Specker Self-Storage

Opslagruimte in Grootebroek, Noord-Holland

specker self-storage opslagbox west friesland specker self-storage opslagruimte grootebroek specker self-storage opslagruimte huren in de streek specker self-storage self-storage rond enkhuizen specker self-storage opslagbox bovenkarspel specker self-storage ruud specker self-storage specker self-storage opslagruimte grootebroek huren specker self-storage postbus huren west friesland specker self-storage self-storage klantvriendelijk specker self-storage meest klantvriendelijke self-storage specker self-storage kleine opslagbox self-storage

Wat kun je verwachten?

  • Gemakkelijk bereikbaar en genoeg parkeerplek om eenvoudig te laden en lossen
  • Opslagboxen zijn 7 dagen per week toegankelijk van 6:00 tot 23:00
  • Actieve toegangscontrole d.m.v. druppel en 24/7 camerabewaking
  • Geen stroomaansluiting en geen overige werkzaamheden

Huidige beschikbaarheid

Aantal vrije plekken Genoeg plek Meld onjuiste info
Laatste update: 27 mei 2024

Omschrijving opslagruimte

Bij Specker Self-Storage in West Friesland zijn opslagboxen te huur van 1 tot 36m³. Een opslagbox, passend bij jouw wensen, is gemakkelijk en flexibel te huren vanaf 1 maand met een opzegtermijn van slechts 14 dagen. Alle ruimtes zijn schoon en droog. Perfect voor inboedel, bedrijfsmateriaal en alles waar je zuinig op bent.

Gericht op kwaliteit
De locatie van Ruud Specker in Grootebroek is beveiligd middels een actieve toegangscontrole en continue (24/7)-camerabewaking. Je kunt er zeker van dat jouw spullen veilig staan, terwijl je zelf 7 dagen per week van 6:00 tot 23:00 toegang tot jouw spullen hebt. Ook zijn alle maatregelen getroffen om het risico op brand te minimaliseren.

Klantvriendelijk
Specker Self-Storage is gemakkelijk bereikbaar op een doorgaande weg, met een eigen parkeerterrein om te kunnen laden en lossen. Verder is er een goederenlift aanwezig en meer dan genoeg transportmiddelen, zoals palletwagens en overige karretjes. Geen onnodig tilwerk nodig! Mis je toch nog iets? De beheerder is altijd een aanspreekpunt voor eventuele vragen.

Flexibel
Met meer dan 200 boxen heeft Specker Self-Storage de passende oplossing voor jouw inboedel. Maar ook zakelijke huurders zitten hier perfect. Grote roldeuren bieden genoeg ruimte voor bestelbusjes of kleinere vrachtwagens om te laden en lossen. Een eigen webshop of andere onderneming? Bij Specker Self-Storage zijn ook de nodige postbussen beschikbaar om te voorkomen dat zakelijke post tussen de krant of reclamemateriaal verdwijnt.

Specificaties

Type pand bedrijfsloods met afgesloten terrein
Ondergrond beton
Vorstvrij 11 ° C min. temparatuur
Self service
Haal- en brengservice
Beveiligd met camerabewaking
Overdekt
Stroomaansluiting
Capaciteit 250 plekken

Openingstijden

Maart tot november December tot februari
Ma t/m vrij 06:00 tot 23:00 06:00 tot 23:00
Zaterdag 06:00 tot 23:00 06:00 tot 23:00
Zondag en feestdagen 06:00 tot 23:00 06:00 tot 23:00
Maart tot november December tot februari
Ma t/m vrij Op afspraak Op afspraak
Zaterdag Meestal aanwezig Meestal aanwezig
Zondag en feestdagen Op afspraak Op afspraak

Meer informatie

Bel verhuurder
Eigenaar Opslagruimte in Grootebroek - Specker Self-Storage Ruud
eigenaar
Geverifieerd
06 - 517 18 578
Industrieweg 141613KV GrootebroekNoord-HollandNederland
Routebeschrijving
Website verhuurder

Veelgestelde vragen

Hoe zijn mijn spullen verzekerd?

Tijdelijke opslagruimte is perfect om het ruimtetekort tijdens bijvoorbeeld een verbouwing of verhuizing op te lossen. Maar wat als er iets gebeurd met jouw inboedel of (bedrijfs)voorraad? Valt dit onder een verzekering en wie is aansprakelijk? In onze blog geven we je graag meer informatie.

Meer lezen over afsprakelijkheden

Zijn er nog plekken vrij?

Via het 1Stalling platform reserveer je gemakkelijk een plek bij de verhuurder. In de reserveerkolom vind je alle manieren om in contact te komen. Hier staan o.a. het telefoonnummer, de knop ‘plan een bezichtiging’ en vaak ook de mogelijkheid om direct een plek te reserveren. Welke mogelijkheden er zijn is bepaald door de verhuurder zelf.

Kan ik de locatie eerst bekijken?

Natuurlijk is het mogelijk om de locatie eerst te bekijken voordat je overgaat tot huren. Er zijn verschillende manieren om een gemakkelijk een bezichtiging te plannen.

Gebruik de kolom "Meer informatie" en stuur een verzoek naar de verhuurder met de wens om de locatie te bekijken.
Onder de contactgegevens van de verhuurder zie je de knop "Plan een bezichtiging".
Bel de verhuurder via zijn/haar directe nummer die je vindt tussen de contactgegevens.

Contact Informatie aanvragen