JOIN ME Selfstorage

Opslagruimte in Amsterdam, Noord-Holland

join me selfstorage self storage opslagruimte huren amsterdam join me selfstorage amsterdam noord opslagruimte huren noord-holland join me selfstorage opslag huren regio amsterdam noord join me selfstorage amsterdam noord opslagruimte huren noord-holland zaandam join me selfstorage amsterdam noord opslagruimte huren noord-holland zaandam join me selfstorage opslagruimte huren regio amsterdam noord join me selfstorage opslagruimte huren regio amsterdam noord self storage join me selfstorage opslagruimte huren regio amsterdam noord

Wat kun je verwachten?

  • Gratis ophaalservice vanaf een opslagruimte van 4,5 m3 of groter, vlakbij het NDSM terrein
  • Uitstekend beveiligde opslagruimtes te huur van 1 tot 120 m3
  • 7 dagen per week toegang tot de eigen opslagruimte
  • Geen overige werkzaamheden

Huidige beschikbaarheid

Aantal vrije plekken Genoeg plek Meld onjuiste info
Laatste update: 27 mei 2024

Omschrijving opslagruimte

JOIN ME Selfstorage in Amsterdam Noord biedt opslagruimtes aan van 1 tot 120 m3 welke flexibel per maand te huren zijn. De opslagruimtes zijn schoon, droog en goed geconditioneerd (altijd minimaal 13°C). De locatie is verder uitstekend beveiligd met een toegangssysteem, continue camerabeveiliging en een brandmeldinstallatie. Zo kun je er zeker van zijn dat je spullen veilig staan.

Toegang tot de opslaglocatie is standaard mogelijk van 06:00 - 24:00 (tegen betaling ook 24 uur per dag). Verder zijn er bij de opslaglocatie verschillende transportmiddelen en karren aanwezig om gemakkelijk in- en uit te kunnen laden. Verder kun je gratis gebruik maken van een aanhangwagen voor het eenmalig halen en terugbrengen van je goederen (max. 2 hele dagen te huren).

JOIN ME Selfstorage vind je aan de Disketteweg 18 in Amsterdam Noord en is hierdoor ook zeer gemakkelijk bereikbaar vanaf de A10 of A7/A8 uit de nabijgelegen plaatsen zoals Zaandam en Oostzaan. Heb je nog vragen over het huren van een opslagruimte? Neem via deze pagina gemakkelijk contact op met Heidi, verhuurspecialist bij JOIN ME Selfstorage. Liever langskomen? De receptie en shop zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Specificaties

Type pand bedrijfsloods met afgesloten terrein
Ondergrond beton
Vorstvrij 13 ° C min. temparatuur
Self service
Haal- en brengservice
Beveiligd met camerabewaking
Overdekt
Stroomaansluiting
Capaciteit 300 plekken

Openingstijden

Self Service
Maandag tot vrijdag 06:00 - 24:00
Zaterdag 06:00 - 24:00
Zondag en feestdagen 06:00 - 24:00
Op afspraak
Maandag tot vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag en feestdagen Gesloten

Meer informatie

Bel verhuurder
Eigenaar Opslagruimte in Amsterdam - JOIN ME Selfstorage Heidi
verhuurspecialist
Geverifieerd
085 - 047 72 70 09:00 - 18:00 (zo gesloten)
Disketteweg 181033NW AmsterdamNoord-HollandNederland
Routebeschrijving
Website verhuurder

Veelgestelde vragen

Hoe zijn mijn spullen verzekerd?

Tijdelijke opslagruimte is perfect om het ruimtetekort tijdens bijvoorbeeld een verbouwing of verhuizing op te lossen. Maar wat als er iets gebeurd met jouw inboedel of (bedrijfs)voorraad? Valt dit onder een verzekering en wie is aansprakelijk? In onze blog geven we je graag meer informatie.

Meer lezen over afsprakelijkheden

Zijn er nog plekken vrij?

Via het 1Stalling platform reserveer je gemakkelijk een plek bij de verhuurder. In de reserveerkolom vind je alle manieren om in contact te komen. Hier staan o.a. het telefoonnummer, de knop ‘plan een bezichtiging’ en vaak ook de mogelijkheid om direct een plek te reserveren. Welke mogelijkheden er zijn is bepaald door de verhuurder zelf.

Kan ik de locatie eerst bekijken?

Natuurlijk is het mogelijk om de locatie eerst te bekijken voordat je overgaat tot huren. Er zijn verschillende manieren om een gemakkelijk een bezichtiging te plannen.

Gebruik de kolom "Meer informatie" en stuur een verzoek naar de verhuurder met de wens om de locatie te bekijken.
Onder de contactgegevens van de verhuurder zie je de knop "Plan een bezichtiging".
Bel de verhuurder via zijn/haar directe nummer die je vindt tussen de contactgegevens.

Contact Informatie aanvragen