Walhout Stalling

Garageboxen in Stavenisse, Zuid-Holland

walhout stalling garageboxen camperstalling in stavenisse - tholen walhout stalling garageboxen camperstalling in stavenisse - tholen walhout stalling garageboxen camperstalling in stavenisse - tholen walhout stalling garageboxen camperstalling in stavenisse - tholen

Wat kun je verwachten?

Huidige beschikbaarheid

Aantal vrije plekken Genoeg plek Meld onjuiste info
Laatste update: 2 apr 2024

Omschrijving garageboxen

Camperstalling Walhout in Stavenisse (Gemeente Tholen in Zeeland) biedt een mooie, schone en droge garagebox aan voor het stallen van je camper of ander voertuig op een verharde ondergrond. De eigen ruimtes bevinden zich op het eigen, volledig afgesloten en beveiligd terrein. Je kunt er zeker van zijn dat je camper hier veilig staat, terwijl je er zelf altijd bij kan.

Neem voor meer informatie gemakkelijk contact op met de stallinghouders via deze pagina. Binnenkort zal er meer informatie en foto’s op deze pagina verschijnen. Camperstalling Walhout vind je in Stavenisse, aan de Annavosdijk, waardoor de stalling erg gemakkelijk te bereiken is vanuit de omliggende plaatsen in Zeeland, maar ook ideaal voor als je in deze regio op vakantie gaat.

Specificaties

Type pand bedrijfsloods met afgesloten terrein
Ondergrond beton
Vorstvrij
Self service
Haal- en brengservice
Beveiligd met camerabewaking
Overdekt
Stroomaansluiting
Capaciteit 300 plekken

Openingstijden

Op afspraak
Maandag tot vrijdag Op afspraak
Zaterdag Op afspraak
Zondag en feestdagen Gesloten
Op afspraak
Maandag tot vrijdag 09;00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag en feestdagen Gesloten

Bestaande klant

Bijv. ophalen en terugbrengen

Meer informatie

Jouw verzoek is geheel vrijblijvend

Veelgestelde vragen

Hoe zijn mijn spullen verzekerd?

Tijdelijke opslagruimte is perfect om het ruimtetekort tijdens bijvoorbeeld een verbouwing of verhuizing op te lossen. Maar wat als er iets gebeurd met jouw inboedel of (bedrijfs)voorraad? Valt dit onder een verzekering en wie is aansprakelijk? In onze blog geven we je graag meer informatie.

Meer lezen over afsprakelijkheden

Zijn er nog plekken vrij?

Via het 1Stalling platform reserveer je gemakkelijk een plek bij de verhuurder. In de reserveerkolom vind je alle manieren om in contact te komen. Hier staan o.a. het telefoonnummer, de knop ‘plan een bezichtiging’ en vaak ook de mogelijkheid om direct een plek te reserveren. Welke mogelijkheden er zijn is bepaald door de verhuurder zelf.

Kan ik de locatie eerst bekijken?

Natuurlijk is het mogelijk om de locatie eerst te bekijken voordat je overgaat tot huren. Er zijn verschillende manieren om een gemakkelijk een bezichtiging te plannen.

Gebruik de kolom "Meer informatie" en stuur een verzoek naar de verhuurder met de wens om de locatie te bekijken.
Onder de contactgegevens van de verhuurder zie je de knop "Plan een bezichtiging".
Bel de verhuurder via zijn/haar directe nummer die je vindt tussen de contactgegevens.

Contact Informatie aanvragen