Caravanstalling Hendriks van de Weem Ven-Zelderheide - Gennep Locatie vol

Vouwwagenstalling in Ven-Zelderheide, Limburg

caravanstalling hendriks van de weem ven-zelderheide - gennep vouwwagenstalling ven-zelderheide - regio limburg caravanstalling hendriks van de weem ven-zelderheide - gennep vouwwagenstalling ven-zelderheide - regio limburg caravanstalling hendriks van de weem ven-zelderheide - gennep vouwwagenstalling ven-zelderheide - regio limburg

Wat kun je verwachten?

  • Alle voertuigen staan schoon, droog en op het eigen terrein binnen van de stalling
  • Vriendelijke beheerders verzorgen het in- en uitrijden van de voertuigen
  • Verharde ondergrond en een dak wat de zon volledig tegenhoudt
  • Zondag gesloten

Huidige beschikbaarheid

Aantal vrije plekken Geen plek Meld onjuiste info
Laatste update: 20 mei 2024

Omschrijving vouwwagenstalling

Vouwwagenstalling Hendriks van de Weem in Ven-Zelderheide (Noord-Limburg) heeft een schone en droge ruimte voor de stalling van je vouwwagen. Alle voertuigen in de stalling staan het gehele jaar binnen op een verharde ondergrond, waarbij het dak de Nederlandse weersomstandigheden buiten houdt. Perfect voor het voertuig! De stalling bevindt zich verder op het eigen terrein van de locatie, waardoor je er zeker van kan zijn dat je voertuig veilig staat.

Als je een plek huurt bij Vouwwagenstalling Hendriks van de Weem kun je ophaalafspraken gemakkelijk online inplannen via je eigen 1Stalling-account. Hierbij wordt het in- en uitrijden van de vouwwagen verzorgd door de professionele eigenaar, zodat je zonder zorgen kan vertrekken. In dit account vind je ook alle informatie, zoals het contract en de facturen online terug. Vouwwagenstalling Hendriks van de Weem werkt alleen met jaarcontracten.

Vouwwagenstalling Hendriks van de Weem vind je in Ven-Zelderheide in het noorden van Limburg, gemeente Gennep vlak aan de Duitse grens. De vouwwagenstalling ligt dicht bij de N291 waardoor deze ook vanuit de omliggende plaatsen gemakkelijk te bereiken is. Zit je nog met vragen? Neem gemakkelijk contact op met de eigenaar Harrie via deze pagina.

Specificaties

Type pand bedrijfsloods met afgesloten terrein
Ondergrond beton
Vorstvrij
Winterstalling
Self service
Haal- en brengservice
Beveiligd
Gasfles-opslag
Overdekt
Stroomaansluiting
Onderhoud & reparatie
Wassen
Capaciteit 100 objecten
Maximale afmetingen 320 cm hoogte

Openingstijden

Op afspraak
Dinsdag 10:00 - 17:00 & 19:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 15:00

Voor het ophalen en terugbrengen van het voertuig moet altijd een verzoek worden ingediend.

Bestaande klant

Bijv. ophalen en terugbrengen

Locatie is vol

Helaas, deze locatie heeft geen plek meer vrij. Via onderstaande knop bekijk je eenvouding de andere locaties in de buurt.


Zoek in de buurt
Eigenaar Vouwwagenstalling in Ven-Zelderheide - Caravanstalling Hendriks van de Weem Ven-Zelderheide - Gennep Harrie & Gertie
eigenaren
Geverifieerd
06 - 288 73 443
KvK 52505014
E-mail verhuurder
Plan een bezichtiging
Driebergseven 66599CM Ven-ZelderheideLimburgNederland
Routebeschrijving
Geen website

Veelgestelde vragen

Is er nog plek voor mijn voertuig?

Via 1Stalling reserveer je gemakkelijk een plek bij de verhuurder. In de reserveerkolom vind je alle manieren om contact op te nemen. Hier staan o.a. het telefoonnummer, de knop ‘plan een bezichtiging’ en vaak ook de mogelijkheid om direct een plek te reserveren. Welke mogelijkheden er zijn is bepaald door de verhuurder.

Hoe is mijn voertuig verzekerd?

1Stalling is het platform dat verhuurders en huurders samenbrengt. Dit betekent dat wanneer je een huurovereenkomst aangaat met de verhuurder 1Stalling hierbij geen contractpartij wordt, maar slechts een faciliterende functie heeft. Bij een voertuigstalling is er namelijk sprake van een bewaarnemingsovereenkomst tussen de huurder en verhuurder. De regels rond bewaarnemingen zijn vastgelegd in het Burgerlijk Wetboek. Wat hier precies instaat? Dat leggen we je graag uit in onze blog.
Meer lezen over afsprakelijkheden

Kan ik de stalling eerst bekijken?

Natuurlijk is het mogelijk om de locatie eerst te bekijken voordat je overgaat tot huren. Er zijn verschillende manieren om een gemakkelijk een bezichtiging te plannen.

Gebruik de kolom "Meer informatie" en stuur een verzoek naar de verhuurder met de wens om de locatie te bekijken.
Onder de contactgegevens van de verhuurder zie je de knop "Plan een bezichtiging".
Bel de verhuurder via zijn/haar directe nummer die je vindt tussen de contactgegevens.

Contact Locatie vol