t Pakhuus Stalling en Opslag

Opslagruimte in Landhorst, Noord-Brabant

t pakhuus stalling en opslag opslagruimte huren in landhorst - venhorst t pakhuus stalling en opslag container opslagruimte landhorst - venhorst t pakhuus stalling en opslag self storage containers huren in noord-brabant limburg t pakhuus stalling en opslag dichtbij venhorst, boekel, elsendorp, handel, gemert, de mortel, de rips en sint anthonis t pakhuus stalling en opslag opslag dichtbij venhorst, boekel, elsendorp, handel, gemert, de mortel t pakhuus stalling en opslag opslag dichtbij venhorst, boekel, elsendorp, handel, gemert, de mortel

Wat kun je verwachten?

Huidige beschikbaarheid

Aantal vrije plekken Genoeg plek Meld onjuiste info
Laatste update: 1 jul 2024

Omschrijving opslagruimte

Opslaglocatie 't Pakhuus in Landshorst (Noord-Brabant) in de gemeente Land van Cuijk heeft opslagcontainers te huur. De opslagcontainers staan in een volledig overdekt, schone, droge en ook nog volledig geïsoleerde loods. Wat zorgt voor een constant en droog klimaat.

Ben je opzoek naar een veilige en voordelige opslagruimte? Dan bent je bij 't Pakhuus aan het juiste adres, zowel particulier als zakelijk. De opslagcontainers zijn ideaal voor zowel korte opslag (verhuizing of verbouwing) als langdurige opslag (bijvoorbeeld zakelijke behoeften). De containers zijn ca. 33 kubieke meter groot. Je hebt 7 dagen in de week van 8:00 's ochtends tot 21:00 's avonds toegang tot de container. Er kan overdekt worden geladen en gelost. Daarnaast zijn er transportkarren aanwezig om de spullen naar de container te vervoeren.

Deze locatie van 't Pakhuus vind je in Landhorst aan de Klotweg 1. De locatie ligt hierdoor dichtbij Venhorst, Boekel, Elsendorp, Handel, Gemert, De Mortel, De Rips en Sint Anthonis. Makkelijk te bereiken via de N277 of A73. Heb je nog vragen? Neem gemakkelijk contact op met de eigenaren via deze pagina, of bekijk de eigen website.

Specificaties

Type pand bedrijfsloods met afgesloten terrein
Ondergrond beton
Vorstvrij
Self service
Haal- en brengservice
Beveiligd met camerabewaking
Overdekt
Stroomaansluiting
Capaciteit 400 plekken

Openingstijden

Maart tot Oktober November tot Februari
Maandag Op afspraak Op afspraak
Dinsdag Op afspraak Op afspraak
Woensdag Op afspraak Op afspraak
Donderdag Op afspraak Op afspraak
Vrijdag Op afspraak Op afspraak
Zaterdag Op afspraak Op afspraak
Zondag en feestdagen Gesloten Gesloten

Bestaande klant

Bijv. ophalen en terugbrengen

Meer informatie

Jouw verzoek is geheel vrijblijvend

Veelgestelde vragen

Hoe zijn mijn spullen verzekerd?

Tijdelijke opslagruimte is perfect om het ruimtetekort tijdens bijvoorbeeld een verbouwing of verhuizing op te lossen. Maar wat als er iets gebeurd met jouw inboedel of (bedrijfs)voorraad? Valt dit onder een verzekering en wie is aansprakelijk? In onze blog geven we je graag meer informatie.

Meer lezen over afsprakelijkheden

Zijn er nog plekken vrij?

Via het 1Stalling platform reserveer je gemakkelijk een plek bij de verhuurder. In de reserveerkolom vind je alle manieren om in contact te komen. Hier staan o.a. het telefoonnummer, de knop ‘plan een bezichtiging’ en vaak ook de mogelijkheid om direct een plek te reserveren. Welke mogelijkheden er zijn is bepaald door de verhuurder zelf.

Kan ik de locatie eerst bekijken?

Natuurlijk is het mogelijk om de locatie eerst te bekijken voordat je overgaat tot huren. Er zijn verschillende manieren om een gemakkelijk een bezichtiging te plannen.

Gebruik de kolom "Meer informatie" en stuur een verzoek naar de verhuurder met de wens om de locatie te bekijken.
Onder de contactgegevens van de verhuurder zie je de knop "Plan een bezichtiging".
Bel de verhuurder via zijn/haar directe nummer die je vindt tussen de contactgegevens.

Contact Informatie aanvragen