Veluwe1 Locatie vol

Camperstalling in Erp, Noord-Brabant

veluwe1 camperstalling regio erp - regio meierijstad

Wat kun je verwachten?

  • De stalling is schoon, droog, goed geïsoleerd en afgesloten op eigen terrein
  • Gemakkelijk bereikbaar vanuit Erp, Veghel, Uden, Gemert, Boekel, Beek en Donk
  • Verharde ondergrond en voertuigen staan beschermd tegen de zon
  • Ophaalverzoeken moeten 3 dagen van tevoren worden gemaakt

Huidige beschikbaarheid

Aantal vrije plekken Geen plek Meld onjuiste info
Laatste update: 14 jun 2024

Omschrijving camperstalling

Camperstalling Veluwe1 in de Erp (Noord-Brabant) biedt een mooie en schone ruimte aan voor de stalling van je camper of ander voertuig. Stalling Veluwe1 bevindt zich op een eigen terrein en de ondergrond is volledig verhard en droog, verder biedt het dak van de nieuwe loods bescherming tegen de zon. Je kunt er zeker van zijn dat je camper hier in de juiste omstandigheden staat, aangezien de loods goed geïsoleerd is.

De nieuwbouw loods is nog maar recentelijk verhuurklaar waardoor er nog veel plekken vrij zijn.

Wil je met je camper op stap? Deze wordt door de beheerder op afspraak voor je klaargezet, zodat je zonder zorgen kan vertrekken. Een afspraak hiervoor maak je gemakkelijk online via je eigen account. Hier vind je ook alle informatie, zoals het contract en eventueel de facturen online terug.

Veluwe1 vind je tussen Erp en Boekel en is ook gemakkelijk bereikbaar vanuit de omliggende plaatsen zoals Uden, Veghel of Gemert. Wanneer je op zoek bent naar een uitstekende stalling, is het logisch dat je kijkt naar Camperstalling Veluwe1. Zit je (nog) met vragen of wil je alvast een plek reserveren? Neem via deze pagina gemakkelijk contact op met beheerder David over alle mogelijkheden.

Actie

Huur je voor minimaal een jaar en onbepaalde tijd dan installeert verhuurder gratis een massaschakelaar op uw accu. Uit veiligheidsoverwegingen biedt deze verhuurder geen stroomvoorziening aan. Reden van de verhuurder is omdat continu stroomverbruik de hoofdoorzaak is van een mogelijke brand. Door een massaschakelaar loopt de accu niet leeg en blijft de veiligheid voor jouw en andere voertuigen in deze stallingslocatie gewaarborgd. De accu's voor andere voorzieningen in de camper hebben normaal gesproken al een massaschakelaar.

Specificaties

Type pand bedrijfsloods met afgesloten ruimte
Ondergrond beton
Vorstvrij
Winterstalling
Self service
Haal- en brengservice
Beveiligd
Gasfles-opslag
Overdekt
Stroomaansluiting
Onderhoud & reparatie
Wassen
Capaciteit 100 objecten

Openingstijden

Maart tot november December tot februari
Ma t/m vrij Op afspraak Op afspraak
Zaterdag Op afspraak Op afspraak
Zondag en feestdagen Op afspraak Op afspraak

Voor het ophalen en terugbrengen van het voertuig moet altijd een verzoek worden ingediend.

Bestaande klant

Bijv. ophalen en terugbrengen

Locatie is vol

Helaas, deze locatie heeft geen plek meer vrij. Via onderstaande knop bekijk je eenvouding de andere locaties in de buurt.


Zoek in de buurt

Veelgestelde vragen

Is er nog plek voor mijn voertuig?

Via 1Stalling reserveer je gemakkelijk een plek bij de verhuurder. In de reserveerkolom vind je alle manieren om contact op te nemen. Hier staan o.a. het telefoonnummer, de knop ‘plan een bezichtiging’ en vaak ook de mogelijkheid om direct een plek te reserveren. Welke mogelijkheden er zijn is bepaald door de verhuurder.

Hoe is mijn voertuig verzekerd?

1Stalling is het platform dat verhuurders en huurders samenbrengt. Dit betekent dat wanneer je een huurovereenkomst aangaat met de verhuurder 1Stalling hierbij geen contractpartij wordt, maar slechts een faciliterende functie heeft. Bij een voertuigstalling is er namelijk sprake van een bewaarnemingsovereenkomst tussen de huurder en verhuurder. De regels rond bewaarnemingen zijn vastgelegd in het Burgerlijk Wetboek. Wat hier precies instaat? Dat leggen we je graag uit in onze blog.
Meer lezen over afsprakelijkheden

Kan ik de stalling eerst bekijken?

Natuurlijk is het mogelijk om de locatie eerst te bekijken voordat je overgaat tot huren. Er zijn verschillende manieren om een gemakkelijk een bezichtiging te plannen.

Gebruik de kolom "Meer informatie" en stuur een verzoek naar de verhuurder met de wens om de locatie te bekijken.
Onder de contactgegevens van de verhuurder zie je de knop "Plan een bezichtiging".
Bel de verhuurder via zijn/haar directe nummer die je vindt tussen de contactgegevens.

Contact Locatie vol