Storage World

Opslagruimte in Maarheeze, Noord-Brabant

storage world opslagruimte maarheeze storage storage world self storage in maarheeze storage world cranendonck self storage locatie storage world opslagruimte huren in brabant storage world storage-world maarheeze budel storage world self storage storage world storage world veilige opslagruimte brabant storage world self storage regio budel storage world storagebox brabant storage world opslagruimte braband vergelijken storage world opslagbox noord-brabant storage world storagewold budel maarheeze storage world safe storage storage world opslaglocatie maarheeze

Wat kun je verwachten?

  • Gemakkelijk te bereiken met genoeg parkeermogelijkheid om eenvoudig te laden en lossen
  • Een uitgebreide keuze aan scherp geprijsde opslagunits van 4 m³ t/m 57 m³
  • Opslagboxen zijn 7 dagen per week en 24 uur per dag toegankelijk
  • Geen stroomaansluiting en geen overige werkzaamheden

Huidige beschikbaarheid

Aantal vrije plekken Genoeg plek Meld onjuiste info
Laatste update: 27 mei 2024

Omschrijving opslagruimte

Storage World in Maarheeze biedt vorstvrije, geïsoleerde opslagboxen van 4 tot 57 m³ voor inboedel, bedrijfsvoorraden, archieven en meer. De boxen zijn zeer schoon, droog en geurvrij. Ook komt de temperatuur in jouw opslagbox nooit onder het vriespunt doordat het volledige pand goed geïsoleerd is. Verder is het door de grote toegangsdeur mogelijk om overdekt te laden en lossen. Daarvoor zijn er meerdere hulpmiddelen aanwezig. Je kunt gebruik maken van een goederenlift als er een opslagbox op de eerste of tweede etage is gehuurd.

Klantvriendelijk & Flexibel huren van opslagruimte
Storage World vind je in Maarheeze, gelegen in de gemeente Cranendonck. Gemakkelijk te bereiken vanaf de A2. De locatie zelf is beveiligd middels continue camerabeveiliging en actieve toegangcontrole. Je kunt er zeker van dat jouw spullen veilig staan, terwijl jij zelf 7 dagen per week 24 uur per dag toegang hebt tot jouw persoonlijke opslagruimte. Storage World staat verder bekend als zeer klantvriendelijk en flexibel, zo is er geen opzegtermijn en kan er kosteloos gewisseld worden naar een grotere of kleinere ruimte.

1, 2, MOVE
Jouw verhuizing of verbouwing zo gemakkelijk mogelijk laten verlopen? Storage World bezorgt jouw opslagruimte ook thuis! Je laadt de box van 16 m³ (4 x 4 x 2 m) in op eigen tempo, voordat deze weer opgehaald wordt. Tijdens de beveiligde opslag kun je zelf 24/7 bij jouw spullen. Wanneer gewenst wordt de opslagbox met 1 belletje weer bij jouw (nieuwe) adres afgeleverd. Vanaf €120 per maand, dus een stuk goedkoper dan de gemiddelde verhuizer. Meer informatie? Bel of mail met Storage World voor het beste aanbod!

Specificaties

Type pand bedrijfsloods met afgesloten terrein
Ondergrond beton
Vorstvrij
Self service
Haal- en brengservice
Beveiligd
Overdekt
Stroomaansluiting
Capaciteit 80 plekken

Openingstijden

Maart tot november December tot februari
Ma t/m vrij Altijd open Altijd open
Zaterdag Altijd open Altijd open
Zondag en feestdagen Altijd open Altijd open
Maart tot november December tot februari
Ma t/m vrij Op afspraak Op afspraak
Zaterdag Op afspraak Op afspraak
Zondag en feestdagen Gesloten Gesloten

Meer informatie

Bel verhuurder
Eigenaar Opslagruimte in Maarheeze - Storage World Karin & Piet
eigenaren
Geverifieerd
06 - 225 26 885
Rondven 41B6062PX MaarheezeNoord-BrabantNederland
Routebeschrijving
Website verhuurder

Veelgestelde vragen

Hoe zijn mijn spullen verzekerd?

Tijdelijke opslagruimte is perfect om het ruimtetekort tijdens bijvoorbeeld een verbouwing of verhuizing op te lossen. Maar wat als er iets gebeurd met jouw inboedel of (bedrijfs)voorraad? Valt dit onder een verzekering en wie is aansprakelijk? In onze blog geven we je graag meer informatie.

Meer lezen over afsprakelijkheden

Zijn er nog plekken vrij?

Via het 1Stalling platform reserveer je gemakkelijk een plek bij de verhuurder. In de reserveerkolom vind je alle manieren om in contact te komen. Hier staan o.a. het telefoonnummer, de knop ‘plan een bezichtiging’ en vaak ook de mogelijkheid om direct een plek te reserveren. Welke mogelijkheden er zijn is bepaald door de verhuurder zelf.

Kan ik de locatie eerst bekijken?

Natuurlijk is het mogelijk om de locatie eerst te bekijken voordat je overgaat tot huren. Er zijn verschillende manieren om een gemakkelijk een bezichtiging te plannen.

Gebruik de kolom "Meer informatie" en stuur een verzoek naar de verhuurder met de wens om de locatie te bekijken.
Onder de contactgegevens van de verhuurder zie je de knop "Plan een bezichtiging".
Bel de verhuurder via zijn/haar directe nummer die je vindt tussen de contactgegevens.

Contact Informatie aanvragen