Stalling Bedum Groningen Locatie vol

Caravanstalling in Bedum, Groningen

stalling bedum groningen caravanstalling in de regio groningen stalling bedum groningen caravanstalling winsum stalling bedum groningen stalling caravans loppersum stalling bedum groningen caravanstalling groningen stalling bedum groningen stalling wiersema stalling bedum groningen caravanstalling luxe groningen stalling bedum groningen stalling caravans stalling bedum groningen caravanstalling binnen winterstalling stalling bedum groningen wiersema caravanstalling groningen

Wat kun je verwachten?

  • De binnenstalling is ruim opgezet en ook perfect voor grotere voertuigen
  • Vlakke betonvloer in voormalig distributiecentrum en dak wat de zon volledig tegenhoud
  • De ruimte is droog en nagenoeg stofvrij
  • Maximale hoogte van 3,95m

Huidige beschikbaarheid

Aantal vrije plekken Geen plek Meld onjuiste info
Laatste update: 29 apr 2024

Omschrijving caravanstalling

Caravanstalling Groningen Bedum biedt een mooie en schone ruimte aan voor het stallen van jouw caravan. Jouw caravan staat het gehele jaar binnen in een goed geventileerde ruimte. Verder is de ondergrond verhard en houdt het dak het directe zonlicht volledig tegen. In de gehele loods (ruim 6000m²) is de temperatuur het gehele jaar redelijk constant, de perfecte omstandigheden voor jouw caravan dus! Door de brede oprit en grote toegangsdeuren van Caravanstalling Groningen Bedum kunnen ook de grotere caravans met gemak binnen worden gestald.

Ga je met jouw caravan weg? Deze wordt door de zorgvuldige en vriendelijke beheerders klaargezet op het overdekte buitenterrein, zodat je zonder zorgen kan vertrekken. Daarbij is er een bandenpomp aanwezig en is een aansluiting op het stroom mogelijk. Ophalen kan in overleg ook ’s avonds en op zaterdag. Caravanstalling Groningen Bedum vind je in de gemeente Het Hogeland net boven Groningen. Wanneer je op zoek bent naar een uitstekende stalling tegen een voordelig jaartarief, is het logisch dat je kijkt naar Caravanstalling Bedum Groningen.

Zit je nog met vragen? Twijfel niet een neem via deze pagina contact op met Rick en Mark van Caravanstalling Groningen Bedum.

Specificaties

Type pand bedrijfsloods met afgesloten ruimte
Ondergrond beton
Vorstvrij
Winterstalling
Self service
Haal- en brengservice
Beveiligd met camerabewaking
Gasfles-opslag
Overdekt
Stroomaansluiting
Onderhoud & reparatie
Wassen
Capaciteit 400 objecten
Maximale afmetingen 395 cm hoogte

Openingstijden

Maart tot november December tot februari
Ma - Vr Gesloten Gesloten
Zaterdag 10:00 - 16:00 10:00 - 16:00
Zondag en feestdagen Gesloten Gesloten

Voor het ophalen en terugbrengen van het voertuig moet altijd een verzoek worden ingediend.

Bestaande klant

Bijv. ophalen en terugbrengen

Locatie is vol

Helaas, deze locatie heeft geen plek meer vrij. Via onderstaande knop bekijk je eenvouding de andere locaties in de buurt.


Zoek in de buurt
Eigenaar Caravanstalling in Bedum - Caravanstalling Groningen Rick & Mark
eigenaren
Geverifieerd
06 - 225 74 501 (alleen op zaterdag telefonisch bereikbaar)
KvK 78719615
Industrieweg 229781AC BedumGroningenNederland
Routebeschrijving
Geen website

Veelgestelde vragen

Is er nog plek voor mijn voertuig?

Via 1Stalling reserveer je gemakkelijk een plek bij de verhuurder. In de reserveerkolom vind je alle manieren om contact op te nemen. Hier staan o.a. het telefoonnummer, de knop ‘plan een bezichtiging’ en vaak ook de mogelijkheid om direct een plek te reserveren. Welke mogelijkheden er zijn is bepaald door de verhuurder.

Hoe is mijn voertuig verzekerd?

1Stalling is het platform dat verhuurders en huurders samenbrengt. Dit betekent dat wanneer je een huurovereenkomst aangaat met de verhuurder 1Stalling hierbij geen contractpartij wordt, maar slechts een faciliterende functie heeft. Bij een voertuigstalling is er namelijk sprake van een bewaarnemingsovereenkomst tussen de huurder en verhuurder. De regels rond bewaarnemingen zijn vastgelegd in het Burgerlijk Wetboek. Wat hier precies instaat? Dat leggen we je graag uit in onze blog.
Meer lezen over afsprakelijkheden

Kan ik de stalling eerst bekijken?

Natuurlijk is het mogelijk om de locatie eerst te bekijken voordat je overgaat tot huren. Er zijn verschillende manieren om een gemakkelijk een bezichtiging te plannen.

Gebruik de kolom "Meer informatie" en stuur een verzoek naar de verhuurder met de wens om de locatie te bekijken.
Onder de contactgegevens van de verhuurder zie je de knop "Plan een bezichtiging".
Bel de verhuurder via zijn/haar directe nummer die je vindt tussen de contactgegevens.

Contact Locatie vol