PNO Garagebox

Buitenstalling voor bedrijfsruimtes in Schagen, Noord-Holland

pno garagebox bedrijfsruimte garageboxen huren in schagen regio noord-holland pno garagebox bedrijfsruimte garageboxen huren in schagerbrug regio noord-holland pno garagebox bedrijfsruimte garageboxen huren in schagen regio noord-holland pno garagebox bedrijfsruimte garageboxen huren in dirkshorn regio noord-holland pno garagebox bedrijfsruimte garageboxen huren in schagen regio noord-holland pno garagebox bedrijfsruimte garageboxen huren in schagen regio noord-holland pno garagebox bedrijfsruimte garageboxen huren in schagen regio noord-holland

Wat kun je verwachten?

  • Multifunctioneel gebruik - Bijvoorbeeld als opslag, werkruimte met extra faciliteiten (zoals postbus)
  • 24/7 Toegang via App, camerabeveiliging en opvolging via meldkamer
  • Elektrapunten en LED verlichting aanwezig
  • Minimaal huurtermijn van één jaar en opzegtermijn van drie maanden

Huidige beschikbaarheid

Aantal vrije plekken Genoeg plek Meld onjuiste info
Laatste update: 27 mei 2024

Omschrijving bedrijfsruimte

PNO Garagebox in Schagen verhuurt bedrijfs- en opslagruimte in Schagen in de vorm van ±100 multifunctionele garageboxen, welke standaard voorzien zijn van vele (extra) functionaliteiten. Hiermee zijn de ruimtes perfect voor onder andere startende ondernemers, ZZP'ers en doe-het-zelvers. De garagebox is standaard ingericht met LED verlichting en een stroomaansluiting, waardoor de ruimte als werkruimte gebruikt kan worden. Of gewoon voor opslag en stalling.

Het afgesloten park van PNO Garagebox is uitstekend beveiligd middels continue cameratoezicht, verlichting en toegangscontrole via een App. Bij eventuele calamiteiten kijkt de meldkamer direct mee. Verder wordt het complex beheerd door de professionele beheerder PNO Vastgoed, inclusief huishoudelijk reglement.

Een eigen garagebox is al te huren vanaf slechts € 89,- per maand (excl. servicekosten / elektra), maar inclusief alle extra faciliteiten zoals een eigen brievenbus adres, stroompunt (krachtstroom mogelijk), verlichting en diverse sanitaire faciliteiten. PNO Garagebox vind je in Schagen, direct aan de N245 en nabij de N248 en N9, waardoor het park ook zeer gemakkelijk bereikbaar is vanuit de omliggende plaatsen, zoals Dirkshorn, Kolhorn, Middenmeer, Sint Maarten en Oudkarspel.

Specificaties

Type pand buitenterrein met afgesloten terrein
Ondergrond beton
Vorstvrij
Self service
Haal- en brengservice
Beveiligd met camerabewaking
Overdekt
Stroomaansluiting
Capaciteit 100 plekken

Openingstijden

Op afspraak
Maandag tot vrijdag Altijd open
Zaterdag Altijd open
Zondag en feestdagen Altijd open
Op afspraak
Maandag tot vrijdag Op afspraak
Zaterdag Op afspraak
Zondag en feestdagen Gesloten

Meer informatie

Jouw verzoek is geheel vrijblijvend

Eigenaar Buitenstalling bedrijfsruimtes in Schagen - PNO Garagebox PNO Garagebox
eigenaar
Geverifieerd
0725320731
E-mail verhuurder
Plan een bezichtiging
De Lus 114.777877330780029 SchagenNoord-HollandNederland
Routebeschrijving
Website verhuurder

Veelgestelde vragen

Hoe zijn mijn spullen verzekerd?

Tijdelijke opslagruimte is perfect om het ruimtetekort tijdens bijvoorbeeld een verbouwing of verhuizing op te lossen. Maar wat als er iets gebeurd met jouw inboedel of (bedrijfs)voorraad? Valt dit onder een verzekering en wie is aansprakelijk? In onze blog geven we je graag meer informatie.

Meer lezen over afsprakelijkheden

Zijn er nog plekken vrij?

Via het 1Stalling platform reserveer je gemakkelijk een plek bij de verhuurder. In de reserveerkolom vind je alle manieren om in contact te komen. Hier staan o.a. het telefoonnummer, de knop ‘plan een bezichtiging’ en vaak ook de mogelijkheid om direct een plek te reserveren. Welke mogelijkheden er zijn is bepaald door de verhuurder zelf.

Kan ik de locatie eerst bekijken?

Natuurlijk is het mogelijk om de locatie eerst te bekijken voordat je overgaat tot huren. Er zijn verschillende manieren om een gemakkelijk een bezichtiging te plannen.

Gebruik de kolom "Meer informatie" en stuur een verzoek naar de verhuurder met de wens om de locatie te bekijken.
Onder de contactgegevens van de verhuurder zie je de knop "Plan een bezichtiging".
Bel de verhuurder via zijn/haar directe nummer die je vindt tussen de contactgegevens.

Contact Informatie aanvragen