Wijkstra Watersport

Bootstalling in Steenwijk, Overijssel

wijkstra watersport bootstalling steenwijk giethoorn wijkstra watersport bootstalling overijssel overdekt wijkstra watersport bootstalling winter overijssel wijkstra watersport bootstalling wijkstra steenwijk wijkstra watersport wijkstra watersport wijkstra watersport jachthaven wijkstra wijkstra watersport onderhoud bootstalling meppel emmeloord wijkstra watersport bootstalling meppel wijkstra watersport bootstalling weerribben-wieden wijkstra watersport onderhoud voor boten wijkstra watersport onderhoud en stalling voor boten wijkstra watersport winkel wijkstra watersport wijkstra watersport steenwijk wijkstra watersport watersport

Wat kun je verwachten?

  • Wijkstra Watersport beschikt over alle middelen om uw boot met zorg te behandelen
  • Alle prijzen zijn inclusief in en uit het water halen en het schoonmaken van het onderwaterschip
  • Vaste stallingsplekken in de afgesloten en beveiligde loods
  • Op zondag gesloten voor ophalen

Huidige beschikbaarheid

Aantal vrije plekken Genoeg plek Meld onjuiste info
Laatste update: 27 mei 2024

Omschrijving bootstalling

Uw zeil-, motorboot of sloep is een kostbaar bezit waarvan u verwacht dat deze soepel start en loopt in het (nieuwe) vaarseizoen. Dit is precies waarom de bootstalling bij Wijkstra Watersport wordt aanbevolen. De broers Wijkstra beschikken over alle apparatuur en kennis om uw boot met zorg te behandelen. Uw boot wordt zorgvuldig uit het water gehaald, het onderwaterschip wordt gratis schoongemaakt en de boot krijgt een eigen plek in de stalling.

Wijkstra Watersport vind u in Steenwijk op de grens van Overijssel, Drenthe en Friesland. De stalling is gemakkelijk via het water bereikbaar via de gehele regio, zoals vanuit Giethoorn, Weerribben-Wieden, Bovenwijde. Maar ook via de weg bent u er zo als u de N333/N334 of A32 neemt. U huurt een plek in de bootstalling per maand of met extra voordeel voor de gehele winterperiode. De prijzen zijn per m2, all-inclusief, wel zo gemakkelijk!

Terwijl uw boot in de stalling staat kan Wijkstra Watersport al het gewenste onderhoud voor u regelen. Denk hier bijvoorbeeld aan onderhoud van de boot, accu, motor, maar ook anti-fouling, waxen, poetsen en overige reparaties. U laat uw boot zonder zorgen achter en kan volledig genieten van uw boot als u weer het water op gaat.

Specificaties

Type pand bedrijfsloods met afgesloten terrein
Ondergrond beton
Vorstvrij
Winterstalling
Self service
Haal- en brengservice
Beveiligd met camerabewaking
Gasfles-opslag
Overdekt
Stroomaansluiting
Onderhoud & reparatie
Wassen
Capaciteit 150 objecten

Openingstijden

April tot oktober November tot maart
Maandag - Vrijdag 08:00 - 16:30 08:00 - 16:30
Zaterdag 08:00 - 15:00 Gesloten
Zondag en feestdagen Gesloten Gesloten

Voor het ophalen en terugbrengen van het voertuig moet altijd een verzoek worden ingediend.

Bestaande klant

Bijv. ophalen en terugbrengen

Meer informatie

Bel verhuurder

Extra service

Bekijk mogelijkheden

Jouw verzoek is geheel vrijblijvend

Eigenaar Bootstalling in Steenwijk - Wijksta Watersport Rikes & Hendrik
eigenaren
Geverifieerd
06 - 391 77 583
KvK 64950883
Korte Venen 428331TH SteenwijkOverijsselNederland
Routebeschrijving
Website verhuurder

Veelgestelde vragen

Is er nog plek voor mijn voertuig?

Via 1Stalling reserveer je gemakkelijk een plek bij de verhuurder. In de reserveerkolom vind je alle manieren om contact op te nemen. Hier staan o.a. het telefoonnummer, de knop ‘plan een bezichtiging’ en vaak ook de mogelijkheid om direct een plek te reserveren. Welke mogelijkheden er zijn is bepaald door de verhuurder.

Hoe is mijn voertuig verzekerd?

1Stalling is het platform dat verhuurders en huurders samenbrengt. Dit betekent dat wanneer je een huurovereenkomst aangaat met de verhuurder 1Stalling hierbij geen contractpartij wordt, maar slechts een faciliterende functie heeft. Bij een voertuigstalling is er namelijk sprake van een bewaarnemingsovereenkomst tussen de huurder en verhuurder. De regels rond bewaarnemingen zijn vastgelegd in het Burgerlijk Wetboek. Wat hier precies instaat? Dat leggen we je graag uit in onze blog.
Meer lezen over afsprakelijkheden

Kan ik de stalling eerst bekijken?

Natuurlijk is het mogelijk om de locatie eerst te bekijken voordat je overgaat tot huren. Er zijn verschillende manieren om een gemakkelijk een bezichtiging te plannen.

Gebruik de kolom "Meer informatie" en stuur een verzoek naar de verhuurder met de wens om de locatie te bekijken.
Onder de contactgegevens van de verhuurder zie je de knop "Plan een bezichtiging".
Bel de verhuurder via zijn/haar directe nummer die je vindt tussen de contactgegevens.

Contact Informatie aanvragen