Salland Storage

Buitenopslag in Deventer, Overijssel

salland storage opslagruimte huren overijssel salland storage opslagruimte deventer overijsel salland storage opslagruimte te huur wilp salland storage mobiele opslag in deventer salland storage self storage thuisbezorgd salland storage opslagruimte self storage overijsel a1 salland storage salland storage salland storage opslagruimte huren bathmen salland storage storage salland salland storage opslagruimte huren goedkoop salland storage opslagruimte overijssel

Wat kun je verwachten?

  • Geavanceerd alarmsysteem, hekwerk, camera’s, verlichting en beveiliging
  • Ruime parkeergelegenheid om te laden en lossen naast de opslagruimte
  • Opslagboxen zijn 7 dagen per week en 24 uur per dag toegankelijk
  • In de winter kan het vriezen in de opslagruimte

Huidige beschikbaarheid

Aantal vrije plekken Genoeg plek Meld onjuiste info
Laatste update: 1 apr 2024

Omschrijving opslagruimte

Salland Storage in Deventer biedt schone, droge en goed geventileerde opslagruimtes aan van 4 tot 14 m³ op een ruim afgesloten buitenterrein met continue camerabeveiliging. Zeer geschikt voor het opslaan van onder andere bedrijfsmaterialen, een complete inboedel of seizoensspullen. De opslaglocatie beschikt verder over een alarmsysteem en is 's avonds verlicht.

Als huurder kan je 24 uur per dag 7 dagen per week bij de gehuurde opslagruimte komen, met meer dan genoeg parkeerruimte om naast jouw opslagunit te laden en lossen. Geen onnodig tilwerk dus! De units zelf zijn goed geïsoleerd en uitgerust met een eigen SKG*** cilinderslot. Een eigen opslagbox huren bij Salland Storage is al mogelijk per 4 weken, de locatie vind je aan de Duurstedeweg. Dichtbij de stad Deventer, maar ook op slecht 5 autominuten van de A1 en zeer gemakkelijk bereikbaar vanuit de omliggende gebieden in Overijssel en Gelderland.

De Stowbox, mobiele opslagruimte van Salland Storage
Jouw verhuizing of verbouwing zo gemakkelijk mogelijk laten verlopen? Salland Storage biedt ook de Stowbox aan, een mobiele opslagcontainer die je eenvoudig thuis in- en uitlaadt. Nadat je een box reserveert, staat deze op een aanhanger voor je klaar, maar de Stowbox kan ook worden thuisbezorgd in de regio Deventer. Na het inladen en opslaan van de box kun je 24/7 bij jouw spullen. Wanneer gewenst wordt de Stowbox met 1 belletje weer bij jouw (nieuwe) adres afgeleverd. Vanaf €99, dus een stuk goedkoper dan de gemiddelde verhuizer. Meer informatie? Bel of mail Salland Storage voor het beste aanbod!

Specificaties

Type pand buitenterrein met afgesloten terrein
Ondergrond betonplaten
Vorstvrij
Self service
Haal- en brengservice
Beveiligd met camerabewaking
Overdekt
Stroomaansluiting
Capaciteit 120 plekken

Openingstijden

Maart tot november December tot februari
Ma t/m vrij Altijd open Altijd open
Zaterdag Altijd open Altijd open
Zondag en feestdagen Altijd open Altijd open
Maart tot november December tot februari
Ma - Vr 09:00 - 17:30 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 17:30 09:00 - 17:30
Zondag en feestdagen Gesloten Gesloten

Meer informatie

Bel verhuurder
Eigenaar Buitenopslag in Deventer - Salland Storage Salland Storage
self storage park
Geverifieerd
0570 - 629 231
KvK 08204585
Duurstedeweg 67418CK DeventerOverijsselNederland
Routebeschrijving
Website verhuurder

Veelgestelde vragen

Hoe zijn mijn spullen verzekerd?

Tijdelijke opslagruimte is perfect om het ruimtetekort tijdens bijvoorbeeld een verbouwing of verhuizing op te lossen. Maar wat als er iets gebeurd met jouw inboedel of (bedrijfs)voorraad? Valt dit onder een verzekering en wie is aansprakelijk? In onze blog geven we je graag meer informatie.

Meer lezen over afsprakelijkheden

Zijn er nog plekken vrij?

Via het 1Stalling platform reserveer je gemakkelijk een plek bij de verhuurder. In de reserveerkolom vind je alle manieren om in contact te komen. Hier staan o.a. het telefoonnummer, de knop ‘plan een bezichtiging’ en vaak ook de mogelijkheid om direct een plek te reserveren. Welke mogelijkheden er zijn is bepaald door de verhuurder zelf.

Kan ik de locatie eerst bekijken?

Natuurlijk is het mogelijk om de locatie eerst te bekijken voordat je overgaat tot huren. Er zijn verschillende manieren om een gemakkelijk een bezichtiging te plannen.

Gebruik de kolom "Meer informatie" en stuur een verzoek naar de verhuurder met de wens om de locatie te bekijken.
Onder de contactgegevens van de verhuurder zie je de knop "Plan een bezichtiging".
Bel de verhuurder via zijn/haar directe nummer die je vindt tussen de contactgegevens.

Contact Informatie aanvragen