Stalling Bedum Groningen Locatie vol

Autostalling in Bedum, Groningen

stalling bedum groningen autostalling groningen stalling bedum groningen autostalling regio groningen stalling bedum groningen autostalling regio groningen stalling bedum groningen autostalling bedum stalling bedum groningen autostalling groningen stalling bedum groningen autostalling groningen stalling bedum groningen autostalling bedum stalling bedum groningen autostalling regio groningen stalling bedum groningen autostalling regio groningen

Wat kun je verwachten?

  • De binnenstalling is ruim opgezet en ook perfect voor grotere voertuigen
  • Verharde ondergrond en het dak houdt de zon volledig tegen
  • De ruimte is droog en nagenoeg stofvrij
  • Maximale hoogte van 3,95m

Huidige beschikbaarheid

Aantal vrije plekken Geen plek Meld onjuiste info
Laatste update: 4 sep 2023

Omschrijving autostalling

Autostalling Groningen Bedum biedt een mooie en schone ruimte aan voor het stallen van jouw auto. Jouw auto staat het gehele jaar binnen in een goed geventileerde ruimte. Verder is de ondergrond verhard en houdt het dak het directe zonlicht volledig tegen. In de gehele loods (ruim 6000m²) is de temperatuur het gehele jaar redelijk constant, de perfecte omstandigheden voor jouw auto dus! Door de brede oprit en grote toegangsdeuren van Autostalling Groningen Bedum kunnen ook de grotere autos met gemak binnen worden gestald.

Ga je met jouw auto weg? Deze wordt door de zorgvuldige en vriendelijke beheerders klaargezet op het overdekte buitenterrein, zodat je zonder zorgen kan vertrekken. Daarbij is er een bandenpomp aanwezig en is een aansluiting op het stroom mogelijk. Ophalen kan in overleg ook ’s avonds en op zaterdag. Autostalling Groningen Bedum vind je in de gemeente Het Hogeland net boven Groningen. Wanneer je op zoek bent naar een uitstekende stalling tegen een voordelig jaartarief, is het logisch dat je kijkt naar Autostalling Bedum Groningen.

Zit je nog met vragen? Twijfel niet een neem via deze pagina contact op met Rick en Mark van Autostalling Groningen Bedum.

Specificaties

Type pand bedrijfsloods met afgesloten ruimte
Ondergrond beton
Vorstvrij
Winterstalling
Self service
Haal- en brengservice
Beveiligd met camerabewaking
Gasflesopslag
Overdekt
Stroomaansluiting
Onderhoud & reparatie
Wassen
Capaciteit 400 voertuigen
Maximale afmetingen 395 cm hoogte

Openingstijden

Maart tot november December tot februari
Ma - Vr Gesloten Gesloten
Zaterdag 10:00 - 16:00 10:00 - 16:00
Zondag en feestdagen Gesloten Gesloten

Voor het ophalen en terugbrengen van het voertuig moet altijd een verzoek worden ingediend.

Bestaande klant

Bijv. ophalen en terugbrengen

Locatie is vol

Helaas, deze locatie heeft geen plek meer vrij. Via onderstaande knop bekijk je eenvouding de andere locaties in de buurt.


Zoek in de buurt
Eigenaar Autostalling in Bedum - Caravanstalling Groningen Rick & Mark
eigenaren
Geverifieerd
06 - 225 74 501
KvK 78719615
Industrieweg 229781AC BedumGroningenNederland
Routebeschrijving
Geen website

Veelgestelde vragen

Is er nog plek voor mijn voertuig?

Via 1Stalling reserveer je gemakkelijk een plek bij de verhuurder. In de reserveerkolom vind je alle manieren om contact op te nemen. Hier staan o.a. het telefoonnummer, de knop ‘plan een bezichtiging’ en vaak ook de mogelijkheid om direct een plek te reserveren. Welke mogelijkheden er zijn is bepaald door de verhuurder.

Hoe is mijn voertuig verzekerd?

1Stalling is het platform dat verhuurders en huurders samenbrengt. Dit betekent dat wanneer je een huurovereenkomst aangaat met de verhuurder 1Stalling hierbij geen contractpartij wordt, maar slechts een faciliterende functie heeft. Bij een voertuigstalling is er namelijk sprake van een bewaarnemingsovereenkomst tussen de huurder en verhuurder. De regels rond bewaarnemingen zijn vastgelegd in het Burgerlijk Wetboek. Wat hier precies instaat? Dat leggen we je graag uit in onze blog.
Meer lezen over afsprakelijkheden

Kan ik de stalling eerst bekijken?

Natuurlijk is het mogelijk om de locatie eerst te bekijken voordat je overgaat tot huren. Er zijn verschillende manieren om een gemakkelijk een bezichtiging te plannen.

Gebruik de kolom "Meer informatie" en stuur een verzoek naar de verhuurder met de wens om de locatie te bekijken.
Onder de contactgegevens van de verhuurder zie je de knop "Plan een bezichtiging".
Bel de verhuurder via zijn/haar directe nummer die je vindt tussen de contactgegevens.

Contact Locatie vol