t Pakhuus Stalling en Opslag

Bootstalling in Landhorst, Noord-Brabant

t pakhuus stalling en opslag stalling 't pakhuis landhorst - regio venhorst - noord brabant - caravanstalling t pakhuus stalling en opslag stalling 't pakhuis landhorst - regio venhorst - noord brabant - caravanstalling t pakhuus stalling en opslag stalling 't pakhuis landhorst - regio venhorst - noord brabant - caravanstalling t pakhuus stalling en opslag stalling in land horst brabant t pakhuus stalling en opslag parkeerplaats stalling in landhorst t pakhuus stalling en opslag stalling met wasplaats

Wat kun je verwachten?

  • De stalling is volledig afgesloten met compleet geïsoleerde loodsen en luxe XXL Boxen (24/7 toegang!)
  • Meest luxe stalling - Wasplaats, Gasflessenopslag, Compressor, Weegbrug, Waterloosplek en meer!
  • Onbeperkt ophalen + vriendelijke / professionele beheerders verzorgen de locatie
  • Geen werkzaamheden in de stalling

Huidige beschikbaarheid

Aantal vrije plekken Genoeg plek Meld onjuiste info
Laatste update: 1 jul 2024

Omschrijving bootstalling

Bootstalling 't Pakhuus in Landshorst (Noord-Brabant) in de gemeente Land van Cuijk heeft diverse schone, grote en droge loodsen voor de stalling van je boot. Alle boten in deze stalling staan het gehele jaar binnen op een volledig verharde ondergrond, waarbij het dak alle weersomstandigheden buiten houdt. Perfect voor je boot! Ook is er een weegbrug (nooit overbeladen op pad), gasflessenopslag, wasplaats, plek voor het lozen van water en een compressor aanwezig. Op zoek naar nog meer luxe? Je kunt ook een eigen box huren, zodat je altijd spontaan kan vertrekken wanneer je wilt. Deze boxen zijn XXL (11m lang , 4,4m breed en 4,20 hoog) met eigen sleutel en 24/7 toegang.

Als je een plek huurt bij Stalling 't Pakhuus kun je de ophaalafspraken gemakkelijk online inplannen via een eigen account. Hierbij wordt het in- en uitbreiden van de boot verzorgd door de professionele en vriendelijke eigenaren, zodat je zonder zorgen van het ophaalterein kan vertrekken. In dit account vind je ook alle informatie, zoals het contract en de facturen online terug.

Deze locatie van 't Pakhuus vind je in Landhorst aan de Klotweg 1. De bootstalling ligt hierdoor dichtbij Venhorst, Boekel, Elsendorp, Handel, Gemert, De Mortel, De Rips en Sint Anthonis. Zit je nog met vragen? Neem gemakkelijk contact op met de eigenaren via deze pagina.

Extra services

laadservice Stroompakket

Specificaties

Type pand bedrijfsloods met afgesloten terrein
Ondergrond beton
Vorstvrij
Winterstalling
Self service
Haal- en brengservice
Beveiligd met camerabewaking
Gasfles-opslag
Overdekt
Stroomaansluiting
Onderhoud & reparatie
Wassen
Capaciteit 400 objecten

Openingstijden

Maart tot Oktober November tot Februari
Maandag Op afspraak Op afspraak
Dinsdag Op afspraak Op afspraak
Woensdag Op afspraak Op afspraak
Donderdag Op afspraak Op afspraak
Vrijdag Op afspraak Op afspraak
Zaterdag Op afspraak Op afspraak
Zondag en feestdagen Gesloten Gesloten

Voor het ophalen en terugbrengen van het voertuig moet altijd een verzoek worden ingediend.

Bestaande klant

Bijv. ophalen en terugbrengen

Meer informatie

Extra services

Jouw verzoek is geheel vrijblijvend

Veelgestelde vragen

Is er nog plek voor mijn voertuig?

Via 1Stalling reserveer je gemakkelijk een plek bij de verhuurder. In de reserveerkolom vind je alle manieren om contact op te nemen. Hier staan o.a. het telefoonnummer, de knop ‘plan een bezichtiging’ en vaak ook de mogelijkheid om direct een plek te reserveren. Welke mogelijkheden er zijn is bepaald door de verhuurder.

Hoe is mijn voertuig verzekerd?

1Stalling is het platform dat verhuurders en huurders samenbrengt. Dit betekent dat wanneer je een huurovereenkomst aangaat met de verhuurder 1Stalling hierbij geen contractpartij wordt, maar slechts een faciliterende functie heeft. Bij een voertuigstalling is er namelijk sprake van een bewaarnemingsovereenkomst tussen de huurder en verhuurder. De regels rond bewaarnemingen zijn vastgelegd in het Burgerlijk Wetboek. Wat hier precies instaat? Dat leggen we je graag uit in onze blog.
Meer lezen over afsprakelijkheden

Kan ik de stalling eerst bekijken?

Natuurlijk is het mogelijk om de locatie eerst te bekijken voordat je overgaat tot huren. Er zijn verschillende manieren om een gemakkelijk een bezichtiging te plannen.

Gebruik de kolom "Meer informatie" en stuur een verzoek naar de verhuurder met de wens om de locatie te bekijken.
Onder de contactgegevens van de verhuurder zie je de knop "Plan een bezichtiging".
Bel de verhuurder via zijn/haar directe nummer die je vindt tussen de contactgegevens.

Contact Informatie aanvragen