Ik Wil Opslagruimte Huren

Opslagruimte in Nieuwkoop, Noord-Holland

ik wil opslagruimte huren self storage nieuwkoop ik wil opslagruimte huren opslagruimte nieuwkoop self storage ik wil opslagruimte huren opslagruimte nieuwkoop self storage ik wil opslagruimte huren opslagruimte nieuwkoop self storage ik wil opslagruimte huren opslagruimte nieuwkoop self storage ik wil opslagruimte huren opslagruimte nieuwkoop self storage ik wil opslagruimte huren opslagruimte nieuwkoop self storage ik wil opslagruimte huren opslagruimte nieuwkoop self storage ik wil opslagruimte huren opslagruimte nieuwkoop self storage ik wil opslagruimte huren opslagruimte nieuwkoop self storage ik wil opslagruimte huren opslagruimte nieuwkoop self storage ik wil opslagruimte huren opslagruimte nieuwkoop self storage ik wil opslagruimte huren opslagruimte nieuwkoop self storage

Wat kun je verwachten?

  • Een uitgebreide keuze aan uitstekend geprijsde opslagunits in diverse afmetingen
  • Jouw eigen opslagbox 6 dagen per week toegankelijk van 6:00 tot 23:00
  • Geavanceerd toegangscontrole d.m.v. App en 24/7 camerabewaking
  • Niet geschikt voor werkzaamheden naast het opslaan van goederen

Huidige beschikbaarheid

Aantal vrije plekken Genoeg plek Meld onjuiste info
Laatste update: 27 mei 2024

Omschrijving opslagruimte

Bij de 2e vestiging van Ik Wil Opslagruimte Huren in Nieuwkoop kun je als particulier of bedrijf flexibel je persoonlijke opslagruimte huren, variërend in formaat. Alle opslagruimtes zijn schoon, droog en nagenoeg stofvrij. Perfect voor bijvoorbeeld inboedel of voorraad waar je zuinig op bent. Door de nodige isolatie zijn de opslagruimtes in de zomer koel en in de winter vorstvrij. Dus of je nu voor een korte verhuizing extra ruimte zoekt of jarenlang jouw archief wilt onderbrengen, hier zit je goed!

De Self-storage locatie is beveiligd middels een afgesloten terrein, toegangscontrole en continue (24/7)-camerabewaking. Je kunt er zeker van dat jouw spullen veilig staan, terwijl jij zelf 6 dagen per week toegang hebt. Het overdekt laden en lossen van jouw opslagbox is eenvoudig via het parkeerterrein bij de opslagboxen. Natuurlijk zijn er genoeg hulpmiddelen en heb je de beschikking tot een ruime goederenlift voor de opslagboxen op de 1ste en 2de etage. Geen onnodig tilwerk!

Flexibel huren van opslagruimte in Nieuwkoop
Met veel maten opslagboxen en een grote diversiteit aan oppervlakte en inhoud is er altijd een passende oplossing voor jouw situatie. Ook het tussendoor wisselen naar grotere of kleinere box behoort tot de mogelijkheden. Ik Wil Opslagruimte huren vind je aan de Industrieweg 33 in Nieuwkoop.

Specificaties

Type pand bedrijfsloods met afgesloten terrein
Ondergrond beton
Vorstvrij
Self service
Haal- en brengservice
Beveiligd met camerabewaking
Overdekt
Stroomaansluiting
Capaciteit 200 plekken

Openingstijden

Maart tot november December tot februari
Ma t/m vrij 07:00 tot 23:00 07:00 tot 23:00
Zaterdag 07:00 tot 23:00 07:00 tot 23:00
Zondag Gesloten Gesloten
Maart tot november December tot februari
Ma t/m vrij Op afspraak Op afspraak
Zaterdag Op afspraak Op afspraak
Zondag en feestdagen Gesloten Gesloten

Bestaande klant

Bijv. ophalen en terugbrengen

Meer informatie

Jouw verzoek is geheel vrijblijvend

Veelgestelde vragen

Hoe zijn mijn spullen verzekerd?

Tijdelijke opslagruimte is perfect om het ruimtetekort tijdens bijvoorbeeld een verbouwing of verhuizing op te lossen. Maar wat als er iets gebeurd met jouw inboedel of (bedrijfs)voorraad? Valt dit onder een verzekering en wie is aansprakelijk? In onze blog geven we je graag meer informatie.

Meer lezen over afsprakelijkheden

Zijn er nog plekken vrij?

Via het 1Stalling platform reserveer je gemakkelijk een plek bij de verhuurder. In de reserveerkolom vind je alle manieren om in contact te komen. Hier staan o.a. het telefoonnummer, de knop ‘plan een bezichtiging’ en vaak ook de mogelijkheid om direct een plek te reserveren. Welke mogelijkheden er zijn is bepaald door de verhuurder zelf.

Kan ik de locatie eerst bekijken?

Natuurlijk is het mogelijk om de locatie eerst te bekijken voordat je overgaat tot huren. Er zijn verschillende manieren om een gemakkelijk een bezichtiging te plannen.

Gebruik de kolom "Meer informatie" en stuur een verzoek naar de verhuurder met de wens om de locatie te bekijken.
Onder de contactgegevens van de verhuurder zie je de knop "Plan een bezichtiging".
Bel de verhuurder via zijn/haar directe nummer die je vindt tussen de contactgegevens.

Contact Informatie aanvragen