Jachthaven Persoon

Buitenstalling voor jachthavens in Aalsmeer, Noord-Holland

jachthaven persoon jachthaven persoon in aalsmeer jachthaven persoon jachthaven persoon in aalsmeer jachthaven persoon jachthaven persoon in aalsmeer jachthaven persoon jachthaven persoon in aalsmeer

Wat kun je verwachten?

  • De HISWA erkende jachthaven heeft ruim 100 ligplaatsen en voorziet daarnaast in stalling
  • Met de technische kennis en ervaring is er veel mogelijk op het gebied van onderhoud en reparatie aan boot of motor
  • Hijskraan tot 4 ton, werkplaats, parkeren, wifi, leenfiets, elektra-, drinkwatervoorzieningen en meer
  • Zondag gesloten

Huidige beschikbaarheid

Aantal vrije plekken 99% weinig plek Meld onjuiste info
Laatste update: 1 jul 2024

Omschrijving jachthaven

Jachthaven Persoon biedt diverse mogelijkheden aan voor de (winter)stalling van je boot en vaste ligplaatsen. De haven staat bekend als een plek waar klanten elkaar kennen, vriendschappelijk met elkaar omgaan en waar een goede sfeer heerst. Dit alles gefaciliteerd door het havenmeesterschap van Jos en Luuk. De HISWA erkende jachthaven heeft ruim 100 ligplaatsen en voorziet daarnaast in winterstalling, onderhoud en reparatie.

Ligplaatsen
De haven biedt 110 ligplaatsen voor boten tot 14 meter, elk met een zijsteiger, drinkwater en elektriciteit. Ligplaatstarieven omvatten douche- en toiletfaciliteiten, en er is een jollenhelling beschikbaar. Ligplaatshouders kunnen een parkeerkaart kopen voor zomerse parkeermogelijkheden.

(Winterstalling)
Jachthaven Persoon biedt diverse mogelijkheden voor de stalling boten, zoals buiten op de wal, in een verwarmde loods of in het water. Met een kraan van 4 ton en hydraulisch systeem kunnen veel soorten boten hier gestald worden. Jachthaven Persoon heeft verder een milieuvriendelijke afspuitplaats en assisteert bij het bergen van masten.

Waar vind je Jachthaven Persoon
Je bent van harte welkom bij Jachthaven Persoon. Een echt familiebedrijf en allen fervent watersporters. Zij staan voor je klaar met persoonlijke aandacht, een goede service en een redelijke prijs. Je vind de locatie direct gesitueerd aan de ‘kleine poel’ van de Westeinderplassen te Aalsmeer. Een prachtig natuurgebied, het grootste binnenwater van Nederland en het middelpunt van de Hollandse Plassen. Vanuit de haven vaar je zo naar Amsterdam, de Kagerplassen en het Braassemermeer.

Specificaties

Type pand bedrijfsloods met afgesloten terrein
Ondergrond water
Vorstvrij
Winterstalling
Self service
Haal- en brengservice
Beveiligd met camerabewaking
Overdekt
Stroomaansluiting
Onderhoud & reparatie
Wassen
Capaciteit 120 plekken

Openingstijden

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag en feestdagen Gesloten
Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag en feestdagen Gesloten

Bestaande klant

Bijv. ophalen en terugbrengen

Meer informatie

Jouw verzoek is geheel vrijblijvend

Extra service

Bekijk mogelijkheden

Jouw verzoek is geheel vrijblijvend

Veelgestelde vragen

Is er nog plek voor mijn vaartuig?

Via 1Stalling reserveer je gemakkelijk een plek bij de verhuurder. In de reserveerkolom vind je alle manieren om contact op te nemen. Hier staan o.a. het telefoonnummer, de knop ‘plan een bezichtiging’ en vaak ook de mogelijkheid om direct een plek te reserveren. Welke mogelijkheden er zijn is bepaald door de verhuurder.

Hoe is mijn vaartuig verzekerd?

1Stalling is een platform dat verhuurders en huurders samenbrengt. Dit betekent dat wanneer je een huurovereenkomst aangaat met de verhuurder 1Stalling geen contractpartij wordt, maar slechts een faciliterende functie heeft. Bij een jachthaven of bootstalling is er namelijk sprake van een bewaarnemingsovereenkomst tussen de huurder en verhuurder. De regels rond bewaarnemingen zijn vastgelegd in het Burgerlijk Wetboek. Wat hier precies instaat? Dat leggen we je graag uit in onze blog.
Meer lezen over afsprakelijkheden

Kan ik de jachthaven eerst bekijken?

Natuurlijk is het mogelijk om de locatie eerst te bekijken voordat je overgaat tot huren. Er zijn verschillende manieren om een gemakkelijk een bezichtiging te plannen.

Gebruik de kolom "Meer informatie" en stuur een verzoek naar de verhuurder met de wens om de locatie te bekijken.
Onder de contactgegevens van de verhuurder zie je de knop "Plan een bezichtiging".
Bel de verhuurder via zijn/haar directe nummer die je vindt tussen de contactgegevens.

Contact Informatie aanvragen