Het idee van 1Stalling

Het begin van 1Stalling

Na het kampeerseizoen van 2017 zochten wij zelf naar een geschikte winterstalling voor een wat oudere caravan. Het liefst hadden wij deze stalling gevonden in de buurt van de camping in het oosten van het land. Deze zoektocht vonden wij maar lastig. Een overzicht van alle vrije stallingen hadden wij goed kunnen gebruiken. Dit idee is de start van 1Stalling geweest.

Na veel familie, vrienden en kennissen te hebben gevraagd, kwamen wij tot de conclusie dat het zoeken naar een geschikte locatie vaak onnodig lastig is. Zeker bij een stalling wat verder van huis. Hierdoor is het natuurlijk ook zo dat de eigenaar van de stalling zijn ruimte lastiger verhuurt krijgt. Met een gratis 1Stalling-pagina voor elke stallinghouder, gecombineerd met onze zoekfunctie proberen wij hier nu verandering in te brengen.

De eerste maanden

In het begin dachten wij aan een lijst van alle mogelijke stallingopties, we veranderden ons idee echter al snel na de eerste gesprekken met meerdere stallinghouders. We kwamen erachter dat elke locatie zijn eigen verhaal en aanpak heeft. Hierdoor is de ene stalling beter geschikt voor dure oldtimers en de ander perfect voor grote caravans. Dit willen wij graag weergeven om iedereen te helpen aan de stalling van zijn of haar wensen. Dit is het begin van de ontwikkeling van 1Stalling geweest.

Februari 2018

In februari gingen wij met ons idee langs een caravanstalling in eigen dorp, Nieuw-Vennep. Na veel overleg over de ideale pagina hebben wij hier onze eerste 360˚ foto’s genomen en is de eerste 1Stalling-pagina aangemaakt. Je kunt deze pagina zien als een opvallend groot reclamebord aan de digitale snelweg, maar dan gratis.


Bekijk een voorbeeld
1stalling van zanten
1stalling kwekerij het stalletje

Maart 2018

Na onze eerste stalling op het platform besloten wij het iets verderop te zoeken. Met onze zoekfunctie, zonder advertenties, willen we namelijk op elke plek in Nederland een geschikte stalling kunnen laten zien. We kwamen uit in Almere, om precies te zijn bij Peet & Jolanda van Caravanstalling het Stalletje, een prachtige maatschappelijk betrokken onderneming. Wij hebben gezamenlijk en met veel plezier hun gratis 1Stalling-pagina aangemaakt en ingericht. Daarnaast hebben wij hier ook veel nieuwe kennis opgedaan over het automatisch beheren en de administratie van een eigen stalling.

April 2018

Weer een maand verder begon onze hobby verder uit de hand te lopen. Via Boot- & Caravanstalling Zeeland en Mini Opslag Meppel kwamen wij in contact met opslagruimte. Dit vonden wij de perfecte toevoeging voor 1Stalling, de website om altijd de locatie te vinden, wat je dan ook wilt stallen. Bij Jules hebben wij de eerste pagina, inclusief 360˚ beelden, aangemaakt voor het concept Self-storage.

1stalling mini opslag meppel
1stalling caravanstalling wijdenes

Mei 2018

Begin mei hebben wij de eerste versie van ons systeem achter de website afgerond. Het is vanaf dit moment mogelijk om als stallinghouder zelf jouw eigen pagina aan te passen. De eerste stalling die zich na deze update melde voor een gratis eigen pagina was Caravanstalling Wijdenes van Maeycke en Marco. We hebben gezamenlijk de stappen doorlopen, foto’s gemaakt en de pagina online gezet. We ontvingen positieve feedback en besloten om het dashboard achter de eigen pagina verder te ontwikkelen, zodat de gehele pagina, inclusief de contactopties makkelijk zelf aangepast kunnen worden.

De komende maanden

Na veel stallingen te hebben bezocht viel ons op dat het merendeel hiervan niet de meest efficiënte vorm van beheer en administratie heeft. Of dat degene die hierover gaat het gewoonweg al te druk heeft. Nu vinden wij dat 1Stalling meer kan worden dan alleen een manier van zoeken. Op dit moment zijn wij samen met enkele stallinghouders bezig met het ontwikkelen van een beheer- & administratie-systeem voor het verhuur van de plekken. De belangrijkste punten waar dit systeem aan moet voldoen.

  • Gebruiksvriendelijk & Tijdbesparend
  • Universeel toepasbaar, ongeacht hoe je de plekken en de ruimte indeelt.
  • Alles-in-1: Plekken, contracten, betalingen en contactopties allemaal gemakkelijk vindbaar
  • De mogelijkheid om automatisch de facturen en betaalherinneringen te versturen
  • Te gebruiken op PC, Tablet & Mobiel

Zelf starten met 1Stalling

Via de ‘Locatie aansluiten’ pagina registreer je eenvoudig een gratis 1Stalling-account. Nadat er een account is aangemaakt zullen wij contact met je opnemen om het gratis account te starten. Dit deel, met onder andere een eigen pagina en duidelijke weergave van de uw contactopties, kun je kosteloos gebruiken zolang je wilt. Het is de perfecte manier om kennis met elkaar en alle mogelijkheden te maken.


Gratis account aanmaken
1stalling aansluiten
Brochure 1stalling

Meer lezen over alle oplossingen van 1Stalling

Wanneer je vindt dat je te veel tijd kwijt bent aan het beheer, de betalingen, de administratie of de klantenservice, dan heeft 1Stalling de oplossing. Deze extra functionaliteiten zet je gemakkelijk aan en eventueel weer uit via jouw eigen 1Stalling-account. Lage prijzen, geen vaste contracten en geen opzegtermijn. In onze informatie brochure lees je meer hierover.


Bekijk brochure

Neem een kijkje tussen alle artikelen

Bekijk alle artikelen
Vragen?
Stuur een WhatsApp