Stalling de Weyer - Helmond Locatie vol

Vouwwagenstalling in Helmond, Noord-Brabant

stalling de weyer - helmond vouwwagenstalling regio helmond - deurne in noord-brabant stalling de weyer - helmond vouwwagenstalling helmond - deurne in noord-brabant & noord limburg stalling de weyer - helmond vouwwagenstalling regio noord brabant stalling de weyer - helmond vouwwagenstalling regio noord brabant helmond stalling de weyer - helmond vouwwagenstalling regio noord brabant de weyer stalling de weyer - helmond vouwwagenstalling regio noord brabant helmond stalling de weyer - helmond stalling de weyer

Wat kun je verwachten?

  • De vouwwagenstalling is volledig afgesloten, met een droge en verharde ondergrond
  • De vouwwagenstalling is zeer ruim opgezet en ook geschikt voor grotere voertuigen
  • Vriendelijke en professionele beheerders verzorgen de locatie
  • Geen werkzaamheden in de stalling

Huidige beschikbaarheid

Aantal vrije plekken Geen plek Meld onjuiste info
Niet beschikbaar voor Caravans en overige voertuigen
Nog beschikbaar voor Campers
Laatste update: 17 jul 2024

Omschrijving vouwwagenstalling

Vouwwagenstalling de Weyer in Helmond (Noord-Brabant) heeft genoeg ruimte in de stalling voor je vouwwagen! De locatie is schoon, droog, verhard, nagenoeg stofvrij en wordt alleen nog maar mooier. De locatie is recent geopend en heeft een keurig afgesloten ruimte op een eigen afgesloten terrein, inclusief camerabewaking. Op dit moment wordt er ook nog gewerkt aan een luxe ophaalterrein met toegangshek en het verder verharden van de locatie en het buitenterrein. Ook is de locatie volledig voorzien van een zonwerend scherm en luchtramen die automatisch worden bestuurd. Daardoor wordt de stalling goed geventileerd.

Vouwwagenstalling de Weyer heeft daarmee de ideale omstandigheden voor je vouwwagen. Wil je zeker zijn van een eigen plek voor je vouwwagen aan de rand van Helmond? Dan doe je er goed aan om via deze pagina alvast contact op te nemen met Rick, Johan of Monique. Hun helpen je graag verder.

Het in- en uitrijden van de gestalde voertuigen wordt bij Stalling de Weyer verzorgd door vriendelijke en professionele beheerders die naast de locatie wonen. Wanneer je een plek voor je vouwwagen huurt bij Stalling de Weyer kun je ophaalafspraken en overige zaken gemakkelijk online regelen via je eigen account. Verder heeft de locatie ruime openingstijden, zodat er altijd een moment is dat uitkomt en je optimaal van je voertuig kan genieten.

Vouwwagenstalling de Weyer vind je in Helmond dicht bij de grens van Noord-Brabant en Noord-Limburg. Door de omliggende (snel)wegen is de locatie ook gemakkelijk te bereiken via de omliggende gebieden zoals onder andere Deurne, Asten, Someren, Geldrop, Nuenen, Eindhoven, Gemert en Venray. Verder beschikt de stalling over een brede oprit, waardoor je gemakkelijk het terrein op komt. Stalling de Weyer ontvangt je graag.

Specificaties

Type pand glazen kas met afgesloten terrein
Ondergrond bestrating
Vorstvrij
Winterstalling
Self service
Haal- en brengservice
Beveiligd met camerabewaking
Gasfles-opslag
Overdekt
Stroomaansluiting
Onderhoud & reparatie
Wassen
Capaciteit 700 objecten

Openingstijden

Maart tot november December tot februari
Ma t/m vrij 08:00 - 20:00 08:00 - 20:00
Zaterdag 08:00 - 20:00 08:00 - 20:00
Zondag en feestdagen 08:00 - 20:00 08:00 - 20:00
Maart tot november December tot februari
Ma t/m vrij Op afspraak Op afspraak
Zaterdag Op afspraak Op afspraak
Zondag en feestdagen Op afspraak Op afspraak

Voor het ophalen en terugbrengen van het voertuig moet altijd een verzoek worden ingediend.

Bestaande klant

Bijv. ophalen en terugbrengen

Locatie is vol

Alleen nog camperplekken beschikbaar


Zoek in de buurt

Veelgestelde vragen

Is er nog plek voor mijn voertuig?

Via 1Stalling reserveer je gemakkelijk een plek bij de verhuurder. In de reserveerkolom vind je alle manieren om contact op te nemen. Hier staan o.a. het telefoonnummer, de knop ‘plan een bezichtiging’ en vaak ook de mogelijkheid om direct een plek te reserveren. Welke mogelijkheden er zijn is bepaald door de verhuurder.

Hoe is mijn voertuig verzekerd?

1Stalling is het platform dat verhuurders en huurders samenbrengt. Dit betekent dat wanneer je een huurovereenkomst aangaat met de verhuurder 1Stalling hierbij geen contractpartij wordt, maar slechts een faciliterende functie heeft. Bij een voertuigstalling is er namelijk sprake van een bewaarnemingsovereenkomst tussen de huurder en verhuurder. De regels rond bewaarnemingen zijn vastgelegd in het Burgerlijk Wetboek. Wat hier precies instaat? Dat leggen we je graag uit in onze blog.
Meer lezen over afsprakelijkheden

Kan ik de stalling eerst bekijken?

Natuurlijk is het mogelijk om de locatie eerst te bekijken voordat je overgaat tot huren. Er zijn verschillende manieren om een gemakkelijk een bezichtiging te plannen.

Gebruik de kolom "Meer informatie" en stuur een verzoek naar de verhuurder met de wens om de locatie te bekijken.
Onder de contactgegevens van de verhuurder zie je de knop "Plan een bezichtiging".
Bel de verhuurder via zijn/haar directe nummer die je vindt tussen de contactgegevens.

Contact Locatie vol