor opslag de koornwaard de koornwaard in heukelum de koornwaard container unit de koornwaard opslag ruimte vrij de koornwaard de koornwaard receptie open de koornwaard de koornwaard opslagcontainer de koornwaard opslagruimte met stroom de koornwaard opslag bereikbaar met auto

Wat kun je verwachten?

  • Alle units zijn voorzien van anti-inbraakbeugels en een gecertificeerd slot
  • Toegang d.m.v. kentekencontrole en parkeren direct naast de opslagunit
  • Wind- en waterdicht, natuurlijk met voldoende ventilatie
  • De opslagcontainers bevinden zich buiten

Huidige beschikbaarheid

Aantal vrije plekken Genoeg plek Meld onjuiste info
Laatste update: 1 apr 2024

Omschrijving opslagruimte

De Koornwaard is een familiebedrijf gevestigd in Heukelum, waar je al ruim 25 jaar terecht kunt voor Opslag en Self-storage. Een voormalig steenfabriek is door de eigenaren verandert in een uniek opslag- en bedrijventerrein. Service en persoonlijke aandacht hebben bij de Koornwaard altijd hoog in het vaandel gestaan. Dit zie je terug in de vriendelijke, maar zeer professionele medewerkers, evenals de verschillende opslagunits.

Het juiste adres voor opslag
De Self Storage Units zijn wind- en waterdicht, hebben een goede ventilatie en zijn standaard uitgevoerd met een hardhouten vloer. Verder is er ook gedacht aan een anti-inbraakbeugel in combinatie met gecertificeerd slot. Alle containers staan op het beveiligde terrein met on-site beheer en camerabeveiliging. Toegangscontrole vindt na het sluiten van de receptie plaats door middel van kentekenregistratie, waardoor je altijd bij jouw spullen kan als je deze nodig hebt. ‘s Avonds zijn de units ook gemakkelijk toegankelijk door de aanwezige LED verlichting.

Gemakkelijk bereikbaar
De Koornwaard is gemakkelijk bereikbaar en ligt binnen de ‘snelwegdriehoek’ A15 (Rotterdam- Nijmegen), A2 (Amsterdam- ́s Hertogenbosch) en A27 (Utrecht-Breda). Bij de Koornwaard zijn de opslagunits al te huren vanaf 1 kalendermaand. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om grotere ruimtes te huren voor goederenopslag, distributie, magazijnwerk en meer. Zowel op het binnen- als buitenterrein. Voor meer informatie over alle mogelijkheden kan het beste contact worden opgenomen via onderstaande contactgegevens.

Specificaties

Type pand buitenterrein met afgesloten terrein
Ondergrond betonplaten
Vorstvrij
Self service
Haal- en brengservice
Beveiligd met camerabewaking
Overdekt
Stroomaansluiting
Capaciteit 100 plekken

Openingstijden

Maart tot november December tot februari
Ma t/m vrij Altijd open Altijd open
Zaterdag Altijd open Altijd open
Zondag en feestdagen Altijd open Altijd open
Maart tot november December tot februari
Ma t/m vrij 08:00 tot 17:00 08:00 tot 17:00
Zaterdag 09:00 tot 17:00 09:00 tot 17:00
Zondag en feestdagen - -

Meer informatie

Bel verhuurder
Eigenaar Buitenopslag in Heukelum - De Koornwaard De Koornwaard
familiebedrijf
Geverifieerd
0345 - 610 848
Appeldijk 17A4161BH HeukelumGelderlandNederland
Routebeschrijving
Website verhuurder

Veelgestelde vragen

Hoe zijn mijn spullen verzekerd?

Tijdelijke opslagruimte is perfect om het ruimtetekort tijdens bijvoorbeeld een verbouwing of verhuizing op te lossen. Maar wat als er iets gebeurd met jouw inboedel of (bedrijfs)voorraad? Valt dit onder een verzekering en wie is aansprakelijk? In onze blog geven we je graag meer informatie.

Meer lezen over afsprakelijkheden

Zijn er nog plekken vrij?

Via het 1Stalling platform reserveer je gemakkelijk een plek bij de verhuurder. In de reserveerkolom vind je alle manieren om in contact te komen. Hier staan o.a. het telefoonnummer, de knop ‘plan een bezichtiging’ en vaak ook de mogelijkheid om direct een plek te reserveren. Welke mogelijkheden er zijn is bepaald door de verhuurder zelf.

Kan ik de locatie eerst bekijken?

Natuurlijk is het mogelijk om de locatie eerst te bekijken voordat je overgaat tot huren. Er zijn verschillende manieren om een gemakkelijk een bezichtiging te plannen.

Gebruik de kolom "Meer informatie" en stuur een verzoek naar de verhuurder met de wens om de locatie te bekijken.
Onder de contactgegevens van de verhuurder zie je de knop "Plan een bezichtiging".
Bel de verhuurder via zijn/haar directe nummer die je vindt tussen de contactgegevens.

Contact Informatie aanvragen